DV2024 Sohbet Odası
-
@Ballistix biz faniler olarak bordo pasaport çıkartıyoruz yeşil pasaport memurlar için griler de bildiğim kadarıyla diplomatlar vs. devlet erkanı için :D
-
Good morning 🌄
-
Pasaport demişken bir şey sormak istiyorum yakın arkadaşlarım 23.12 de pasaport randevusuna gittiler ve pasaportların gelmesi bu ayın sonlarına ya da şubat başına kalır diye düşünüyorum da ek olarak ücret ödemeleri gerekir mi 2023'e sarktığı için bilgisi olan var mı?
-
@berolika gittikleri zaman şikayet dilekçesi yazmaları gerekiyor. Bununla ilgili haberlere çıktılar. Hac ve umre açıldığı için zaten sorun oluyor.
-
hellooo arkadaşlar hellooo herkese:) biraz önce @ayvalik10 arkadaşımla sohbet ederken...gelecek 6 mayıs sonrasında olacakları şakayla karışık bir konuştukta aklıma geldi... bir an yaşadım o anı geçen sene heyecanla numaramı kontrol etmek için sisteme girdiğimde ısrarla yoğunluktan beni geri atıyordu onun beni her geri atışı beni mutlu ediyordu çünkü ölmeden önce bir kaç saniye daha nefes almak gibi birşey di benim için... sonra zaten sonucu görünce usun bir süre sessizlik ve sonrasında da boş duvarı izlemeler hadi cnm kapalım seneye olur falan demeler ama içten büyük yıkım... o an ve hissettiğim o boşluk hala aklımda çok garip... bir arkadaşımız sonuçları bakmak için bilgisayar ekranı karşısına geçtiğinde keyifle viskinin falanda almıştı, sonucu görünce viskiyi falan şişeye geri boşalttı keyifle içecektim şimdi ne içeyim diye :))) sizinde böyle o anı hatırladığınız komik yada traji komik anlarınız var mı paylaşalım ki bizden uzak olsunlar artık ne dersiniz evrenin boşluğuna bırakalım bu duyguları geri gelmesinler:))
-
@ayvalik10 Haberi yanlış anlamadıysam harç yatırıp randevuya 2022 yılı içinde gidemeyenlerden bahsediyor yanlış anlamış da olabilirim ama randevuya gittiler o tarihte fark çıkarsa da itiraz yolunun açık olması iyi olmuş. Teşekkür ediyorum :folded_hands_light_skin_tone:
-
@ayvalik10 hah olacağı buydu... daha neler olacak o yet maaşları emekliler yapılan zamlar vs nerelerden çıkacak tabiki devletin topladığı bu vergilerden... daha sigaraya alkole vs gelecek vergileri düşünün bir bira içmek için 150 tl vs ödenecek daha durun bekleyelim ve görelim... zaten pazara gidiyorum 2 elma alyıroum 40 tl veriyorum... eskiden 100 tl ye neler alırdım pazardan soğan patates elma portakal lahana marul dereotu domates şimdi bu saydıklarımı bi hesap edin bakalım ne kadar tutacak
-
@berolika farkı bırak şimdi pasaport yenilme yada yeniden çıkartma kaç lira olmuş ona bak... yuh yani... ayıptır
-
@debbieLA77 al bakalım sonuçları görünce senin alacağın hallerin videosu hangisini batuhan yapsam bilemedim
-
@debbieLA77 geçen gün youtube'da gc ile amerikaya gitmiş bir ailenin videosunu izledim büyük bir alışveriş arabasını doldurdu içinde 10 günlük yetecek sebze meyve türü dolu 70$ tuttu sadece :,) bakmasam daha iyi baktıkça moralim bozuluyor iyi ki çıkarmışım pasaport...
-
Günaydın arkadaşlar şuraya hayalimden küçük bir kesit bırakıyorum... Rabbim nasip etsin inşallah 🙏
https://www.instagram.com/reel/CnK6tEzIBZ5/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
@Lossantosdy Of müthiş araba Camaro değil mi bu :) amin amin inşallah :folded_hands_light_skin_tone:
-
@berolika aklımız almıyor o kadar şeyin o fiyat tutmasını, ben de her market videosu izlediğimde ne biçim yaşıyoruz biz diye halimize üzülüyorum 🥺 Biz yine böyleyiz acaba çocuklarımız ne şartlarda yaşayacak ileride diyorum, bu sebeple öyle ya da böyle gitmeliyiz daha da geç kalmadan💪🏻
-
@ayvalik10 cnm yaaa ne güzel seviniyorlar valla videoyla birlikte bende sevindim... allah hepimize bu anı nasib etsin inşallah :))
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan ahahhha çok güldüm bu listeye 😂 Mersinli limoncu olarak ev yapımı limonata için beni ve eski Adanalı olarak eşimi de buzlu muzlu süt için ekleyin lütfen😂 Malum Houston sıcaktır buz gibi taze içeçek iyi gider 🎉🎉
Ahaa benim limonatalar çıktı 😂😂 hay Allah razı olsun ya :)
-
@Lossantosdy çok hoş arabaymış ama benim hayallerimde niyeyse hiç araba yok çocuklarla huzurlu bir yaşam bir de mutfağı güzel bir house sahibi olmak var 😬
-
@Lossantosdy inşallah böyle bol bol görselli hayaller kurmak gerek inanın sonrasında yıkılmak yok daha fazlasını daha fazlasını böylece hep olmuş gibi yapıyoruz ve en sonunda bir bakmışız olmuş o karenin içindeyiz bizde :)
-
@dytmelek Kesinlikle katılıyorum o kadar üzülüyorum ki halimizi görünce gerçekten bir an önce gitmek farz oldu. Çok şey istemiyoruz aslında olması gerekeni istiyoruz sadece ama insanlarımızın çoğu hayatta kalmayı yaşamak sandığı için ne yazık ki bu duruma gelemiyoruz :(
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy çok hoş arabaymış ama benim hayallerimde niyeyse hiç araba yok çocuklarla huzurlu bir yaşam bir de mutfağı güzel bir house sahibi olmak var 😬
Allah bağışlasın, umarım istediğiniz olur inşallah ,, bizde çocuk yok çünkü henüz çocuk biziz :) hele bir hayatımı yaşayayım büyüyünce çocuk düşünürüz 😂
-
@dytmelek ay o mutfağı güzel olan ev hayali bende de var amerikaya gidince ilk bir kaç ay sağlıksız beslenir her bulduğumu yerim doyana kadar ben and Jerry, dcnutslar kruvasanlar bagellar panda expressler , chipotle vs tacobell her yere dalarım sonra kendi güzel mutfağımda sağlıklı yemekler pişiririm marketlerdeki o bollluk ve fiyatlardaki uygunluk hep beni benden alıyor zaten :)))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum