DV2024 Sohbet Odası
-
Bu ileti silindi! -
Günaydın, mutlu haftalar :)
Yine bir yazıya bakarak umut bağladık :sun:
-
Günaydınlarrr forum ahalisi nasılsınız cümleten, görüşmeyeli :)
-
Günaydınlar herkese forumun güzel insanları mutlu haftalar olsun :))
-
@celica verilecek en güzel cevap budur; herkesin zamanı kendine arkadaş 40 ında gömülmek istiyor olabilir sen ona bakma :))))
Kimi 22 yaşında mezun olur ama sağlam bir iş bulabilmek için 5 sene bekler.
Kimi 25 yaşında CEO olup 50 yaşında ölürken kimi 50 yaşında CEO olur 90’ı görür.
Kimi evlenir kimi bekar kalır.
Obama 55 yaşında olup emekli oldu, Trump 70 yaşında görevine başladı.
Bu dünyadaki herkes “kendi zamanına “göre yaşar.
Etrafındaki bazı insanlar senden bir adım ileride görünebilirler,bazıları ise senin gerinde.
Ancak herkes kendi yarışında, kendi zamanında.
Onlara kıskançlık da besleme taklit de etme.
Onlar kendi zamanında sen kendi zamanında yaşayacaksın.
Hayat harekete geçmek için doğru zamanı beklemektir.😉
Yani sakin ol,
Geç kalmadın.
Erken de değil. -
@debbieLA77 Alnıma dövme yaptıracağım bu sözü "Herkes kendi zamanına göre yaşar." :))
-
Günaydınlar Efenim
-
@berolika hahahaha yok ya alnıma bence ''ı am living my best times in usa'' yazdır gidince en güzeli :)))
-
bir şey sorucam şu duygu kimlerde var? üstüme başıma bir şey almıyorum, evde yapılacaklar var badana boya tamir işleri vs yaptırmıyorum... az para harcamaya çalışıyorum... hep erteliyorum ve ağzımda hep nasılsa gidicem ne gerek var şimdi... hem hoşuma gidiyor böyle düşünmek hem korkutuyor beni valla :)))
-
@debbieLA77 Ahahahaha o da olur valla manifest dersek :D Ya o bende de oluyor her şeyimden kısmaya başladım iyice bir diyorum ki çıkarsa para lazım olacak sonra diyorum çıkacağının çıksa da mülakat geleceğinin garantisi yok falan ama yine de biriktirmeye devam ediyorum :)
-
@debbieLA77 bende 2 ay önceye kadar seninle aynı duyguıları yaşıyordum fakat işte o meshur laf :) Herkes kendi zamanını yaşarı uyguladım ne eksik varsa aldım üst baş ayakkabı yenı tv hanıma robot süpürge. Evet gitmek istiyoruz ama buradaki hayatımızıda ıskalamamak gerekiyor bence.
-
Eve tencere takımı lazım hanım evde çalışıyor işe dalıp tencereleri yaktı alayı mort oldu :) alalım diyorum Mayıs'tan sonra diyor :))
-
@Sencerium yaa örf o da doğru bende bu sene güzel bir tatil yapmak istiyorum mesela ertelemiycem geçen sene yapamadık, fiyatlar uçtu gitti... çok fena piyasa nasıl olacak bakalım:)
-
111 Gün kaldı.
-
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
müsait olan bütün büyüklerimin şu tweet'imsi şey hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum. AŞIRI KARAMSAR BİR TWEET YAZMIŞ, KARAMSAR ENERJİYİ İSTEMİYORSANIZ OKUMANIZI ÖNERMİYORUM Ama okumaya karar verdıysenız fikirlerinizi de yazarsaniz beni mutlu edersiniz...
+50 olarak da ben bişiler karalayayım :)
hayal kurabildiğin kadar kur, peşinden gidebildiğin kadar git. bunun yaşı olmaz. yaş sadece "öncelikleri" değiştirir o kadar. sonuçta hayal demek hedef demek, hayalin peşinden gitmek demek, hedeflerin için uğraş vermek demek.
haa yazıda katıldığım bir şey var, o da evet dünya adil değil. dünyayı değiştirme gibi saçma bir düşünce de olamaz. değiştirebileceğin tek şey kendi dünyan. hoş bu da yeterli zaten. -
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
bir şey sorucam şu duygu kimlerde var? üstüme başıma bir şey almıyorum, evde yapılacaklar var badana boya tamir işleri vs yaptırmıyorum... az para harcamaya çalışıyorum... hep erteliyorum ve ağzımda hep nasılsa gidicem ne gerek var şimdi... hem hoşuma gidiyor böyle düşünmek hem korkutuyor beni valla :)))
şuan ben böyleyim :D halıları bile sermedim :D nasılsa gidecez bide onların toplaması yıkatmasıylamı uğraşıcam diyorum zaten o kadarda soguk degil :) araba alınacaktı vazgeçildi :) ihtiyaçlar var amaaan gidince orda alırım diyorum :) inşallah dediğimiz gibi olur
-
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
DV2023 türkiye kazananlarından arkadaşlarımız yeni bir video daha hazırladı!
ve sizlerin değerli desteklerini bekliyorlar;Özür dilerim. Bir süredir formu takip edemiyorum.
2023 lerde de mi sorun var? 🤔 -
@gucarslan video göremedim??
-
@Lossantosdy inşallah hep gönlümüzden aklımızdan geçen gibi olur :)))
allah herkesin gönlüne göre versin... bir de bir şey geldi aklıma keşke bu sene böyle şansa öylesine girmiş olan birileri vardır mutlaka hiç gitmeyeceği halde onlar bari haklarını devretseler... ben bu sene gidemem hastam var boşa gitmesin bariz sen git falanlar uçuşsa havada :)))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum