DV2024 Sohbet Odası
-
Eve tencere takımı lazım hanım evde çalışıyor işe dalıp tencereleri yaktı alayı mort oldu :) alalım diyorum Mayıs'tan sonra diyor :))
-
@Sencerium yaa örf o da doğru bende bu sene güzel bir tatil yapmak istiyorum mesela ertelemiycem geçen sene yapamadık, fiyatlar uçtu gitti... çok fena piyasa nasıl olacak bakalım:)
-
111 Gün kaldı.
-
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
müsait olan bütün büyüklerimin şu tweet'imsi şey hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum. AŞIRI KARAMSAR BİR TWEET YAZMIŞ, KARAMSAR ENERJİYİ İSTEMİYORSANIZ OKUMANIZI ÖNERMİYORUM Ama okumaya karar verdıysenız fikirlerinizi de yazarsaniz beni mutlu edersiniz...
+50 olarak da ben bişiler karalayayım :)
hayal kurabildiğin kadar kur, peşinden gidebildiğin kadar git. bunun yaşı olmaz. yaş sadece "öncelikleri" değiştirir o kadar. sonuçta hayal demek hedef demek, hayalin peşinden gitmek demek, hedeflerin için uğraş vermek demek.
haa yazıda katıldığım bir şey var, o da evet dünya adil değil. dünyayı değiştirme gibi saçma bir düşünce de olamaz. değiştirebileceğin tek şey kendi dünyan. hoş bu da yeterli zaten. -
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
bir şey sorucam şu duygu kimlerde var? üstüme başıma bir şey almıyorum, evde yapılacaklar var badana boya tamir işleri vs yaptırmıyorum... az para harcamaya çalışıyorum... hep erteliyorum ve ağzımda hep nasılsa gidicem ne gerek var şimdi... hem hoşuma gidiyor böyle düşünmek hem korkutuyor beni valla :)))
şuan ben böyleyim :D halıları bile sermedim :D nasılsa gidecez bide onların toplaması yıkatmasıylamı uğraşıcam diyorum zaten o kadarda soguk degil :) araba alınacaktı vazgeçildi :) ihtiyaçlar var amaaan gidince orda alırım diyorum :) inşallah dediğimiz gibi olur
-
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
DV2023 türkiye kazananlarından arkadaşlarımız yeni bir video daha hazırladı!
ve sizlerin değerli desteklerini bekliyorlar;Özür dilerim. Bir süredir formu takip edemiyorum.
2023 lerde de mi sorun var? 🤔 -
@gucarslan video göremedim??
-
@Lossantosdy inşallah hep gönlümüzden aklımızdan geçen gibi olur :)))
allah herkesin gönlüne göre versin... bir de bir şey geldi aklıma keşke bu sene böyle şansa öylesine girmiş olan birileri vardır mutlaka hiç gitmeyeceği halde onlar bari haklarını devretseler... ben bu sene gidemem hastam var boşa gitmesin bariz sen git falanlar uçuşsa havada :))) -
@debbieLA77 Gerçekten keşke öyle bir şey mümkün olsa :))
-
Bugün annemin doğum borçlanması ile alakalı SGK’ya gittik aldığımız cevaba bakın: Dosyanızı kaybettik bulamıyoruz sizin iletişim bilgilerinizi alalım biz sizi ararız bulunca ☺️
Türkiye’deki devlet kurumları kesinlikle güvenini kaybetti gerçekten bugün orda gördüklerimden sonra aidiyet hissimi tamamen kaybettim Türkiye’ye karşı..
-
Ne bekliyordun ki :) zamanında dijitallesmeye gitmediginden herşeyi bilgisayara islemediklerinden şimdi bu sorunlar yaşanıyor. Daha çok fazlasını yaşayacağız daha bunlar demo :)
-
@Emrah-Borazan aradım şikayet ettim tabi kimi kime sikayet ediyoruz orası ayrı bi konu..
