Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba arkadaşlar üniversite okuyorum.Greencard çıktıktan sonra yılda 1-2 gün Amerika da bulunup Türkiye ye geri dönsem greencardıma el konulur mu? Re entry permit biraz tuzlu geldi o yüzden.


  • Bunla ilgili konu açıldı onu okuyun.lutfen biraz arastirmaci olun direk ugrasmadan bilgi almak icin ve boyle bi konu acilmismidir diye merak etmeden bosuna konu acmayin.duzeni kaciyor konu kalabaligi oluyor.ayrica green cardin g si yok re entry permit planlari yapiyosun yapma sonra mayis ayinda uzulursun. Bi kazan (cikma orani %1 gercekten 1 abarti degil)ondan sonra bunlari ogrenmek icin vaktin olacak.zaten %99 gerek kalmayacak



  • @metert teşekkür cevap için kaba bir üslup ile yazmasaydiniz iyi idi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sinan301 Üniversite okurken greencard çıkarsa içinde söyledi:

    @metert teşekkür cevap için kaba bir üslup ile yazmasaydiniz iyi idi.

    insanlar sadece bilgi kaynagi olarak gordukleri forumu koruyorlar sayin @Sinan301 . Biz forumda uzun uzun bilgi veren ve insanlari yonlendiren ilk postlara sahip basliklari seviyoruz 🙂 kisa bir soru ile baslayan basliklar genelde forumu okumamis, incelememis, hangi baslik altinda sorulacagini bile arastirmamis kisilere ait oluyor. Forumun amaci, insanlarin anlik sorularina cevap vermek degil, herkesin her zaman kullanacagi bir bilgi bankasi olusturmak, o nedenle ayri "korsan" basliklar bu amaca hizmet etmiyor.

    Bu birkac gunde birilerinin patlamasini bekliyordum zaten, o da sans eseri size denk geldi. Ben yerinizde olsaydim, ustume alinmazdim, cunku sizinle ilgili degil, bu son haftada artan gereksiz konu basliklarina verilen bir tepki bu. Size tavsiyem bu konuya yazmaktansa forumdaki ilgili basliktan konuya devam etmeniz.


  • @crazycells Teşekkür ederim cevap için ben daha dun üye olmuştum felsefenizi bilmiyordum kusura bakmayın.Böylece öğrenmis oldum ama ustteki arkadas sanki bir suç işlemişim gibi yazmis sadece ona alındım.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sinan301 Üniversite okurken greencard çıkarsa içinde söyledi:

    @crazycells Teşekkür ederim cevap için ben daha dun üye olmuştum felsefenizi bilmiyordum kusura bakmayın.Böylece öğrenmis oldum ama ustteki arkadas sanki bir suç işlemişim gibi yazmis sadece ona alındım.

    dedigim gibi, hic kisisel algilamayin. Kisisel bir durum olmadigina eminim. Sadece son haftalarda artan gereksiz baslik sayilarina bir tepkiydi.


  • Sayın @crazycells in dedigi gibi burasi sor soruyu al hemen cevabi forumu degil.kimse kimseye ozel danismanlik yapmiyor. Amacimiz bi bilgi bankasi olusturmak gercektende.boyle konular bu amaci zedeliyor.toplum olarak belkide en buyuk sorunumuz armut pis agzima dus yapmak.kimse bundan once ne olmus bunlar sorulmusmu merak etmiyor ya da okuma zahmeti gostermiyor.ve de bu insanlarin amerikaya gitme isteklerinin olmasi beni dusunduruyor.2 sayfa yazi okumaktan aciz olanlari amerikada dusunemiyorum.ilk adimi bilenin degil bilmeyenin atmasi gerekiyor.yazdiklarimida kisisel algilamayin sozum sadece size degil.ayrica bi detaya da degineyim insanlarin oldukca sonra ilgilendirecek suan herhangi bir seyi suan cok merak etmesini anlamiyorum.emin olun ben 1 seneyi askin oldu kazanali ben re entry permit i nasil alinir merak etmedim.buna isimi saglama aliyorum diyebilirsiniz ama ben bunu daha cok dereyi gormeden pacalari sivamak olarak adlandiriyorum.helede o dereye ulasma sansinin oldukca kucuk bi ihtimalse.daha green cardin g si yok adam sigorta isini merak ediyor kira isini merak ediyor.kardesim sen once bi kazan da ondan sonra merak etme burda isine yarayacak her turlu bilgi mevcut bunlari okumak icinde endiselenmr oldukca zamanin olacak...


  • Buna bende kızıyorum ama patlamamak lazım 🙂 çünkü ilk kazandığımdaki halimi hatırlıyorum her yere soru sorup öğrenmeye çalışan bir tipdim. Hala da bazen bir şey yapamayınca hemen böyle sorasım geliyor. Sonra uygun konu başlığına yönelip soruyorum. Bzaen başlıklar çok genişlediği için sorulmuş soruyu bir daha soruyorum çünkü çok fazla sayfalar olabiliyor. Mülakat deneyimlerinde bunu yaşamıştım çünkü


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

86
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum