B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
-
@denizci10 Çok teşekkür ederim..
-
@Serap-2 ne demek. güzel haberlerinizi bekliyoruz.
-
@bidünya git gel en azindan simdilik 😁
-
@Riethian alakasiz. 2015ten beri basvururum, daha yeni b1i yeniledim.
-
İlgili başlığı bulamadığım için az buçuk bu topic ile bağlantılı olduğu için buraya yazma gereksiniminde bulundum.
Günlerdir niv vize appointment sitesinden vize randevusu almaya çalışıyorum fakat hiçbir şekilde boşluk bulamıyorum. Günde 100 kere kontrol ediyorum desem yeridir. Kontrol etmek için hangi saat aralıklarını önerirsiniz? Siz ne kadar sürede randevu alabildiniz? -
@dytmelek Hayırlı olsun. Sonraki süreçte başarılar dilerim.
-
@Rhonster Hayırlı olsun Ekrem. Giriş yaptın mı Tampa'ya ?
-
@heroinchains Hayırlı olsun. Demek ki DV sorusu karşımıza çıkacak gibi görünüyor.
-
Bugün sevdiğim bir arkadaşım vize görüşmesine gidince üzücü bir şok yaşamış. Aracı ile başvuru yapmıştı. Vize mülakatı bugün tarihliydi. Ama vize tarihi geçen mart ayına güncellenmiş. Maalesef e-mail vs. gelmemiş ya da aracı kurumun gözünden kaçmış. Bu duruma düşmemek için kendin başvuru yapıp ara ara takip etmek gerekiyor. Bilginize.
-
@Programmer, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vize Mülakat Deneyimleri
@dytmelek Hayırlı olsun. Sonraki süreçte başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Gelişme oldukça mutlaka yazacağım, şuan beklemedeyiz maalesef.
-
@Programmer çok üzücü gerçekten, tamamen iptal mi olmuş oluyor acaba, yeniden ücret ödemeden yeni randevu alınabiliyor mu acaba?
-
@dytmelek Sanırım tekrar ücret ödemeden başvuru yenilenebiliyor. Sn. @denizci10 daha iyi bilir. Durumu kurtarmaya çalışıyordu ama bence iş yeni başvuruya kalacak gibi.
-
@dytmelek ayy şimdi gördüm tebrik ederim vizeniz hayırlı olsun 🤗 bol şanslar deneyimleri dört gözle bekliyoruz 😊
-
@Programmer ben mesela bu duruma engel olmak için sizin mail adresinize hesap oluşturuyorum ve şifreyi size de veriyorum. Böylece hem mailler size geliyor hem de ben kontrol edebiliyorum. En doğrusu bu bence.
-
@bidünya çok teşekkür ederim ☺️ Birden randevuyu öne çekip mülakata girdik ya ondan kaçırmışsınızdır🙂 Umarım bu sayfaları dolduracak bol bol güzel deneyimimiz olur hepimizin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Arkadaşlar merhaba şubatta vize görüşmem var. Öğretmenim ve hesabıma aylık eşimin maaşıyla birlikte 25K civarı para girişi oluyor ancak çok uzun süre durmuyor :) extra bir şeyler yapmama gerek var mı bu konuda?
-
@smnkz, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vize Mülakat Deneyimleri
Arkadaşlar merhaba şubatta vize görüşmem var. Öğretmenim ve hesabıma aylık eşimin maaşıyla birlikte 25K civarı para girişi oluyor ancak çok uzun süre durmuyor :) extra bir şeyler yapmama gerek var mı bu konuda?
Hayır genelde bakmıyorlar bile tabi ne olur ne olmaz siz yanınızda mali belgeleri götürün.
-
@Programmer yok abi Tampa yı daha görmedim ama San Francisco Phoenix ve Charlotte u gördüm :D
-
@Rhonster Amerikadamısın şuan abi ? 🙄
-
@Erkand 2 gün önce geri geldim :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum