Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @mazk2104 bisiklet alma bir firma var ny’de orasi beyaz bisikletleri haftalik sanirim 100$’dan veriyor markayi hatirlamiyorum. rakam net degil dene duruma gore. Isleri restaurant’s tanima durumuna gore secersin.


  • @tyi firmanin ismini hatirliyor musunuz ? Ny den alip NJ de kullanabiliyor muuym


  • @mazk2104 zoomo


  • @mazk2104 uber eats bölge sorunu yok istediğin yerde açıp çalışabilirsin. ekipman derken yağmurlu günler için yağmurluk, telefonun ıslanmasını engelleyecek ekipman vs. işini kolaylaştıracak her şey kısaca.. Bu arada ilk başlarda bisiklet alacak paran yoksa haftalık olarak elektirikli bisiklet kiralayan yerler var. Başlangıç için iyi..


  • @mazk2104 ek olarak Queenste The Hub NYC var. Vergi dahil haftalık 53 dolar. Çift batarya istersen ek 20 dolar veriyorsun.

  • ⭐⭐⭐

    @mazk2104 sadece merak ettiğimden ordaki şartları tabiki bilmiyorum ancak neden araba ile yapmak istemiyorsunuz ?


  • @Haliax 2 farkli metodla DD, GH ve UE yaptim.
    Bu metodlar her geleni almak ve secerek almak. Bu deneyi yil icinde 1-2 kez tekrarliyorum. DD'nin hsonu bonusu haric DD ve GH UE'i gecemedi.
    Saatlik ortalamami UE ile 20-25 arasinda tutmaya calisiyorum. Bazen 15 civarinda kaliyor ama gunun sadece en aktif saatinde cikarak ortalamayi koruyorum.
    Austin'de son gunleri saymazsak (dusus cok net cunku) UE saati 20$ altina dusurmez ve zaman zaman 40$+ olur. Cuma, Ctesi Pazar 12 saati fullerseniz ortalama degismese de total kazanciniz 250 ve uzeri olur. Gencler yapiyor, ben 10 saat yapinca ertesi gun pert oluyorum.
    Burada olu gunler Sali, Carsamba ve nadiren de Persembe ekleniyor.
    Saatlik ortalama en iyiden kotuye gore siralandiginda gunler: Pazar, Cuma, [Ctesi, Ptesi], Persembe, [Carsamba, Sali]
    Gunler icinde saatlere bakarsak sabah ve oglen hareketlenme olsa da sans faktoru giriyor cunku araliklar kisa oldugundan sorunlu bir delivery zamani gecirtiyor ve ortalama 10$ bile oluyor.
    Ogleden sonra 4-5 araliginda baslar gece 9-10 gibi dususe gecer ve bazi yerlerde ve gunlerde 10 da neredeyse sifirlarnir. Junkfood/5$ sabaha kadar surebilir.
    Haftalik (7 gun cikilirsa) 700$-1000$ araliginda kazaniliyor. Cok yorucu oldugundan ben 1 gun dinleniyorum ve aileme ayiriyorum. Bu aralar 700-800 bandindayim.
    Burada benzin su an 2.8 SF'de rakamlarin farkli olma sebebi bu olabilir. Vergiler de farkli.
    Simdilik aklimdakiler bunlar.
    Bu gun 14$ lik benzin harcadim, ogleden sonra 4:45 te ciktim, aksam 10:00 da biraktim. 5 saat 15dk. 130.43$ (53.42 fare, 0.72 promo, 76.29 tip).
    Benim bolgede fare/tip orani genelde 1/2, Guneyde tam tersi. UE musteri profillerine gore ayarlama yapiyor.


  • Washington DC’de delivery yapmis ya da yapan varsa hangi bolge aracla uygun cok fazla trafik ve isik var 1 ml 7-8 dk arasinsa.


  • @tyi tesekkur ederim.


  • @darkside baktim kiralik yerlere biraz fazla gibi geldi daha dogrusu onlari 1 hafta saklayacak yerim yok belki citibike kiralayip yaparim diye dusunutorum su an. Queens falan cok uzak bana ne yazik ki nj cevresinde kalsam daha iyi olacak 🙂 cok tesekkur ederim cevaplariniz ve bilgilendirmeniz icin.


  • @tolgasatir cunku henuz ehliyetimi almis degilim 😞 Dun bisiklet bolgesinde sadece orderlari gormek icin dolastim sozde yogun bolgede bisikler siparisleri 43-45 dk lik siparisler icin 2 -8 dolar arasi paralar verdi saka gibi yani saatte 10 dolara bile denk gelmiyor gibi anlamadim ben mi yanlis bolgedeyim yanlis yapiyorum. Varsa baska fikriniz dinlemek isterim.


  • @caglaror Merhaba tek tek detayli yazim ve anlatiminiz icin cok tesekkur ederim. Ben nedense DD acamiyorum numaram normal musteri hesabina kayitli diye acmadi ve applicaton kismi bir noktada tikandi ve sifremi unuttum deyip yeni sifre istedigimde 2 step verificationda benle alakasi olmayan bir numara cikiyor ve musteri hizmetleri asla yardim etmiyor. Dun bir bolgede dolastim hoboken jersey city bolgesinde 43-45 dk bisiklet siparisi icin min 2 maks 8 dolar verdi hic degmez gibi gorunuyor ama bu uber eatsti tabi. Hobokenda restoranda calisan arkadasim DDden cok daha fazla order aldiklarini soylemisti. Simdi denemedigim icin bilemiyorum. Belki araba ve bisiklet kullanicilari icin durum farklidir. Benim calisabilecegim saatler genellikle gunduz saati ve simdilik yalnizca bisikler secenegim var verdiginiz bilgilerin bisiklet icin oldugunu saniyorum yapsam yapsam en fazla 4-5 saat dayanirim maalesef biraz saglik sikintilari var. yani konunun yeri burasi degil bilmiyorum ama ufak tefek yapip para kazanabilecegim ne isler olabilir ? yoneticilik tecrubem olmasina ragmen asla is bulamiyorum resesyondan dolayi. Araba kullanamiyorum ehliyetime daha vakit var 2.5 ay. Bisikletle uber desem dunki ortalama 45 dk da 8$ gosteriyordu bisikletim yok satin alsam para kazanmadan 1000$ oraya gidecek. Yani bilmiyorum var mi bir onerisi olan.


  • @caglaror ayrica seffaf bir sekilde tip promo fare paylastiginiz icin tekrar tesekkur ederim cok seffaf ve cok aydinlatici bir cevap vermissiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    miami için en güncel bilgiler


  • @mazk2104 o bolge daha oncede bahsetmistim isler dustu cok fazla driver var kolay bolge jersey city’e hic bulasma hoboken Washington st. kal. Ne gelirse 4$ alti alma derdim ubrle. Dd icin dogru kisiye ulasmaktan baska sansin yok coo fazla orada is bir itici insan yok bazen ancak bor sorunu 4. Telden sonra cozuyordum. Online account girisini browserdan yapip bak bilgilerine. City bike yapma calinabilir. Ihrasirsin sonra. Ehliyet Alana kadar turk restaurantlarina git bulasik server ne olsa yap saglik ve diger durumlarin elverirse. Hatta uzun vadede kendi isini yapamazsan bir restaurant’ta ocakbasi gibi isler isine yatayabilir. Jersey city’s e rumi ve adini hatirlamadigim bir turk restaurant daha var wonder bagel yaninda jersey avenue-c. Columbus drive kosesinde. Cliffside park’ta fazla Turk nufusun oldugu yer isletme de fazla var. kisa ya da uzun zaman icin dusun istersen… kolay gelsin.


  • @mazk2104 Bolgeden bolgeye degismekle birlikte order sayisi olarak DD hala UE'dan onde. Ancak gun sonunda netkar/saat UE lehine daha yuksek. Bu nedenle DD'nin sadece hsonlari yaptigi promo'yu takip ediyorum (15 delivery +75$ veya 25 delivery +200$), GH da ise driver sikintisi var benim bolgede, UE cok dondugunda yanci olarak GH aciyorum. Bazen cok cok iyi offerlar geliyor.
    Tum bilgilerim Austin/TX ile sinirli. Burada DT'da bisiklet ve scooter yapan cok. Ama zaten araba ile DT'de delivery yapmak tam bir iskence.
    Austin'e gelecek olursaniz (geldiginizde) detayli trikleri aktarabilirim size.
    Her sehirde avantajlari diger bolgelere gore agir basan bolgeler vardir.
    Ornek veriyorum, burada populasyon Kuzey-Guney uclarinda cok farkli profilde. Mesafeler ve restoranlar bile ona gore sekillenmis.
    Sehir icinde bolge denemekten cekinmemelisiniz. Ben belirli bir kalibi oturttugumdan delivery isi cokene kadar veya ben baska bir alanda is buluncaya kadar ayni bolgede devam edecegim. Ancak baska nedenlerle tercih etmedigim ama ortalamasi benim bolgemden yuksek yerlesimler var.
    Aylik giderinize karsilik gunluk calismadaki mumkun sureye gore saatlik ortalamayi hesaplayin. Kurtarmiyorsa baska bir is denemelisiniz. NJ ve NY de TR isletme sayisi cok fazla. Onlara ulasmaya calisin.
    Gokdelen bolgesinde (varsa) yaya olarak da yapilabilir.
    Austin icin 3 kisilik bir ailenin gecim siniri 3-4k arasidir. Saatlik min 20$ ile gunde en az 6 saat calisarak haftada 7 gun ile bile alt limitin hemen altinda kazaniliyor. Haftasonlari ozellikle Cuma ve Pazar geceleri 200$+ yapildiginda denge ancak saglaniyor. Ama bekarsaniz 1+1 ev kirasi ile giderleriniz icin size 20$/saat, gunde 6 saat haftada 6 gun size rahatlikla yeter.
    Otomobil disindaki araclarla yapilan delivery hakkinda detayli bilgim yok maalesef.
    ** KONU DISI OLARAK **
    Zaman bulursam WeLocalize ve RWS sirketleriyle ilgili kisa bilgiler verecegim. Ama forumda varsa arastirilip denenebilir. Ingilizcenizin yeterli olmasinda fayda var. Ama her turlu deneyebilirsiniz. Ucretleri saatlik 15$-21$ arasi degisiyor.


  • @tyi maalesef cidden yok 20 defa ayni sorunu anlattim ben telefon numarasi eklemeden once baska bi numara goruyorum yardimci olun da hesabimi aktive edeyim dedim internetten bak dedi yani bakmisim olmamis demek ki aramisim tam bir zaman kaybi bosa calisip bosa para aliyorlar 🙂 Restoranlari su an es gecmeye calisiyorum dogrusu yani nedendir anlamadim cok basit bir isi bile vermiyorlar cok gzuel tecrubelerim olmasina ragmen. En son duydugum bahane neden vatandasligim olmamasiydi. cok caresiz birakiyorlar insani ben mi bir yerde yanlis yapiyorum ne yapiyorum anlamis degilim.


  • @caglaror yarin bir bakarim promolara olmadi. Sadece yuruyerek denerim veya bilmiyorum. Ne olacagi belli olmayan bir ise olmayan paramdan 1000$ dokmek istemiyorum haliyle. Teksasa gelmeyi dusunmuyorum ama gokdelen bolgesine bir bakacagim denemeye deger gibi duruyor. Burada ne yazik ki 3-4 k ile aile gecinmez. 1+1 en ucuz ev su an 2200 burada. cok zor yani ne yazik ki.
    WeLocalize ve RWS hakkinda bilgi verirseniz de sevinirim. Ingilizcem gayet yeterli. Gayet prof bi sekilde corp company de calisabilirim tecrubem ve yeterliligim de. var ama nyc de bir seyler oluyor anlam veremedigim. Gecen sene calisma iznim yokken yalvaran sirketler bu sene vatandas degilsin olmaz diyor cok ilginc. anlamsiz bir 180 derece donus.


  • @mazk2104, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

    @caglaror yarin bir bakarim promolara olmadi. Sadece yuruyerek denerim veya bilmiyorum. Ne olacagi belli olmayan bir ise olmayan paramdan 1000$ dokmek istemiyorum haliyle. Teksasa gelmeyi dusunmuyorum ama gokdelen bolgesine bir bakacagim denemeye deger gibi duruyor. Burada ne yazik ki 3-4 k ile aile gecinmez. 1+1 en ucuz ev su an 2200 burada. cok zor yani ne yazik ki.
    WeLocalize ve RWS hakkinda bilgi verirseniz de sevinirim. Ingilizcem gayet yeterli. Gayet prof bi sekilde corp company de calisabilirim tecrubem ve yeterliligim de. var ama nyc de bir seyler oluyor anlam veremedigim. Gecen sene calisma iznim yokken yalvaran sirketler bu sene vatandas degilsin olmaz diyor cok ilginc. anlamsiz bir 180 derece donus.

    Çok fazla göçmen var ve iltica edenler de bir hayli çok herkes ny nj geliyor nedense koskoca ABD kitasinda başka eyalet kalmamış gibi.


  • @mexido maalesef dogru. Ne yapacagimi bilemez haldeyim.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

102
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum