DV2024 Sohbet Odası
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
bu saç vardı o nerede bulamadım :/
sayaç olmasın o :D
-
@tolgasatir evet evet Sayaç :face_with_hand_over_mouth: :grinning_face_with_sweat:
-
pc den açınca çıkıyor mobil de çıkmıyor telefondan bakıyorsanız eğer
-
@tolgasatir pc den bakıyorum ama hala göremedim :/
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir pc den bakıyorum ama hala göremedim :/
Evet şimdi bende baktım gözükmüyor :) Çok var daha insanların morali bozulmasın diye @crazycells kaldırmış olabilir.
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir pc den bakıyorum ama hala göremedim :/
Evet şimdi bende baktım gözükmüyor :) Çok var daha insanların morali bozulmasın diye @crazycells kaldırmış olabilir.
Ben de gozukuyor.

-
Ben de şu an PC'den giriyorum ama sayaç bende görünüyor.
Arada bir sayfayı yenileyin, gidip gelebiliyor bazen. -
@tolgasatir Bende görünmekte belki tarayıcı ile alakalı olabilir. Ben Microsoft Edge kullanıyorum.

-
hayda bende de geldi şimdi :)
-
sizin sayaçla kim oynuyor bakın
-
Sayfayı yenileyince çıkıyor. :)
-
@uykucu mülakata da sağlık muayenesine de başvuru formunda belirttiğiniz bütün aile üyeleri girmek zorunda
-
Cevap veren herkese çok teşekkür ederim bende bu yorumu yazdıktan sonra forumda baya gezindim horizon firmasını buldum :) en en en kötü ihtimalde kendilerine çıktıgı gibi ulaşıp adres hizmetlerinden faydalanacağım çok çok teşekkürler gerçekten :)
Bakalım ya nasip green card 2 yıl denemeyi olmazsa e2 vizesiyle gitmeyi hedefliyoruz inşallah kısa ve daha az masraflı olan yol bize uyar 166 gün buradayız artık :)
-
Merabalar arkadaşlar nasılsınız,,, ya bu adres konusu için yardımcı olacak varmı gerçekten çünkü çıkarsa inşallah zaman kaybetmek istemiyorum ds260ı hemen doldurmak istiyorum ki hali hazırda elimin altında hazır olsun istiyorum şahsen :) (kızmayın) :)
bu arada bana veya eşime çıktı diyelim (inşallah) :) gc gibi ikimizde ayrı ayrı mı dolduracağız ds260ı yoksa çıkan kişi tek mi dolduracak... -
@ilkerkaynar90 biz de aynı durumdayiz hiç bir tanıdığımiz yok ve tabiki gösterebilecek bir adresimiz de yok. Bu konuyla ilgili şirketler var merak etmeyin. Yeterki çıksın belki de en kolay çözülecek meselelerimizden birisi olacak bu konu.
-
@Lossantosdy DS260 formunu doldurmanız için dosya numaranız olmas gerekiyor. Yani kazanan kişi dolduracak.
-
@Lossantosdy Ds-260 formunu hem siz hem eşiniz doldurmak zorunda. Adres konusunda forumdaki büyüklerimizden yardım almak ilk seçenek gibi duruyor onlar olmazsa facebook gruplarına yazmak da bir seçenek. Hiçbiri olmazsa horizon firmasından yardım almak en mantıklısı gibi duruyor.
-
@Hermitus eşimizin de doldurması gerektiğini bilmiyordum. Zaten eşimizin de bilgileri verilmiyo mu form doldurulurken. Yani dosya numarası sadece kazanana geliyor ya o yüzden kafam karıştı eşimizin nasıl dolduracağı konusunda.
-
kafam karıştı tek çıkan kişi mi dolduracak yoksa eşi de mi??
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum