Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

F-1 statü değişikliği başvurusundan red aldıktan sonra yapılabilecekler

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    121 Bakış
    U
    Arkadaslar Merhaba, Community collegedan 2024 mayis ta mezun oldum, mezun olduktan hemen sonra OPT'mi kullandim ve suan 1 yillik calisma iznim var. Calisma iznim bittikten sonra bi sirket bana sponspor olsa calisma vizesine gecis yapabilir miyim? Yoksa 4 yilligi tamamlamam mi gerekiyor? Cevaplariniz icin tesekkurler.
  • 0 Oy
    5 İleti
    761 Bakış
    crazycellsC
    @eso, içinde söyledi: Direkt F1 vizesi almak vs statü değişikliği yaparak F1 almak arasındaki fark Merhaba. Amerikaya dil okuluna başvuru yaptım. Dil okulundan onay aldım Aralık ayında konsolosluk randevum var. Ben amerikada iken eşim için de F2 başvurusu yapsak daha sonra statü değişikliğine başvurup F1 vizesi alabiliyor muyuz? bilgisi olan var mı Evet, eger esiniz de bir okula baslayacaksa kendisi icin I-20 formu alip F1'e gecis yapabilir. Fakat ABD disina cikmasi gerekirse, geri donmek icin konsolosluktan F1 vizesi almasi gerekecek, bilginize.
  • F1 Overstay

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! f1 vizesi i-130
    3
    0 Oy
    3 İleti
    338 Bakış
    money money moneyM
    @Claudia-J-Muslu Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. İletişime geçeceğim.
  • Pandemi devam ederken F-1 vizesi alabilen var mıdır?

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    49
    0 Oy
    49 İleti
    2k Bakış
    S
    F-1 Acil Randevu Talebi Hakkında Hepinize İyi Günler Dostlar. 23 Nisan tarihin de I-20 dosyam ile beraber DS-160 dosyasını doldurdum. En erken görüşme tarihi olan 7 Mart 2023 tarihine ise randevu aldım. Lakin benim okulum 15 Ağustos 2022 de başlayacak. Bundan ötürü ise Acil Randevu Talebi oluşturdum. Talep sayfasında ki bütün bilgileri vermeme rağmen ve okulumun bahsettiğim tarihlerde açılacağını bahsetmeme rağmen (Acil Randevu Katagorisinde) başvurum olumsuz sonuçlandı. Konsolosluk sitesin de ise yeniden acil randevu için mail atmayın diyor. İki gündür ise sistemden randevu tarihini daha geri bir tarihe çekmek için uğraşıyorum. Şuan sizce ne yapmam lazım. O tarihlere gelir mi? Yoksa boşuna umut bağlamayayım mı? Bilgileriniz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k