-
ya bu ankara ya her sene mi video çekiliyor bu sorun her sene varsa gerek yok video çekmeye demek anlamıyorlar... üzülüyorum ben o videoları görünce gözlerim doluyor... oradaki arkadaşlar artı kendim için üzülüyorum herkesin deli gibi umur bağladığı bir şey bu... ve o videolar beni üzüyor izlemiysem artık benim derdim bana yetiyor buaralar doğal gaz faturası 2.190 gelmiş su faturası faturası 600 tl gelmiş Elektirik ne gelir bilmiyorum artık sıktı bu ülke gerçekten... dün orduevine gittik 2 dandik pizza yedik o da donmuş pizzadan hallice 2 çay 250 tl verdik... eskiden 50 tl tutmazdı ordu evinde böyle şeyler... avatara filme gittik.. iki kişi 320 tl sinema biletleri gözlüklerin ikisi 30 tl mısır kola paketi iki kişilik 150 tl bi de gitmişken yemeği de orada yeriz dedik 40 yılın başı carls Juniors a gittik iki menü, bi de loissiana soslu tavuk tutturdum toplam 360 tl de o tuttu ne o sinemaya gittik kardeşim 1500 tl eskiden nelere verilirdi harca harca bitmezdi eskiden dediğimde geçen sene ondan önceki sene bu nedir yaaa. yet çıktı emekliye zam asgari ücrete zam hepsini bize ödetiyor bi şekilde
-
@debbieLA77 lüks değil ihtiyaç bu bir gün ama yapamıyoruz işte yazık oğlum her hafta sonu evde anane babanne geziyor biz yaşadık öyle böyle anılar var da üzülüyorum onun için anı biriktiremez olduk diyorum biriktirip bı yurtdışı yaparım bari pasaport güçlenir, geçen markete girdik sadece bir şey alabilirsin dedim gitmiş kutu da Ece çikolata var ya onu almış biliyorum yemeyecek almadım 80 TL olmuş yuh dedim dün gece kumbarasina para atıyor biriksin bayram çikolatası alcam dedi 4 buçuk yaşında
9 yaşında ki komşu kızı kapılarda ki market broşürlerini topluyor niye dedim yazın fiyatlara bakar gülerim dedi bu şartlar bu yaşta çocuklara enflasyon ekonomi iktisat öğretti -
@waterman Irmağının akışına öldüğüm Türkiye'm yine hiç şaşırtmıyor :,) umarım bir an önce dosya bulunur ve işleriniz tamamlanır...
-
Ben 24 yaşında bir genç olarak bu ülkede önümü görememekten dolayı çok üzgünüm şahsen. Hepimiz olması gerekeni yaşamak için yerimizi yurdumuz hatta kimimiz ailemizi sevdiklerimizi geride bırakarak umuda yol almak istiyoruz. Bir sinemaya gitmek bir çikolata almak dışarıda bir öğün yemek yemek bu kadar zor ve maliyetli olmamalı. Güzel ülkemizi bu halde olmaya ve bizi de bu şekilde yaşamaya mahkum edenlere ne desek boş sözler kifayetsiz...
-
@Zelene oyun oynamayı öğreneceklerine, yeni oyunlar oynayacaklarına güleceklerine hallerine bak çocukların... offf diyecek birşey yok.. şunun için seviniyorum ama ben yengeç burcuyum duygusalım giderken yok anam yok babam vay evim vay eşyalarımda ne güzel dermiyim diye sızlanırdım arada artık hiç sızlanmıyorum yemin ediyorum tam zamanı bugün çıksa allah sağlık problemi vermesin arkama bakmam suanda tam o moddayım belki de bu bir ruhani hazırlıktır öyle düşünelim ...
-
@debbieLA77 boya badana gibi uzun vadeli işleri bende bekletiyorum aslında çıkacağını düşündüğümden değilde umudumu daha sonuç açıklanmadan baştan kaybettim dememek için :)
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bugün annemin doğum borçlanması ile alakalı SGK’ya gittik aldığımız cevaba bakın: Dosyanızı kaybettik bulamıyoruz sizin iletişim bilgilerinizi alalım biz sizi ararız bulunca ☺️
Türkiye’deki devlet kurumları kesinlikle güvenini kaybetti gerçekten bugün orda gördüklerimden sonra aidiyet hissimi tamamen kaybettim Türkiye’ye karşı..
ben şuan bişey dedim ama yazmadım anla sen :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum