F-1 statü değişikliği başvurusundan red aldıktan sonra yapılabilecekler
-
Ben ve kız arkadaşım yakın bir zamanda F1 vizesinden red aldık. sevis I-901 Form ödemesinin yapılacağından haberimiz yoktu. Eksik belgelerle beraber istenenleri tam bir şekilde gönderip
itirazda bulunmak istiyoruz. Bunun tekrar onaylanma olasılığı nedir veya sadece ikimizden birimiz vize almak için onaylanırsak bu süreç içinde evli olmamız vize alamayan tarafın eş durumundan yararlanması mümkün olur mu? -
@Baran-Biliciler, içinde söyledi: F1 vize başvurusundan red aldıktan sonra yapılabilecekler
Ben ve kız arkadaşım yakın bir zamanda F1 vizesinden red aldık. sevis I-901 Form ödemesinin yapılacağından haberimiz yoktu. Eksik belgelerle beraber istenenleri tam bir şekilde gönderip
itirazda bulunmak istiyoruz. Bunun tekrar onaylanma olasılığı nedir veya sadece ikimizden birimiz vize almak için onaylanırsak bu süreç içinde evli olmamız vize alamayan tarafın eş durumundan yararlanması mümkün olur mu?Hangi konsoloslukta vize basvurusu yaptiniz? Ankara mi? Istanbul mu?
Red sebebi neydi? 221(g) mi verdiler? Yoksa 214(b) mi?
-
@Baran-Biliciler geçmiş olsun öncelikle..
ABD konsolosluğuna itiraz etme hakkınız vardır tabi ama bu sonucu değiştirmeyip tekrardan başvurabilirsiniz cevabı ile sonuçlanacaktır. Bence siz sürecinize tekrardan başlayın ve forumun su konusunu iyi takip edin bol şans.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/97/f-m-öğrenci-vizeleri
-
@crazycells şu an Chicagodayım vize başvurusunu online yapmıştım
-
@Baran-Biliciler, içinde söyledi: F1 vize başvurusundan red aldıktan sonra yapılabilecekler
@crazycells şu an Chicagodayım vize başvurusunu online yapmıştım
Konsoloslukta F1 vizesi basvurusu mu yaptiniz? Yoksa USCIS'te F1 statusune gecis icin mi basvuru yaptiniz?
-
@crazycells red alma sebebin çalıştığım acentanın I-901 fee ödemem gerektiğini söylememesi ve sponsor fund'unun yetersiz gelmesi (16.000$)
-
@crazycells USCIS üzerinden j1 to f1 yapmıştım
-
@crazycells USCIS üzerinden j1 to f1 yapmıştım
J1 statunuz devam ediyor mu?
-
hayır, bitiş tarihini geçirdim
-
@crazycells hayır, vizenin bitiş tarihi ekimdeydi.
-
@crazycells hayır, vizenin bitiş tarihi ekimdeydi.
Onemli olan DS-2019 ustundeki tarih, vizenin tarihi degil. DS-2019 formundaki tarih de Ekim'de miydi?
-
Merhaba. Benzer bir durumdayım. Turist vizesi ile buradaydım ama vizemin tahiri geçmeden F-1 vizesine başvuru yaptım statü değişikliği için. Şu an sürecim devam ediyor. Hala Amerika'dayım. Olası red almam durumunda ne kadar sürede çıkış yapmam lazım Amerika'dan? Teşekkürler
-
@Mesut-Tonuc, içinde söyledi: F-1 statü değişikliği başvurusundan red aldıktan sonra yapılabilecekler
Merhaba. Benzer bir durumdayım. Turist vizesi ile buradaydım ama vizemin tahiri geçmeden F-1 vizesine başvuru yaptım statü değişikliği için. Şu an sürecim devam ediyor. Hala Amerika'dayım. Olası red almam durumunda ne kadar sürede çıkış yapmam lazım Amerika'dan? Teşekkürler
Eger I-539 basvurunuz reddedilirse, ilk firsatta -mumkunse haberi aldiktan sonra birkac gun icinde- ABD'den cikmalisiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum