DV2024 Sohbet Odası
-
Bu sene başvurmayayım dv 2025'i bekleyeyim diyen üstün zekalılar var mı benim gibi acaba merak ediyorum. Keşke bu sene başvursaydım.
-
@tolgasatir mezeyle bile karnını doyurabilen bı insanım meze iyidir meze güzeldir ya 🤭 şöyle yoğurtlu sarımsaklısi ayrı zeytinyağlı limonlusu ayrııııı bu saatte karnım acıktı yahu ahajakak o zaman etimiz İnegöl köftemiz salatamiz mezemiz çiğ koftemiz tatlimiz tamam olduğuna göreeeee buyrunuz arkadaşlar cheers 🍻🥂🍾🍸🍷
-
@Ckfamily o ani kafamda canlandirabiliyorum ya yaziyi göreyim ilk is sükür namazi sonra ne valizi sirt cantama atarim önemli esyalarimi arkama bakmadan havalimanina :D
-
Ablam ve eniştemler bizdeydi ablam yeni doğum yapmıştı 3-4 ay oluyor. Neyse enistem Almanya menşeili bi firmada çalışıyordu bugün yöneticisi Almanya’daki şirkete geçip geçemeyeceğini sormuş. Eniştemde biraz düşünüp geri dönüş yapabilirim demiş.. Bu aksam baya bi eksilerini artılarını konuştuk ve onlarda gidiyorlar. Şirket ev masraflarını çocukların okul masraflarını ve Almanca konusunda da destek vermeyi tahüt ediyor. Ortalama maaş için birşey söylememişler henüz detay öğrenince yazarım. Çevremde kim varsa herkes yurtdışına bi adım atıyor vay arkadaş 🤔
-
Ne şanslı insanlar var :) ben GSB de çalışıyorum öyle bir teklif gelme ihtimali bile yok :))
-
@waterman cok iyi olmus hayirli ugurlu olsun siz de cikarsiniz bu firsat ile bi ayaginiz orada sayin :grinning_face_with_big_eyes:
-
@goyro666 bunların yanında olurda çıkmazsa nasıl bir yol izlemeli onu da düşünüyorum ama yatırımcı vizesine yetecek birikmiş yok. Başka bir alternatifi yok mu bunun 🤔
-
Günaydın arkadaşlar bir hafta sonuna daha yaklaştık sağlıcakla kalın
-
@adm, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy ben diyorum bu sene inş çıkarsa gc seneye hep beraber texasta benim evde sınırsız et partisi yaparız :) Bende elazığlıyım etten anlarım eee artık sende ciğer yaparsan parti tamamdır. :)
Abi İnegöl köftemi alır gelirim olmaz mı :)
Abi demeyeydin iyiydi :D ama olur olur :D
-
134 gün var gençler :) @Simge-Kutlu tatlı ve mezelerde hazırsa @Emrah-Borazan listeyi güncelliyoruz şuan 30 kişiye doğru yol alıyoruz :)
-
134 gün var gençler :) @Simge-Kutlu tatlı ve mezelerde hazırsa @Emrah-Borazan listeyi güncelliyoruz şuan 30 kişiye doğru yol alıyoruz :)
bizi ev kesmez artık :D şöyle güzel bi çiftlik ayarlarız :D
-
Günaydınlaar :united_states:
-
@Lossantosdy heh valla şimdi oldu aynen 10 dönümlük çiftlik ayarlarsak hem gelen yer içer salıncak filan kurarız. Evli olanlar okey oynar evli olmayanlarda üzülüp köşede evli olanları izler :)
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Asıl siz seçimden sonra görün.. neyse içimizi karartmayalim :) Allah'tan kura çekimi Mayıs'ta :)
ya seçim mayıs dan önce veya mayısta olursa :grinning_face_with_sweat: bence yüksek ihtimal erkene çekilecek gittik gittik yoksa gerisi nanay :)
-
@Lossantosdy heh işte aynı durum bende de mevcut. o yüzden bir şekilde turist vizesi veya yatırımcı vizesi ile gidicem abi. Olmuyor yani şuan hayat ultra zorluk seviyesine çıkartıldı.
abi iyi yönden bakalım burada bizi her zorluğa alıştırıyorlar oraya gidince oranın şartları ne kadar kötü olsa da bize iyi gelecek :)
-
@waterman dostum seni rüyamda gördüm :grinning_face_with_sweat: aynı telegram grubundaydık sen sürekli bir şeyler yazıyordun ama onları hatırlamıyorum :)
-
@yenihayaletadam nasip diyelim bakalım :)
-
@Sencerium @Simge-Kutlu @Lossantosdy @goyro666 listeyi bugün guncelleyip görev dağılımını sağlama alacagim. Yer için evet bize arazi gerekecek gibi görünüyor :)) Houston büyük şehir her yer ova kolay buluruz diye düşünüyorum :)) @semavi de bize yardımcı olur orada arkadaşım @thementor da var hallederiz :)
-
Arkadaşlar 4ocaga kadar fazla giremiceğim buraya, çünkü ehiyet sınavına çalışıyorum , tabi dayanırsam girmem :) hepinizi seviyorum görüşmek üzere bak unutmayın beni :D
-
@yenihayaletadam efsane bir cevap olmuş komando gibi hazırlanıyoruz desenize... asgari ücrette 8506 tl oldu:) ohhh suyundan da koy şimdi zam üstüne zam zam üstüne zam gelsin utanmazlar hiç vicdan yok bunlarda ya ayıptır:)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum