DV2024 Sohbet Odası
-
@waterman yani sonuçta norveçte doğup gelecek kaygısı dahi gütmeden müthiş olanaklarla büyüyen ama bundan memnun olmayan insanlarda var.. orta doğuda evinden dışarı adımını attığında bir sokak hayvanının saldırısına uğrayıp işe gidene kadar 4 defa trafik kazası atlatan başından geçenide sosyal medyasında paylaşırsam içeri atarlar korkusundan memnun olan insanlar ve durumlarda var… Her insan için durum değişir bence..
-
@waterman bir yazılımcının almanyada 2000 euro ya çalışmasının imkanı yok alaylı yazılımcı türkiyede o paraların üstünü kazanıyor muhtemelen yazılım firmasında cam siliyordur o :)
-
@debbieLA77 güldürebildiysem ne mutlu :D
-
@ilkerkaynar90 evet yaaa bende katılıyorum kim giderse erken o çekecek ben takip ederim seni valla çok seviyorum amerika alış veriş videoları çekmeyi... biri de gidip hooters ı adam gibi çekmemiş mesela menüsünü sipariş verirken siparişi geldiğinde vs ne güzel işler var çekilenlerde çok kötü sen gidince çek tamam mı söz ver .)))
-
@waterman yaaa yürüsün gitsin yaaa... geri dön dese ye babaya biri bakalım cevabı ne olacak hayatta dönmez... bizim halkımızda bu var... kendi yaptığı bir şeyi çok da iyi olmadığını lanse ediyorlar herkese... isim vermeden anlatıyorum bir arkadaşımızın akrabaları da almanyadaymış buradan gc çıkmayınca aramış akrabalarını bari oraya gidiyim diye... amcaları yok evladım buralar çok kötü hiç gelme valla bizde zor durumdayız demiş... dönün o zaman amca niye zorlanıyorsunuz orada diyince tık yok ama kimseden hayatta dönerler mi yaa.... bıraksınlar bu işleri... o keko da 40 bin tl falan almıyordur burada bordrosunu göstersin inanmıyorum... allahın sidiklileri ya... moral bozuyorlar tövbe tövbe toksik insan grubu... hepimiz iyi olucaz ve hiç birimiz böyle şeyler paylaşmıycaz arkadaşlar hep yapıcı olucaz iyi olucaz ben inanıyorum
-
@diablo_ercan sen bul arada böyle videolar valla açıp açıp izleyip gülüyorum... akşam erkek arkadaşıma yapıcam aynısını Batuhan bak gidiyorsun suanda uçuyorsun miami'ye bak hatta indin bile :)))
-
@waterman dikkat çekmek istiyordur. hayallerinizi yıkmasına izin vermeyin. hava atacağım diye kaliteli sandığı en pahalı şeylere para harcarsa şikayetçi olur kendi aklınca :D her kimse o tepkim budur :D https://www.youtube.com/watch?v=h7QL2GbjsVU&ab_channel=OTOPTÜS
-
@ilkerkaynar90 hahahahahaha hahahahahah hahahaha aynen katılıyorum :)))
-
@ayvalik10 cok sacma cn bir numarasi da kalmiyor o zaman siranin anlami yok genelinde degil de aralarindan belki verilmemistir yoksa illa siranin avantaji vardir bence
-
@ilkerkaynar90 güzel bir tesbit: )
-
@ilkerkaynar90 sevgili ilker güzel anlatmışsın büyük düşünmek ile alakalı. ama bizler neden küçük düşünüyoruz o kısmını biraz anlamak lazım. kapital fayda evet global düşünce evet ama neden paket servisi.. sanırım ben de küçük düşünüyorum. kiramı ödemek belki ilerde bir ev almak ve çocuğumu insan gibi bir ortamda yetiştirmek.. hafta sonları park gezileri yürüyüşler bu kadar...
-
@goyro666 illa da sıranın avantajı var zaten kesin alıyor demedim sadece herkesin şansı eşit oluyor. Mesela 3000 -5000 sıra tarih verilmeyip 10.000 olana tarih verdiler gibi ondan bir düzeni yok KCC
-
@debbieLA77 takip ettiğim Amerika'da evde pasta yemek yapıp satanlar var hani bu mantar kurabiye varya eski gün menüsünde olurdu kadın 16 tanesini 25 den satıyor malzeme zaten ucuz ilk etapta evden bile yapsan olur
-
@waterman öyle bir sey yok hayatlari yalan ya bu insanlarin
-
@Zelene tabi cnm zaten beraber gidersek bir de tesadüf ya aynı eyalet falan olursa beraber yaparız... :))) çok zevkli suanda işim bu zaten :))) burada bir kadın var April adında takip ediyorum amerikalı yılbaşında yaptığı süslü kurabilesin 3 tanesini paketliyor 30 dolara satıyor bu paketlerden kocasıyla gözümün önünde 7000 adet sipariş aldılar
210.000 dolar yapıyor bunun 70 bin doları masraf olsa kargosuyla vs of diyorum -
@cdzdcd ilk başlarda tabiki olacak ne bulursak sonrası için diyor İlker sanırım işler yolunda girdikten sonra
-
@waterman Gc nin çıktıgı gün ingiltereden iş teklifi almıştım, gitmedim 2k pound vereceklerdi ev kiraları cok yüksek orada birde arazide olacakdım sürekli kalmadıgım boş eve de kira verecektim arada. Evi şirket ödüyorsa mantıklı ama diğer türlü karın tokluguna çalısıyorsun.
-
Az önce arkadaşım yazdı mesaj gelmiş kendisine GreenCard ön başvurunuz onaylanmıştır başvuruya devam etmek için 25 usd ödeyin diye. Dolandırıcılığın da bu kadarı...
-
Herkese merhaba bizde aile olarak başvuru gerçekleştirdik hayırlısı olsun hepimiz için
Sorum olacak
Green card çıkması durumunda Ankara Amerikan hastanesinde Asi olunuyor Bu aşılar nedir
Green card çıkması durumunda eşim ve ben tüm Asi lari bastan olacağız çünkü sistemde çıkmıyor
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekurler -
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy aaaa hayirli olsun ben de istiyorum ya yildizli bir sekilde gideyim sunun surasinda 109 gün kaldi :beaming_face_with_smiling_eyes:
teşekkür ederim valla kendiliğinden gelmedi tesadüfen profil ayarımı düzenlerken farkettim aktifleştirdim belki çoktan gelmişti :)

buradan ayarlanıyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum