@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
@zazozu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selamlar herkese, nasılsınız? Beklerden arada müsait oldukça da bu başlığı okuyorum. Henüz bitiremedim. Plakalara insek de sayması kolay olsa.
plakada değil miyiz yahu?
Wisconsin falan olmalı 
@diablo_ercan güzelmiş bu...
ben şimdi kızım mage'i dolaştırmaya çıkıyorum geldiğimde babaanneler gibi bir yandan camdaki kızı izleyeceğim bir yandan da burada sizlerle olup sohbet edeceğim lütfen ben gelene kadar harika konulara dalınmış olsun... güzel alış veriş videoları paylaşılsın... bekliyorum 
Bu su sorunu nasıl çözülecek ya ne yağmur yağdı bu yıl İstanbul’a doğru düzgün ne kar yağdı hava hala sıcak.. böyle giderse kota koyulması artık kesin hale gelicek
@Lossantosdy Aşı kartlarınızı bulsanız da kabul edip etmemek yine Unganların kararına bağlı hatırlatmış olayım
@waterman İzmir de aynı durumda. Bu yaz fena kurak geçecek.
@waterman ben büyük bir depremden korkuyorum asıl havalar hiç iyiye işaret değil... dışarıda yaz akşamı havası var resmen bu haziranda akşamları bu kadar sıcak bile olmadı soğuktu akşamları yani öle terlikle falan çıkınca ayaklarım donuyordu hatırlıyorum
@debbieLA77 İstanbul’da büyük bir depremi bile düşünmek korkutucu.. yıkılmayan ev kalmaz herhalde
dv24 sonucunu beklerken bi hışımla turistik vizeye başvurdum ve şubatta randevum var arkadaşlar şans dileyin :))
@hasnotben Çok iyi yapmışsınız olumlu sonuçlanır umarım, durumunuz turistik vize almaya müsaitse DV24 başvuru yapmış olsanız dahi almanız sizler için en iyisi olacaktır. Şu anda DV23 sürecinde keşke turist vizem olsa diyen bir çok talihlimiz mevcut
@Emre-Kurtulmuş iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Green card ne kadar buradaki yaşamın B planıysa B planının da B planı olmalı diyerekten Turistik vizeyi kovalıyorum 
@hasnotben Yerinizde olsam Lotteryi B planı olarak bile görmezdim 
@debbieLA77 @Lossantosdy @Zelene @ilkerkaynar90 Merhaba ben yazışmaları şimdi okudum. Elektronik aletlerinizi zaten kendinize yük yapıp boşa getirmeyin yanınızda. Çünkü Amerika da dönüştürücü de kullansanız maalesef ki burada kullandığınız hiç bir elektronik alet voltaj yüzünden çalışmayacak. Biz burada 220 volt kullanıyorken onlar 110 volt kullanıyorlar dolayısıyla bizim 220 voltta çalışan elektronikler orada yeterli voltajı çekemediği için çalışmıyor. Kısmet olur ve kazanırsak bende mutfak eşyaları dışında çoğu eşyamı satmayı düşünmüyorum tabi satabilirsek.
Bu arada bir video izlemiştim yanınızda getirmeniz gerekenler diye ve bana mantıklı geldi söyledikleri. Bunlar da kısa özet geçersem şu şekildeydi (Belki biliyorsunuzdur.) ;
*Gideceğiniz eyaletin hava koşullarına göre yanınıza kıyafet alın diyordu mesela Florida Miami ye gidecekseniz kar botu getirmezsiniz yanınızda çünkü 12 ay hava sıcak hep yaz gibi.
@Selly Elinize sağlık çok faydalı bir yazı olmuş teşekkür ederiz 
Son 106dan herkeslere günaydınlar efendim :))
Günaydınlar Efenim
Günaydınlar herkese, Nisan da turist vize görüşmem var @denizci10 un destekleri ile inşallah sorunsuz şekilde alacağım, birde ola ki beşer şaşar GC da çıkarsa tadından yenmez 
@waterman ay sus sus zaten çok korkuyorum... annemde miamiye gitmek istiyorsun orada da kasırga var hemen hemen her sene başka yer mi bulamadın gidecek diyor:)))
@tolgasatir hadi inışlaah cuma cuma kalbinden tüm geçenlerin olması dileğiyle
@Selly eline sağlık güzel bilgiler... ev yaşlarını mutfak eşyalarını bile satabiliriz aslında biraz erken girişmek gerek sadece bu işe ... eskiden olsa tabak çanakların yüzüne kim bakar derdim onları bile 6 lı tabak seti 3 lü beşli çatal bıçak seti diye alanlar var artık insanların uygun diyebileceği ürünler yok piyasada çünkü herseyimin inanılmaz değerlendi... kıymetini bilmemiz gerek ikinci el kullacaklar ise, tabiti caizse bizim kaka diye attığımızı hap diye kapacak bir sürü insan var artık... herkes birşey alırken verirken iki kere düşünüyor... mutfak eşyalarını neden satmayı düşünmeden merak ettim götürecek misin hepsini yada satamam diye mi düşünüyorsun:))) eğer öyle düşünüyorsan çokta güzel satarsın... 100-200 derken bakmışsın 500 doları bulmuşsun fena mı kaç günlük yeme içme parası 
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum