DV2024 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 ayyyy ne güzel hadi gidelim artık yaaa :)))
-
@diablo_ercan iki doz derken? ben 3 doz oldum zaten 2 tane daha mı :))) yok artık
-
ben ekmek hamurları için özel unlarımı seçtim amerikadan sepete bile attım çaaaattt siparişi onlaya basıcam gelicek anında merak etmeyin ekmeksiz kalmayacağız:)))
-
Arkadaşlar hani bazıları diyor ya Amerika da hastanede çok bekliyorsunuz diye,,, ben bi kan tahlili için muayene için her seferinde sabahın 8den 4-5e kadar bekliyorum, bana kimse beklemekten bahsetmesin 😅
-
@Lossantosdy nerede beleş oraya yerleş mantığında gidenler amerikada bekliyorlar. Yoksa hastanelerinde halı flex var.
-
@diablo_ercan @tolgasatir aşı konusunda şöyle bir bilgi vereyim. Yurtdışında girilen sağlık kontrollerinin çoğunda, doktorlar daha önceden yaptırdığınız aşıları ve aşı kartını kabul edebiliyor. Eğer eksik var ise o zaman parasını verip yaptırabiliyorsunuz. Kabul edip etmemek o ülkedeki doktorun kararı, bazısı Unganlar gibi ben yapacağım diyebiliyor. Ben doktordan hangi aşıları istediğini sormuştum ve ASM’de o aşıları yaptırıp aşı kartının tercümesini götürdüm. KKK, Hepatit B ve Td yeterli olmuştu.
-
@Lossantosdy Özellerde de aynı durum var Medicana hastanesi acil ine gidince 4-5 saatten aşağı çıkmak mümkün değil ( Muayne, Kan tahlili, Serum) en komiği de doktor serum yazarsa acil de yer kalmadı sıraya yazıyorum isminizi cümlesi arkadaş zaten bekleyecek halimiz dermanımız olsa serum takmaz doktor da neyin bekletmesi bu ve 1-2 saat de sıra bekliyorsunuz özel hastanelerde paranızla rezil olmayı yaşıyorsunuz :)
-
@debbieLA77 ekmek dediğin zaman 30 yaş altı bilmezler bestaminin kemancısı vardı ismail hakkı diye sürekli ekmek arası yerdi o geliyor aklıma
-
@datanist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@diablo_ercan @tolgasatir aşı konusunda şöyle bir bilgi vereyim. Yurtdışında girilen sağlık kontrollerinin çoğunda, doktorlar daha önceden yaptırdığınız aşıları ve aşı kartını kabul edebiliyor. Eğer eksik var ise o zaman parasını verip yaptırabiliyorsunuz. Kabul edip etmemek o ülkedeki doktorun kararı, bazısı Unganlar gibi ben yapacağım diyebiliyor. Ben doktordan hangi aşıları istediğini sormuştum ve ASM’de o aşıları yaptırıp aşı kartının tercümesini götürdüm. KKK, Hepatit B ve Td yeterli olmuştu.
Kkk ve td ne oluyor? Bana özelden atarmısnz ayrıca hepatit b aşısı yaptırmış olan eşim hepatit b nasıl oluyor anlamadım,,, ve benim bütün aşılarımı yapmış annem ama enabızda falan görünmüyor çünkü benim zamanımda pc sistemi yoktu, nasıl bulacam aşı kartlarımı bilemiyorum
-
@debbieLA77 en az 2 :D bende 3 tane yaptırdım. 4 falan kesinlikle yaptırmam.
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@debbieLA77 en az 2 :D bende 3 tane yaptırdım. 4 falan kesinlikle yaptırmam.
Covid ten mi bahsediyorsun? Ben 2sinovac oldum 1tane de bıontech yapayım diyorum yok aşı yok
-
@Lossantosdy Td, Tetanoz ve difteri. KKK ise kızamık ile ilgili bir şey. Google’da aratırsanız bulabilirsiniz. Bu yazdığım durum, Ankara ve unganlar için geçerli değil bu arada. Benimde sistemde görünmüyordu, Hepatit-B için Elisa testi yaptılar ve sonrasında 1 doz aşı oldum.
-
@datanist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy Td, Tetanoz ve difteri. KKK ise kızamık ile ilgili bir şey. Google’da aratırsanız bulabilirsiniz. Bu yazdığım durum, Ankara ve unganlar için geçerli değil bu arada. Benimde sistemde görünmüyordu, Hepatit-B için Elisa testi yaptılar ve sonrasında 1 doz aşı oldum.
Teşekkür ederim, benim hepatit b aşım fazla olmadı yapalı, kısmet artık bakalım
-
şu aşı olayını bir sonuca vardıralım. Herkese aynı aşılar vurulmuyor. Herkesin durumu farklı bu yüzden kıyaslamayın başkaları ile kendinizi sonra da da yorumlar da panik havası oluşuyor. Aşı kartı için e nabız sistemine belli bir yıldan sonrakiler işlendi ondan dolayı e nabızda yoksa yoktur. Aşı kartını zorunluluk yok sen götürsen bile bazı aşıları tekrar vuruyor. Bu aşı olayını artık geçsek ne dersiniz. Aşı kartı getirmeyene muayene yoktur diye bir olay da yok.
-
@datanist bugüne kadar yaptırmış olduğun aşılarının daha doğrusu aşı kartın var ise bunda bir sıkıntı yok. unganlar hastanesine muayene aşamasına geldiğimiz zaman muayeneyi yapan doktor amerika için eksik gördüğü veya yapılmamış aşıları yapar. benimde yapılan aşılarım var bir çoğu aşı kartına işlenmemiş kan tahlili ile mi anlaşılır nasıl olur bilmem. eksik ya da yapılmamış aşılara tanesi 20-200 dolar arası öpecekler -_- yeter ki şu aşamaya kadar gelelim gerisi fasa fiso.
-
@Lossantosdy covid aynen. yaptırmayanlar çekilişi kazanması durumunda mecburi yaptıracaklar. unganlar yapmıyor. herhangi bir devlet hastanesi oluyormuş.
-
@ayvalik10 hay yaşa abi.
-
@diablo_ercan mesela 40 yaş üstü kişiler de idrar tahlili yapılmıyor. Hadi bakalım ne olacak şimdi sana yapılacak bana yapılmayacak eyvahh bana tahlil yapılmadı diye paniklemem mi gerekiyor. Çok basit 4 işlemi 2 bilinmeyenli denkleme döndü
-
@diablo_ercan covid aşısının adını bile duymak istemiyorum boşuna yaptılar bize abuk subuk aşıları nolucağımızda belli değil...
-
@ayvalik10 neden yapılmıyor muş
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
54
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum