F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@yasmin982 1.5 yaşında benimki de inşallah herşey gönlünüzce olsun
-
@lina AMİNNNNN cümlemizin inşaallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
-
@yasmin982 Merhaba imzanızdaki NOA1 ne oluyor tam olarak , bende aralık 2021 başvuru yaptım California da evrağım
-
Merhabalar I864ez nedir acaba? Mülakata 10 gün kaldı sponsor kısmında incomplete yazıyor bilen yazabilir mi?
-
@Metehan-Sayın bunu bende bilmiyorum şuandaki aşama aktif inceleniyor yazıyor noa 2yi onay anlamına gelip dosyanın nvcye geçeceği anlamına geliyormuş eksik evrağın yoksa tabi
-
Merhaba Arkadaşlar.Benim durum 2 ay önce processing 2 ay gözüküyordu,2 ay geçti yine aynı.Sizde bir değişiklik var mı?
-
Merhabalar ,mart 2021 başvuru yaptık.şubatta aktif olarak inceliyoruz maii geldi .devamlı kontrol ediyorum hala inceleniyor görünüyor .neden bu kadar uzun sürdü dosyamın onaylanması ,durumum normal mi?dosyam californiada
-
@Sibel-Demir californiada dosya çok ama bize göre şanslısın bu ay gelir gibime geliyor sizin onayınız gelince yazarsanız martın kaçıydı biz bekleyenler için güncelleme olur sizden sonra mayısta lina var ben bir arkadaşda bende sonra var temmuz vs california
-
@yasmin982 inşallah dediğiniz gibi bu ay onayım gelir .şubatta başvurmuştuk mart 27 kabul edilmişti dosyam
-
@Sibel-Demir mart 27de 2021 evrak onayından sonra bu yılın şubatında mı aktif inceleniyor güncellemesi geldi.Ayın sonuna doğru inşaallah onay gelir.🤲🏼🤲🏼🤲🏼
-
@yasmin982 evet şubat 19 inceleniyor maili gelmişti .inşallah hepimiz tez zamanda onayımız alırız 🙏
-
@Sibel-Demir inşaallah AMİNNNNN 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
-
Bizim mulakatimiz 22 aralikta bugun NVC ye girdigimde I-864ez formunun eklendigini fark ettik. Bu form eksik olarak gozukuyordu. Hemen doldurum yukledik. Insallah mulakatimizi etkilemez. Daha once boyle bir sey basina gelen var mi?
-
@chemist onaylandıysa sorun olacağını zannetmiyorum bir arkadaşını askerlik evraklarını görüntüleyemiyorum demiş memur süreç biraz uzamış mülakata gitmenden ceac sisteminden girdiğiniz belgeleri güncel mi kontrol edip öyle gidin derim yeteri kadar beklemişsiniz orda işlem yine 1-2 hafta uzarsa üzüntü yaşamanızı istemem empati kurmak babında inşaallah hemen görüşme esnasında vize onayını alırsınız.🤲🏼
Darısı en kısa zamanda biz bekleyenlere gelir inşaallah AMİNNNNN 🤲🏼 -
@chemist bu olay benim başıma geldi şuan halbuki eksik olan bişeyim yoktu şimdi incomplete görünüyor. Nası yaptınız ve ne yapmam lazım ?
-
@yasmin982 tesekkur ederim. Yukledigimiz tum belgeleri ve onlarin guncel hallerini yaninda goturecek esim.
-
@Damla-D valla ben avukatimla gorustum. Dun eksik dedikleri form u sisteme yukledik. Bakalim artik esim mulakata gidince gorucek ne olacagini.
-
@chemist sizin eşinizle benim mülakat tarihim aynı. Belgelerde bu zamana kadar eksik hiç bişey görmedik zaten o yüzden nvc den onay aldık. Bu form neyin nesi kimse de bilmiyor ve mülakata 1 hafta kala çıkan durum çok canımı sıktı.
-
@Damla-D sağlık muayenizi oldunuz mu
-
@yasmin982 evt dün sağlık muayenemi oldum sabah saat 10:30 daydı ve işlemlerim 12:00 de bitmişti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum