DV2024 Sohbet Odası
-
@Hermitus bunu ben de merak ediyorum
-
@Hermitus her adresi kaç kişi yazmış bunu nasıl takip etsinler. Ondan dolayı sen ben onlar herkes yazabilir.
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
bi abi tanıdım internetten hatta şuan canlıda anlatıyor, geçen sene gc çıkmış gitmiş adam polis polisliği bırakmış 46yaşında oradan canlı açmış anlatıyor mülakatı falan, heyecan yaptım ya
ben mülakat deneyimlerini okurken daha çok heycan yapıyorum :D
-
bi abi tanıdım internetten hatta şuan canlıda anlatıyor, geçen sene gc çıkmış gitmiş adam polis polisliği bırakmış 46yaşında oradan canlı açmış anlatıyor mülakatı falan, heyecan yaptım ya
vay be 46 yaşında hayatını değiştirmiş. Çok takdir ediyorum böyle insanları ve bana da yapabileceğimi bir kere daha hatırlatmış oluyorlar.
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
ben mülakat deneyimlerini okurken daha çok heycan yapıyorum :D
Bu sene henüz hiç mülakat okumadım. Çok acayip oluyor insan be. Gece yattığında başlıyorsun kendi kendine mülakat yapmaya 😂
-
Arkadaşlar cok bomba bi içerik ile geliyorum 😂😂 azıcık merak yaratayım içinize kurt düşüreyim diye yazıyorum bunu 2-3 gün içinde forum içerisinde cok güzel bi seriye başlayacağız
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar cok bomba bi içerik ile geliyorum 😂😂 azıcık merak yaratayım içinize kurt düşüreyim diye yazıyorum bunu 2-3 gün içinde forum içerisinde cok güzel bi seriye başlayacağız
Bilmediğimiz bişeyle gelme ihtimalin yok. Heyecanı kendine yaratıyorsun sadece. 😂
-
Çalın davulları trump twitter a geri döndü, belki ülkeye de geri döner😅
-
@ayvalik10 cevap için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi olması çok iyi o zaman forumdaki büyükler umarım kazanan herkese adres konusunda yardımcı olur.
-
@Lefter29, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@mexido üstadım selamlar. Benim oğlan kreşe gidiyor. Acaba ne kadar bir ücret ödediniz özür dileyerek soruyorum...
Merhaba hcam. Bizim kız 2 yaşında oyuzden 1700kusur harç da ödedik. :) Öğrenci ise sadece defter parasını ödersiniz harç parası ödemezsiniz.
-
Ah ulan yine çok umut bağladım çekilişi kazanmaya. Yapmayacağım diyordum ama erken başladı bile umut. İnşallah hayırlısıyla kazandım sevincini yaşatsın Allah bizlere
-
@mexido teşekkür ederim bilgi için....
-
-
@mexido, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lefter29, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@mexido teşekkür ederim bilgi için....
Rica ederim.👍
Sizin planınız nedir? Merak ettiğimden soruyorum turist olarak gidip F1 statüsüne geçip mi bişeyler kovalayacaksınız 😅
-
@Ping-PONG neden moral bozuyorsun allah aşkına:))
-
@Kekw, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Çalın davulları trump twitter a geri döndü, belki ülkeye de geri döner😅
Greencard başvurusu yapmadınız sanırım.
-
alakasız bişey sorucam arkadaşlar tüm evin eşyalarını amerikaya götürmeye kalksam sanki izmire taiınıyor gibi yaniş nasıl bir yol izlerim hangi firmalar var kaça patlar ne kadar zaman sonra gelir bilgisi olan var mı? yada kısmı bişeyler götürsem koli başı mı fiyat alıyorlar uçaklamı gemi le mi nasıl oluyor konsoloslukla işşim oluyor mu bu konu için
-
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG neden moral bozuyorsun allah aşkına:))
😂 maksat puştluk olsun
-
@Erkand çok teşekkür ederim bunu bulamadım aradım taradım search bölümüne yazdığında başlık falan bişey çıkmıyor bunu nerden buldunuz çıkarttınız allah aşkın ben neden bulamıyorum aradığım başlıkları:(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum