DV2024 Sohbet Odası
-
@tolgasatir aa hatırlıyorum onu nasıl kandırırız ikna ederiz diye planlar yapıyorduk demekki sizin süreç böyle olacak o isteyince kırıldı zincirler bu yıl güzel şeyler olacak ya turistle ya grenkartla
-
@Zelene ya az önce eşyalara bakıyordu bunları nasıl satarız diye , ben şok :D hayırdır dedim Amerikaya giderken nasıl götüreceğiz ki diyor ben 2. şok :D bir tek kahve makinesi konusunda çözüm arayışlarımız devam ediyor :D
-
@Zelene maşallah bizde bekleyelim dede ölsünde bişeyler düşsün 😂
-
@tolgasatir arzumun orada var satışı millet hep ondan aldı https://www.instagram.com/amerikadayasiyorum/ burayı takip etsin indirimler kampanyalar hatta birçok bedava ürünleri paylaşıyor
o eşya dağıtma satma fikri bir rahatlık veriyor genel bir temizlik yaptım o kadar ıvır zıvır birikmiş 6 yılda bunların hepsi gidecek diye düşününce rahatlıyorum -
@waterman dedeler sağken halletse şu işi sonra karışıyor sülale babamın bir yerler var annesinden kalan bütün sülale küstü birbirine
-
@Zelene şu vizeyi alalım da ondan sonra iyice sardırırım vize den red yiyip greencard çıkmaz ise o benden daha çok düşer bu seviyelerde kalsın o şimdilik :D
-
@Zelene valla bizde 20 tane tapu var deden kalma , 60-70 lerde istanbulda çalışmış gitmiş sivas da bizim köye birde nerde kurak arazi var oraya yatımış toplasan 100-150 bin etmez 20 tane mirasçı var :D
-
@tolgasatir red diye bişey yok alacağız vizeyi sadece ülke karışmasın her şey sıradan gitsin tek korkum o
-
@Zelene işte o yüzden bende bundan korktuğumdan seçimlerden önceye çekebilmek için vize görüşmesini Ankaraya aldım :)
-

bu hesap olmuş -
@Zelene valla sorma ya tapuları görünce çok sevinmiştik ama şimdi öyle bir kenarda duruyo kimse minnet edip gidip bakmıyor bile para eder mi nerde bunlar diye :D
-
@ilkerkaynar90 bunlari hesap eden kisilere gc cikti zaten acaba olur mu olmaz mi cok imkansiz car curt diyenler hep kaybeder :D
-
@newbie97 cikti bile kardes aramiza hosgeldiinn hadi iyisin ucakta sana da yer var daha bi ucagi doldurmadik :D
-
@Zelene miras cok kötü ya yasarken yiyip bir sey birakmamak lazim herkes calissin yapsin hayir o kadar birakiyorsun da ne oluyor arkandan yine sövüyorlar bi tane fatiha okuyan zor bulunur :D :D
-
@ytrbilgisayar :D :D
-
@goyro666 hahha öyle yapmak lazım bizimkiler yemiş ya baya hem de her sene bir umre için tarla satmalar kasaba borç yapıp hasat iyi geçmezse kasaba tarla arsa vermeler iyi yaşamışlar bunlar tapu yok diye satamadıkları
-
@Zelene ahahahah benim kafa :D
-
@hadi-BE valla cezve olayı doğrudur harlı ateş sonra yavaş ateşte doğrudur ama arçelik telve 10 numara her daim köpüklü vazgeçilmez... bu makina amerikada da var mı yani?
-
@hadi-BE valla şimdi erkek arkadaşımla konuştuk manyak mısın dünyanın her yerinden amerikaya sipariş vermek daha kolay sorun türkiye buraya birşey gelmiyor diyor... düşündüm haklı valla... bir de senin gönderdiğin siteye bir baktım arçelik telve bulamadım ama okka yada fitim :))) türk kahvesi getirtebiliyor muyuz acaba? onları da türk marketleri falan var diyolar ben hiç görmedim ama oralardan falan alabiliriz sanırım... burada buldum da fiyat yazmıyor altında demek ki yok :)
-
@Zelene abla kaç yaşında onu merak ettim:)))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum