DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
-
Bu ileti silindi! -
@omur eski bir haber
-
-
Hadi artık güzel şeyler olsun! Yeni yıl hediyesi olsun hepimize. :)
-
merhaba DV2021 mahkeme ve temyiz surecleri ile ilgili son durum nedir acaba bilgisi olan varsa cok sevinirim, tesekkurler.
-
@nakres bir kaç ületi üstte güncel durumu paylaştım aslında.
temyizden çıkacak kararı bekliyoruz. -
sayın @gucarslan olumlu sonuç çıktığını varsayarsak eğer; dağıtılacak 6914 goodluck vizesi EU bölgesi için hangi case numberlara kadar dağıtılır? bilmemiz mümkün değil tabi ama tahminlerinizi merak ettim..
-
@Berk-Şendil bunun için hiç tahmin yürütemiyorum, yürütmek de istemiyorum açıkçası.
çünkü DV2022 ve DV2023'te mülakat dağıtımları, DS260 submit tarihine göre yapıldı. yani KCC, aynı bültende aktif olmuş iki case'den DS260'ı daha erken submit etmiş dosyaya daha önce mülakat verdi. sırf bu yüzden DV2022'de cn3K olan arkadaşımız mülakat alamadı, cn27K alırken.evet, eski sistemde işlendi dosyalarımız bunu biliyorum ama; tutup yine saçma sapan bir kural getirip yine aynı senaryoya devam ederlerse ortalık toz duman..
dere geçerken at değiştiren adamlar bunlar, güven olmaz hiçbirine.
yeter ki temyizden olumlu sonuç alalım, gerisi kaderimiz der kabul ederiz. -
@gucarslan çok haklısınız bilmemiz mümkün değil case number 33 bin olunca benim heyecanmalı mıyım yoksa heyecanlanmamalı mıyım bilemiyorum kafalar karışık :) , burada ilk ds 260 için ilk submit etme tarihini mi baz aldılar yoksa sonra herhangi bir düzeltme vs. için açtırılan son submit tarihi mi?
-
@Berk-Şendil en son submit tarihi.. düzeltme yapıldıysa yapıldığı tarih dikkate alınır yani.
-
Merhaba Meng Immigration kararı ile ilgili bir gelişme oldu mu? Bilen var mı? Ben davalara katılmamıştım bu sebeple soruyorum.
Teşekkürler
-
@GKC Yani aslında The Build Back Better'dan bahsediyorum başlık açılmadığı için buradan soruyorum. Teşekkürler
-
@GKC hayır hiçbir gelişme yok, bu tasarı rafa kalktı diyebiliriz.
-
davada, temyiz kararının açıklanmasını beklerken dün gece bir gelişme yaşandı.
hükümet, farklı bir davadaki temyiz kararını gerekçe göstererek bu davadaki temyizin de aynı şekilde sonuçlanması gerektiğini bildiren bir dosyalamada bulundu.bunu işe yarayıp yaramadığın önümüzdeki günlerde göreceğiz.
ancak şunu da eklemek gerek ki, örnek gösterdikleri davanın "göçmenlik" ile alakası yok!
-
Biden yonetimi, bu DV davalar surecini uzatarak, elini ayagini dokundurmadan, bir sonraki baskanin kucagina birakmak istiyorlar gibi bir izlenim var bende..
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
davada, temyiz kararının açıklanmasını beklerken dün gece bir gelişme yaşandı.
hükümet, farklı bir davadaki temyiz kararını gerekçe göstererek bu davadaki temyizin de aynı şekilde sonuçlanması gerektiğini bildiren bir dosyalamada bulundu.bunu işe yarayıp yaramadığın önümüzdeki günlerde göreceğiz.
ancak şunu da eklemek gerek ki, örnek gösterdikleri davanın "göçmenlik" ile alakası yok!
curtis morrison ve gomez konsolide davası avukatları, hükümetin yaptığı bu dosyalamaya cevaplarını içeren cevaplarını mahkemeye iletti.
kısaca hükümetin neden bu davayı örnek göstererek yhata yaptılarını açıkladılar;
-
@gucarslan Merhaba abi senin durumun hangi aşamada bi gelişme var mı senin vize aldığın gün bayram olur😊İNŞAALLAH o günler çok yakındır.
-
@Hormek yukarıdaki yazdığım aşamdayız :)
umarım herkes hakettiği vizelere er ya da geç kavuşur, teşekkürler :red_heart: -
herkese merhaba, DV2021 Goodluck V Biden Davası için 2023 eylülde temyizden bişey çıkabilr mi?
-
@susadem zor görünüyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum