DV2024 Sohbet Odası
-
günaydın herkese bizler amerikaya çok çabuk adapte oluyoruz nasıl mı çok basit dibin de dibi olan bir ülkeden gidiyoruz.
-
Herkese günaydın arkadaşlar. Kaldı 115 gün :) @ilkerkaynar90 @Emrah-Borazan @dytmelek @goyro666 @cdzdcd
-
@Sencerium günaydın herkese 🙋🏻♀️
-
Günaydınlar herkese :) Sayılı gün çabuk geçermiş şafak 115 :))
-
@Sencerium Günaydınlar Efenim.. 115 ha daha dün 116'ydı yahu zaman nasıl geçiyor :))
-
Arkadaşlar hangi pasaportu çıkartmak uygun olur?
Umuma Mahsus Pasaport (Bordo)
Hizmet Pasaportu (Gri)
Hususi Pasaport (Yeşil)
Seçenekleri var.
İlk kez pasaport çıkartacağım da cahilliğimi yüzüme vurmayın. :D -
@Ballistix biz faniler olarak bordo pasaport çıkartıyoruz yeşil pasaport memurlar için griler de bildiğim kadarıyla diplomatlar vs. devlet erkanı için :D
-
Good morning 🌄
-
Pasaport demişken bir şey sormak istiyorum yakın arkadaşlarım 23.12 de pasaport randevusuna gittiler ve pasaportların gelmesi bu ayın sonlarına ya da şubat başına kalır diye düşünüyorum da ek olarak ücret ödemeleri gerekir mi 2023'e sarktığı için bilgisi olan var mı?
-
@berolika gittikleri zaman şikayet dilekçesi yazmaları gerekiyor. Bununla ilgili haberlere çıktılar. Hac ve umre açıldığı için zaten sorun oluyor.
-
hellooo arkadaşlar hellooo herkese:) biraz önce @ayvalik10 arkadaşımla sohbet ederken...gelecek 6 mayıs sonrasında olacakları şakayla karışık bir konuştukta aklıma geldi... bir an yaşadım o anı geçen sene heyecanla numaramı kontrol etmek için sisteme girdiğimde ısrarla yoğunluktan beni geri atıyordu onun beni her geri atışı beni mutlu ediyordu çünkü ölmeden önce bir kaç saniye daha nefes almak gibi birşey di benim için... sonra zaten sonucu görünce usun bir süre sessizlik ve sonrasında da boş duvarı izlemeler hadi cnm kapalım seneye olur falan demeler ama içten büyük yıkım... o an ve hissettiğim o boşluk hala aklımda çok garip... bir arkadaşımız sonuçları bakmak için bilgisayar ekranı karşısına geçtiğinde keyifle viskinin falanda almıştı, sonucu görünce viskiyi falan şişeye geri boşalttı keyifle içecektim şimdi ne içeyim diye :))) sizinde böyle o anı hatırladığınız komik yada traji komik anlarınız var mı paylaşalım ki bizden uzak olsunlar artık ne dersiniz evrenin boşluğuna bırakalım bu duyguları geri gelmesinler:))
-
@ayvalik10 Haberi yanlış anlamadıysam harç yatırıp randevuya 2022 yılı içinde gidemeyenlerden bahsediyor yanlış anlamış da olabilirim ama randevuya gittiler o tarihte fark çıkarsa da itiraz yolunun açık olması iyi olmuş. Teşekkür ediyorum :folded_hands_light_skin_tone:
-
@ayvalik10 hah olacağı buydu... daha neler olacak o yet maaşları emekliler yapılan zamlar vs nerelerden çıkacak tabiki devletin topladığı bu vergilerden... daha sigaraya alkole vs gelecek vergileri düşünün bir bira içmek için 150 tl vs ödenecek daha durun bekleyelim ve görelim... zaten pazara gidiyorum 2 elma alyıroum 40 tl veriyorum... eskiden 100 tl ye neler alırdım pazardan soğan patates elma portakal lahana marul dereotu domates şimdi bu saydıklarımı bi hesap edin bakalım ne kadar tutacak
-
@berolika farkı bırak şimdi pasaport yenilme yada yeniden çıkartma kaç lira olmuş ona bak... yuh yani... ayıptır
-
@debbieLA77 al bakalım sonuçları görünce senin alacağın hallerin videosu hangisini batuhan yapsam bilemedim
-
@debbieLA77 geçen gün youtube'da gc ile amerikaya gitmiş bir ailenin videosunu izledim büyük bir alışveriş arabasını doldurdu içinde 10 günlük yetecek sebze meyve türü dolu 70$ tuttu sadece :,) bakmasam daha iyi baktıkça moralim bozuluyor iyi ki çıkarmışım pasaport...
-
Günaydın arkadaşlar şuraya hayalimden küçük bir kesit bırakıyorum... Rabbim nasip etsin inşallah 🙏
https://www.instagram.com/reel/CnK6tEzIBZ5/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
@Lossantosdy Of müthiş araba Camaro değil mi bu :) amin amin inşallah :folded_hands_light_skin_tone:
-
@berolika aklımız almıyor o kadar şeyin o fiyat tutmasını, ben de her market videosu izlediğimde ne biçim yaşıyoruz biz diye halimize üzülüyorum 🥺 Biz yine böyleyiz acaba çocuklarımız ne şartlarda yaşayacak ileride diyorum, bu sebeple öyle ya da böyle gitmeliyiz daha da geç kalmadan💪🏻
-
@ayvalik10 cnm yaaa ne güzel seviniyorlar valla videoyla birlikte bende sevindim... allah hepimize bu anı nasib etsin inşallah :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum