Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

F-1 statü değişikliği başvurusundan red aldıktan sonra yapılabilecekler

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    5 İleti
    761 Bakış
    crazycellsC
    @eso, içinde söyledi: Direkt F1 vizesi almak vs statü değişikliği yaparak F1 almak arasındaki fark Merhaba. Amerikaya dil okuluna başvuru yaptım. Dil okulundan onay aldım Aralık ayında konsolosluk randevum var. Ben amerikada iken eşim için de F2 başvurusu yapsak daha sonra statü değişikliğine başvurup F1 vizesi alabiliyor muyuz? bilgisi olan var mı Evet, eger esiniz de bir okula baslayacaksa kendisi icin I-20 formu alip F1'e gecis yapabilir. Fakat ABD disina cikmasi gerekirse, geri donmek icin konsolosluktan F1 vizesi almasi gerekecek, bilginize.
  • F-1 öğrenci vizesi süreci DS-160 formu soruları

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) f1 vizesi
    9
    3
    1 Oy
    9 İleti
    1k Bakış
    ekuler cuhaE
    Merhabalar, 21 martta dubaide vize görüşmem var ama randevu alırken yazmış olduğum ds160 formuna muhtemelen yanlış girdiğim bir bilgiden dolayı ulaşamıyorum yani formumu tamamlamamıştım. Randevuyu iptal etme şansım maalesef bulunmuyor yeni bir ds160 doldurmam işimi çözecek midir? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • F-M ve J1 vizesine zam yapıldı

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    1
    2 Oy
    1 İleti
    293 Bakış
    DustyBlueD
    öncelikle kaynak https://www.wes.org/advisor-blog/fee-increases-visa-applications/ f ve m tipi vize başvuru ücretleri, %75 zam yapıldıktan sonra , 200$’dan 350$’a, j tipi vize basvuru ucretleri ise -au pair, camp counselors ve summer work haric- %22 zam ile, 180$’dan 220$’a çıktı.
  • (F/M) Öğrenci Vizeleri

Sabitlendi Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) f vizesi m vizesi f1 vizesi m1 vizesi ogrenci vizesi
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    138k Bakış
    mayk_123M
    @T-10-Heavy-Tank Merhaba. Ret aldığınız için üzgünüm. İnternette aşağıdaki web sayfasını keşfettim. Eski ABD elçiliği çalışanı ve vize görüşmesi konusunda danışmanlık veriyor. Belki size yardımcı olabilir diye yazdım. İyi günler https://visainterviewcoach.com/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k