DV2024 Sohbet Odası
-
@Atlantis00 Evet, kazandık ama mülakat alamadık.
-
@A-Samoglu Kaç olursa olsun, neden daha fazla ödeyesin ki ? Para kolay kazanılmıyor.
-
@Programmer Merhaba, formu mu geç göndermiştiniz ?
-
@Programmer o diil ben pasaportumu diyorum ekimde pasaport başvurusu yapıp 6 mayısta cevap alırsam vay türkiyenin bordo pasaportunun haline... Kadıköy nüfus müdürlüğünden mesaj gelicek herhalde posrataya verildi diye onu diyorum ben sen nerelerle gittin akıl kafa hep Green kartta tabi :)))
-
@ayvalik10 hemen bakıyorum saol cıınııımm:)))
-
Yaşını doldurmuş olan annem icin emeklilik başvuru yapacaktık 550 gün eksik primi var. Ancak bir türlü doğum borçlanmasını yapamadık. Başvuruyoruz sistemde başvuru gözükmüyor sgkyı aradık bir türlü doğru düzgün cevap alamadık. Su kadını emekli edemedik bi türlü hayret edici konu hakkında bilgiye sahip birileri varmı?
-
@waterman mesajına bakar mısın
-
@debbieLA77 Aynen öyle , odak noktası Green Card. :) Pasaport çıkartmak çileye döndü iyice. Belirsiz şekilde beklemek insanı yoruyor.
-
@turkishcowboy Bana adres verecek arkadaş yüzünden 4 Haziranda göndermiştim. Çok geç değildi ama submit tarihi baz alınınca 3 Hazirana kadar geldiler. Sonrası ise karman çorman bir dağıtım oldu.
-
ABD'de dağlara yakın, dağların içinde yaşanacak yerlerin listesini yapmışlar dün bir haber sitesinde.
Sizlerle paylaşayım dedim, varsa aramızda dağ tutkunları bilgilensin :)- Denver
- Fort Collins, Colorado
- Asheville, North Carolina
- Greenville, South Carolina
- Knoxville, Tennessee
- Hickory, North Carolina
- Salt Lake City
- Boise, Idaho
- Boulder, Colorado
- Colorado Springs, Colorado
https://realestate.usnews.com/real-estate/slideshows/the-best-places-to-live-near-the-mountains
-
@Programmer cok üzüldüm ya kismet degilmis o yila demekki ins bu yil istediginiz gibi olur
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
ABD'de dağlara yakın, dağların içinde yaşanacak yerlerin listesini yapmışlar dün bir haber sitesinde.
- Fort Collins, Colorado
- Knoxville, Tennessee
- Salt Lake City
- Boise, Idaho
- Boulder, Colorado
https://realestate.usnews.com/real-estate/slideshows/the-best-places-to-live-near-the-mountains
3-4-7-8 bunları oyunlarda keşfetmiştim :) güzel yerler
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
- Fort Collins, Colorado
- Knoxville, Tennessee
- Salt Lake City
- Boise, Idaho
- Boulder, Colorado
İlk 10'un içinde 4 tanesi Colorado'da zaten bu yerlerin.
Ancak, şöyle de bir durum var Colorado'da marijuana yasal :DYani Colorado eyaletinde kafası güzel insanlarla dağ başında yaşamak biraz cesaret gerektirir bence.
Gerçi adamların 23 eyaletinde ot kullanımı serbest :) -
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
- Fort Collins, Colorado
- Knoxville, Tennessee
- Salt Lake City
- Boise, Idaho
- Boulder, Colorado
İlk 10'un içinde 4 tanesi Colorado'da zaten bu yerlerin.
Ancak, şöyle de bir durum var Colorado'da marijuana yasal :DYani Colorado eyaletinde kafası güzel insanlarla dağ başında yaşamak biraz cesaret gerektirir bence.
Gerçi adamların 23 eyaletinde ot kullanımı serbest :)orasını bilmem sadece tanıdık gelen yeri söyledim :)
-
@abrakadabra 2011 üniversiteye başladığımdan beri aktif olarak dağcılık yapıyorum. Tam bir doğa tutkunuyum. 11 yıldır tırmanmadığım dağ kalmadı tr’de. Green card sonrası her fırsatta kendşme zaman ayırıp tırmanmayı düşünüyorum. Ama para kazanabileceğim yerlere de yakın olmam lazım nasıl olacak bilmiyorum
-
@abrakadabra iowa falan yok mu hic
-
@Lossantosdy Özellikle Life is strange'in son oyununda çok güzel gözüküyor Colorado :)
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra 2011 üniversiteye başladığımdan beri aktif olarak dağcılık yapıyorum. Tam bir doğa tutkunuyum. 11 yıldır tırmanmadığım dağ kalmadı tr’de. Green card sonrası her fırsatta kendşme zaman ayırıp tırmanmayı düşünüyorum. Ama para kazanabileceğim yerlere de yakın olmam lazım nasıl olacak bilmiyorum
2011'de ben de ABD'de Work&Travel yapıyordum :)
Zaman hızlı akıyor, şimdi nasıl tekrar giderizin peşinde koşuyoruz.Mesleğini bilmiyorum ama bu listede yer alan eyalet ve şehirlerde de iş imkanı var sonuçta, insanlar bir şekilde yaşıyor ve çalışıyor.
Yapacağın işe göre birini seçersin, mutlaka uygun bir iş vardır. -
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra iowa falan yok mu hic
Vallahi ben haber sitesinin yalancısıyım :D
Yani listede Arizona'nın olmayışı da ilginç geldi bana ki Grand Canyon orada. -
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy Özellikle Life is strange'in son oyununda çok güzel gözüküyor Colorado :)
:) :) henüz onu oynamadım ,, the last of us 2nin etkisindeym yeni bitti sayılır keşke unutsamda tekrar oynasam diyorum :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum