Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k
  • ⭐⭐

    @ilkerkaynar90 bak ben hem pasta chefiyim... hemde eski bir televizyoncuyum... yıllarca haber muhabirliği yaptım... televizyonda Damla'nın dünyası diye bir pasta tatlı programı bile yaptım... senin bu dediklerinden anladığım ben zengin oldum o zaman desene... kamera profesyonel kamera kullanmayı biliyorum efsane anonslar çeker... her ortamda yer yerde haber olacak izlenecek şeyleri daha 5 km öteden kokusundan anlarım bakış açım değişiktir olaylara... kimsenin aklına gelmeyen şeyler aklıma gelir bir nevi mesleki deformasyonda diyebiliriz... sen diyosun ki bunlar benim avantajım yani efso bir youtuber olabilirim... pastane değilde atrisan bir fırında açarım ohhh o fırının kuruluş aşamasında çekim yapsam amerika ilk işimi nasıl kurdum diye inşaatından menü denemelerine kadar köşeyim yaniii iyiymiş hiç aklımıza gelmemişti çünkü :))) deneyelim bu yolu :))) burada efsane montaj yaparım profesyonel makinalarda... cnm international a correspondent olarak işe girmeyi bile düşündüm hiç bir şey yapamazsam editörlük muhabirlik yaparım televizyonda diye... ilk yaşam haberleri yaparım sonra gelişir... burada uzun yıllar dış haber müdürlüğü yaptım aptn Reuters ile çalıştım çooookkk uzun yılllar... neyse güzel şeyler getirdin aklıma thank you paylaşımlara devam... en güzel videoları ben çekip yollıycam sana merak etme ama ne kadar profesyonel çekim o kadar yazılı belge ve izin demek haberin olsun... amerikada öyle yolun ortasına tripodu koyup ben çekim yapıyorum diyemeye bilirsin her yerde :)))


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐

    Muhakkak herkes görmüştür bu Twitter’da dolanan Avrupa’da yaşamaya gittim fiyasko çıktı konusu hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • ⭐⭐

    @waterman görmedim ben nerede o ? kim o ?


  • @debbieLA77 türkiyedede tripodu koydum çektim olayı inanın büyük sıkıntılar açar insan başına :) yıllarca stok fotoğraf işi yaptım devam ediyorum artık kareye girmiş insan ve markaları yok etmekte ustalaşmış vaziyetteyim ne kadar sıkıntılı olduğunu ve oradada olacağını biliyorum :) ancak lütfen artık iyi videolar görelim :) tiyatrocu gidiyor o bile market fiyatları videosu çekiyor :)

  • ⭐⭐⭐

    @debbieLA77 olay su bi yazılımcı sözde Türkiye’de 40 bin TL maaş alıyormuş sonra Almanya’da yazılımcı olarak iş buluyor aylık maaş 2.000 euroymus falan ev tutuyor aylık masrafları çıkardıktan sonra cebine 300 Euro kalıyormuş alım gücü denen şey yokmuş falan filan diyordu 🙃


  • @waterman Hani bu kuryeler kapıda çarpışıyordu muhabbeti yapan beyefendiyi diyorsun değil mi :) Yani o tarz insanlar oralara gidip de biz gidemezsek ciddi ciddi çok üzülürüm...


  • @waterman yani sonuçta norveçte doğup gelecek kaygısı dahi gütmeden müthiş olanaklarla büyüyen ama bundan memnun olmayan insanlarda var.. orta doğuda evinden dışarı adımını attığında bir sokak hayvanının saldırısına uğrayıp işe gidene kadar 4 defa trafik kazası atlatan başından geçenide sosyal medyasında paylaşırsam içeri atarlar korkusundan memnun olan insanlar ve durumlarda var… Her insan için durum değişir bence..


  • @waterman bir yazılımcının almanyada 2000 euro ya çalışmasının imkanı yok alaylı yazılımcı türkiyede o paraların üstünü kazanıyor muhtemelen yazılım firmasında cam siliyordur o :)

  • ⭐⭐

    @debbieLA77 güldürebildiysem ne mutlu :D

  • ⭐⭐

    @ilkerkaynar90 evet yaaa bende katılıyorum kim giderse erken o çekecek ben takip ederim seni valla çok seviyorum amerika alış veriş videoları çekmeyi... biri de gidip hooters ı adam gibi çekmemiş mesela menüsünü sipariş verirken siparişi geldiğinde vs ne güzel işler var çekilenlerde çok kötü sen gidince çek tamam mı söz ver .)))

  • ⭐⭐

    @waterman yaaa yürüsün gitsin yaaa... geri dön dese ye babaya biri bakalım cevabı ne olacak hayatta dönmez... bizim halkımızda bu var... kendi yaptığı bir şeyi çok da iyi olmadığını lanse ediyorlar herkese... isim vermeden anlatıyorum bir arkadaşımızın akrabaları da almanyadaymış buradan gc çıkmayınca aramış akrabalarını bari oraya gidiyim diye... amcaları yok evladım buralar çok kötü hiç gelme valla bizde zor durumdayız demiş... dönün o zaman amca niye zorlanıyorsunuz orada diyince tık yok ama kimseden hayatta dönerler mi yaa.... bıraksınlar bu işleri... o keko da 40 bin tl falan almıyordur burada bordrosunu göstersin inanmıyorum... allahın sidiklileri ya... moral bozuyorlar tövbe tövbe toksik insan grubu... hepimiz iyi olucaz ve hiç birimiz böyle şeyler paylaşmıycaz arkadaşlar hep yapıcı olucaz iyi olucaz ben inanıyorum

  • ⭐⭐

    @diablo_ercan sen bul arada böyle videolar valla açıp açıp izleyip gülüyorum... akşam erkek arkadaşıma yapıcam aynısını Batuhan bak gidiyorsun suanda uçuyorsun miami'ye bak hatta indin bile :)))

  • ⭐⭐

    @waterman dikkat çekmek istiyordur. hayallerinizi yıkmasına izin vermeyin. hava atacağım diye kaliteli sandığı en pahalı şeylere para harcarsa şikayetçi olur kendi aklınca :D her kimse o tepkim budur :D https://www.youtube.com/watch?v=h7QL2GbjsVU&ab_channel=OTOPTÜS

  • ⭐⭐

    @ilkerkaynar90 hahahahahaha hahahahahah hahahaha aynen katılıyorum :)))


  • @ayvalik10 cok sacma cn bir numarasi da kalmiyor o zaman siranin anlami yok genelinde degil de aralarindan belki verilmemistir yoksa illa siranin avantaji vardir bence


  • @ilkerkaynar90 güzel bir tesbit: )


  • @ilkerkaynar90 sevgili ilker güzel anlatmışsın büyük düşünmek ile alakalı. ama bizler neden küçük düşünüyoruz o kısmını biraz anlamak lazım. kapital fayda evet global düşünce evet ama neden paket servisi.. sanırım ben de küçük düşünüyorum. kiramı ödemek belki ilerde bir ev almak ve çocuğumu insan gibi bir ortamda yetiştirmek.. hafta sonları park gezileri yürüyüşler bu kadar...


  • @goyro666 illa da sıranın avantajı var zaten kesin alıyor demedim sadece herkesin şansı eşit oluyor. Mesela 3000 -5000 sıra tarih verilmeyip 10.000 olana tarih verdiler gibi ondan bir düzeni yok KCC

  • ⭐⭐

    @debbieLA77 takip ettiğim Amerika'da evde pasta yemek yapıp satanlar var hani bu mantar kurabiye varya eski gün menüsünde olurdu kadın 16 tanesini 25 den satıyor malzeme zaten ucuz ilk etapta evden bile yapsan olur


Benzer Başlıklar

  • DV2026 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    439k Bakış
    K
    @Betül-0 Sizin cn numaranız benden küçük,ama ben sizden önce mülakata girmişim, Nisan 1 de
  • DV2025 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

50

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum