DV2024 Sohbet Odası
-
@hasnotben bol şans bende düşünüyorum aslında ne kadar olmuştu vize parası
-
@tolgasatir Her şey gönlünüzce olsun inşallah :) :folded_hands_light_skin_tone:
-
@debbieLA77 B1/B2 şuan 160 dolar :)
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
dv24 sonucunu beklerken bi hışımla turistik vizeye başvurdum ve şubatta randevum var arkadaşlar şans dileyin :))
Şimdiden hayırlı olsun, ancak hemen Şubat'a nasıl alabildiniz randevuyu?
Resmi sitesinde turist vizesi için randevu bekleme süresini 397 gün olarak gösteriyor İstanbul için.
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Günaydınlar herkese, Nisan da turist vize görüşmem var @denizci10 un destekleri ile inşallah sorunsuz şekilde alacağım, birde ola ki beşer şaşar GC da çıkarsa tadından yenmez :)
Şimdiden hayırlı olsun, umarım sorunsuz şekilde alırsın vizeyi.
Bekleme süreleri çok uzun, bu kadar erkene nasıl alabildin vize randevusunu peki?Çok daha önceki bir tarihte mi almıştın?
-
@Rüştü-Gürbüz iyi para :))) bende yapıcam bu işi en kısa zamanda formu doldururken photo falan yükleniyordu di mi
parayı nereye yatırıyoruz... dekontunu mu saklıyoruz formu açıp eksik bişey kalsın istemiyorum da bir seferde doldurayım bana ne gerekli -
@debbieLA77 inşallah bakalım
-
@abrakadabra İstanbulda 28 aralık almıştım , sona Ekim e kadar çektim istanbulda ama bir anlık boşluk buldum ankarada 11 Nisan da hemen kaptım, açıkçası ara ara kontrol etmek lazım, hatta ben günde 15-20 kere randevuyu yenile diyip istanbul ve ankarayı tek tek kontrol ediyorum.
-
@waterman birisi nette istanbuldan kaçın uyarısı yapmıştı. koyun gibi depremi bekliyoruz imkan da yok:))
-
20.01.2023 evet ocak ayını da bitiriyoruz gelsin şubat
-
B1/B2 vize türü konusunda çok cahilim. formda nerenden konuyu takip edebilirim. . zaman daralıyor çember daralıyor Göğsüm daralıyor, yüreğim kanıyor
Olmasaydı sonumuz böyle,vize türkleri konusunda inanılmaz cahilim..
-
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz iyi para :))) bende yapıcam bu işi en kısa zamanda formu doldururken photo falan yükleniyordu di mi
parayı nereye yatırıyoruz... dekontunu mu saklıyoruz formu açıp eksik bişey kalsın istemiyorum da bir seferde doldurayım bana ne gerekliEvet isteklere göre riske edilebilir bunu iyi anladım. :)
Çok basit aslında, evet greencard başvuru özelliklerine uygun foto istiyor, yine başlamadan önce uygunluğunu kontrol ettiriyor site. Girdikten sonra size uygulama kimliği oluşturuyor ilk başta bunu bir yere not etmeniz. Bazı sorulara verdiğiniz cevaplar önemli bunları da not edin, sonradan sorun yaşamamak adına. DS160 doldurduktan sonra başka link üzerinden ankara konsolosluğunun sitesine girip DS160 doldurdum vize randevusu almak istiyorum seçeneğini seçerek ödeme ekranına yönlendiriyor diye biliyorum henüz eşimin formunu bugün tamamlayacağım için henüz o ekrana ulaşmadım :) Bolşans
-
Selamlar arkadaşlar bir kaç gündür giremedim bu başlığa kaç sayfa olmuş 😅 Bu aralar biraz iyi şeyler oluyor gibi hayatımızda, netleşsin yazarım 🙏🏻 bütün astrologlar ocaktan sonra iyi şeyler olacak diyordu Terazi için, umarım doğrudur🙏🏻🙏🏻
-
@celica kim onu diyen kendi nerdeymiş :)))
-
@dytmelek eşim de terazi hadi hayırlısı olsun :)))
-
7 Hazirana randevumuzu aldım. Öne çekmeyi kovalayacağım bundan sonra :)
-
@Rüştü-Gürbüz çok sevindim tek mi başvuru yaptınız eş çocuk var mı
-
@cdzdcd Teşekkür ederim. Eşim ile birlikte yaptık
-
@Rüştü-Gürbüz dualarım sizinle :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum