DV2024 Sohbet Odası
-
Turkovak vak vak falan yapmam, 2sinovacım var 1tane de bıontech yapayım tmmdır
-
@Lossantosdy sağlık mülakatı için 3. doz istemiyor ki sana resmi sitede ki açıklaması ben diyorum kapatalım yok biz daha fazla kafa karıştıralım diyorsunuz
-
@diablo_ercan 2 biontech oldum sonra covid gecirdim gfsaghfsag :D aklima geldikce gülerim
-
şimdi gelen bildirime bakar mısın

-
@ayvalik10 inşallah diyelim ya şimdiden kazanırsam yazacağım mesajı hazırladım ABD’ye giderken yazacağım mesajları hazırladım tek gereken şey 6 Mayıs 2023 🙃
-
@waterman :D :D
-
Selamlar herkese, nasılsınız? Beklerden arada müsait oldukça da bu başlığı okuyorum. Henüz bitiremedim. Plakalara insek de sayması kolay olsa.
-
@zazozu o da olacak inşallah az kaldı
-
@waterman inşallah bu hevesin 6 Mayıs itibariyle düşük bir cn ile mutluluğa dönüşür 🎉
-
@Sencerium bu ara çok bosladin buraları aramıza dön
-
@goyro666 haahhhahaha :D 2 tane yeterli işte boşverin gerisini.
-
@waterman ben de böyle bir şey planlıyorum :D https://www.instagram.com/p/CleZumvKbWR/
-
Hayırlısı bakalım 10 yıllık pasaport alarak çekilişe katıldım, bekleyelim bakalım zaman ne gösterecek.
-
Sabah 8de yola çıktım, tek bir tahlil için şuan eve vardım,, şehirden şehire gider gelirdim bu zamana,, bi daha bana abd de 2saat doktor bekliyorsun saglık sistemi kötü diyen olursa ağzının ortasına kürekle vururum
-
Yarın bizde kızın rutin kontrolleri ve tahlilleri için hastaneye gideceğiz. Birde arada karne alacağız nasıl yetisecegiz bilmiyorum.
-
@isa-cansız hakkınızda hayırlısı inşallah
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Yarın bizde kızın rutin kontrolleri ve tahlilleri için hastaneye gideceğiz. Birde arada karne alacağız nasıl yetisecegiz bilmiyorum.
Yetişir inşallah
-
@diablo_ercan Ben de aynen bu şekil bir video çekip terk-i diyar eyleyeceğim hatta forum ailesi olarak eyleyeceğiz inşallah :D
-
@debbieLA77 küçük hüsamettin karakteriydi o 😂
-
Seçim için 14mayis muhabbeti dönmüş sosyal medya olmayınca yeni duydum öyle mi yapacaklar ki Mayıs ayına bu kadar umut sığdıramam
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum