DV2024 Sohbet Odası
-
@Programmer eminim bir çok kişi yaşamıştır bu çıkmazı tabi kazandıktan sonra nasıl bir karşılığı olur bu inadın bilmiyorum. en kötü gidersin tatil yapar alırsın green cartını..o an karar verirsin. tabi böyle kararsız eşler için ufaktan sübliminal mesajlar vermek gerekiyor,
- garajın anahtarını gördün mü
- ne garajı ya
- donut yapalım mı
- barbekü soslu kuru fasülye olur mu sence
- yarın depoyu fulleyip biraz batıya gidelim
-
@ibrahimasar ben deddiimmm dedim ibrahim abiyi nasil unutursunuz dediler unutmak munutmak ne bicim konuuyorsun bizim kurucunun davete ihtiyacimi var yeri hazirdir :D
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ibrahimasar ben deddiimmm dedim ibrahim abiyi nasil unutursunuz dediler unutmak munutmak ne bicim konuuyorsun bizim kurucunun davete ihtiyacimi var yeri hazirdir :D
Yaa bırah Allaşgına.. Daha da gelmem davosa :)
-
Bak beni kızdırmayın, satarım bu odayı haa.
SATLIK KÖY
HARAPTAЯ
NÜFUS 214 -
@ayvalik10 Teşekkürler
-
@NightShadow vizeniz hayırlı olsun.
-
@ibrahimasar siz bu satirlari okurken ben cok uzaklarda olucam sakin aramayin
adres : DV2024 Sohbet Odasi no 20 kat 24 / ABD :D -
@ibrahimasar hemen olaya el koyuyorum @Emrah-Borazan kardeş. @ibrahimasar beyide hemen listeye alalım. Kendisi baş konuk olarak listeye eklersen sevinirim :)
-
@cdzdcd Barbekü soslu fasülye dersen "eski köye yeni adet getirme" cevabı alınabilir. :)
İnsanoğlunun fıtratında var sanırım. Bilinmeyen korkutmuştur her zaman. Genel olarak yetiştirilme tarzından da kaynaklanan eşlerin anne-baya aşırı bağlığı da var. Çoğu ayda yılda bir görüşür ama lafa gelince sanki her gün beraberlermiş gibi davranırlar. Ayrılma ve kaybetme korkusu ile bilinmeze yolculuk çok ürkütücü geliyor. O yüzden karşı çıkıyorlar. -
@ibrahimasar Valla iki şiş de ben yerim. Ayran da varsa tamamdır. :)
-
@Programmer cola yok mu aaaaaa :D https://www.youtube.com/watch?v=gNJ_IlUHpdM&ab_channel=GRİSOLUCAN
-
@diablo_ercan Kola şişkinlik yapıyor. O zaman iki şiş götüremeyiz. Ayran candır. :)
-
@Programmer valla ben daha evlenmedim... batuhana da dedim valla evraklarını vs mey mey mey toplarsan evlenmem basar giderim haaa dedim tehdit ettim... ben deliyim valla sağım solum belli olmaz giderim ben :))
-
@debbieLA77 Sende sorun yok :) Seninki tam tersi olmuş. Sorun eşleri gitmem diyen arkadaşlarda.
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Programmer valla ben daha evlenmedim... batuhana da dedim valla evraklarını vs mey mey mey toplarsan evlenmem basar giderim haaa dedim tehdit ettim... ben deliyim valla sağım solum belli olmaz giderim ben :))
tabi ondan da şöyle bir cevap geldi bana çıkarsa da ben seni almam basar giderim dedi :)))
-
@debbieLA77 Neyse gemileri yakma şimdilik. :) Hele o gün gelsin. Duruma göre davranırsın.
-
@debbieLA77 büyük konuşmasın polislere bir ihbara bakar amerikaya gidecek batuhan isimli kişinin yasak madde taşıyor deriz. Deliyiz bizim şalterleri attırmasın. Cereni oraya göndeririz röportaj için rezil rüsva olur herkese.
-
@diablo_ercan ekmegginn basinda beni günaha sokma :D
-
@ayvalik10 abi sen akrep burcu olabilir misin bu nasil bi plan ya hahahhaha :D
-
@goyro666 ahahahhaahha :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum