DV2024 Sohbet Odası
-
Günaydınlar sevgili forum ailesi :))
-
@ayvalik10 Tam da dün konuştuğumuzun üstüne gelmiş haber. Paylaşım için çok teşekkürler :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Seyahat-Ruhu ailemizden olanlar yepyeni motivasyon videosu çektiler. Herkes çayını kahvesini alıp seyretsin.
-
@ibrahimasar İbrahim abicim o sene bu sene inşallah !!! bu sefer olacak, oldu oldu oldu evrene olumlamalar lütfen :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@ytrbilgisayar hahahahaha yaratıcı fikirler :)))
-
@ayvalik10 sarı kuş ne ya... adamdan ve videodan soğudum çok antipatik geldi ne bileyim izleyemiyorum ben bunu... :S
-
günaydın herkese burada ben biraz açık sözlüyümdür dan dan söylerim herseye ama sınırlarımı da bilirim merak etmeyin hepinize kocaman kocaman günaydınlar efendim :))) yoklama yapıldı mı bilmiyorum... ben buralardayım :)
-
Günaydınlar :)
-
@debbieLA77 Günaydın. Daha alınmadı. :)
-
DS160 doldurdum ancak 320 dolar yatırma konusunda çok kararsız kaldım. Bazen diyorum gözümü karartayım yatırayım ama GC çıkarsa da boşa gitmiş olacak sonra diyorum çıkmazsa da vizem olacak (belki) :) Bazen acele ettiğim için kızıyorum kendime şu anda da aceleye getiriyormuşum hissi var :horse:
-
@Rüştü-Gürbüz yaaa. ne alaka yatır gitsin... belki çıkar çıkmaz gidersin bişeyler yaparsın...
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz yaaa. ne alaka yatır gitsin... belki çıkar çıkmaz gidersin bişeyler yaparsın...
ben olsam kesin öderdim denerdim şansımı her türlü
-
@Rüştü-Gürbüz Green Card çıkmış olsa bile Case Number da önemli. Kazandığınızı öğrendiğinizde elinizde turist vizesi bulunuyorsa Amerikaya gidip orada AOS yaparak kartınızı daha kolay alabilirsiniz.
-
@Programmer iyi bari geç kalmamışım :pretzel:
-
@hope123 o nasıl oluyor biraz açsana green kartım gelmeden turistik vizem varsa basıp gidebiliyor muyum gerçeki o onaylandıktan sonra 3 günde gelmiyor mu pasaportum
-
@hope123 Bak bu detay aklıma gelmemişti :) Teşekkür ederim, yapıyorum :)
-
Günaydınlar bende buralardayım aman yok yazilmayayim :))
-
@debbieLA77 @hope123 hatırlattı, çok hızlı ikna oldum yapacağım :)
-
@Rüştü-Gürbüz hadi bakalım şimdiden bol şans rast gitsin herşey
-
@debbieLA77 Forumun şu başlığını inceleyebilirsiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak?_=1673507953049
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum