Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.7m 1.7k
  • ⭐⭐⭐

@vuslatim ne iş yapıyorsunuz acaba merak ettm 🥹

• @waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@vuslatim ne iş yapıyorsunuz acaba merak ettm 🥹

kendim yazılım mühendisiyim ama yapmıyorum eşimle birlikte yöresel ürünleri ürettiğimiz bir fabrikamız var. Gıda üzerine calışıyoruz

• @Chromium inşallah size çıkar ya çok istemişsiniz ve beklemissiniz

• ⭐⭐

• ⭐⭐⭐

Kendime bişeyler katmak için pastacılık kursuna yazılmayı düşünüyorum hiç böyle kurslara yazılan varmı aramızda 😅

• @waterman normalde adobe programlarını ve SPSS'i iyi kullanıyorum. Buradan yürürüm diye düşünüyordum ama yine de kendimi geliştirmek için farklı alanlarda Udemy'den Unity, Blender, Unreal Engine kursları aldım 3'er 5'er tane indirimde yakalayıp...:beaming_face_with_smiling_eyes:

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@waterman @denizci10 senin içinden çıkacak şekilde parti pastası yapabilir.

• ⭐⭐

Mrblar arkadaşlar Aralıkta 34yaşına girecem 9yıllık evliyim ve bi çocuğum yok :( çünkü bakamıcağımı bildiğim için yapmak istemiyorum, ben çok zorluk çektim o çekmesin dedim , ve onun her istediğini alıp yapamıcaksam anne olmama gerek yok dedim... bana dua edin de çıksın. çıksın da gideyim , biliyorum oradaki hayat şartları buradan kat be kat iyi o zaman inşallah bi çocuk sahibi olurum... yaptığım herşey bütün çabam bunun için....
    bugün biraz duygusalım, kusuruma bakmayın... umarım gerçekten yürekten isteyen ihtiyacı olan herkese çıkar , banada inşallah..

• @Lossantosdy Foruma giriyorum bazen, hatta bazılarına özelden soruyorum, 34 yaşında olan, 48, 20 vs. gibi bir sürü yaşta insan ve bir sürü farklı hayaller. Çok güzel şeyler istiyorsunuz. İnşallah Allah Mayıs ayında hepimize kazandım sevincini yaşatsın. Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah greencardı kazanmayı :) Bol bol dua

• ⭐⭐

@emine06, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Chromium inşallah size çıkar ya çok istemişsiniz ve beklemissiniz

İyi dilekleriniz için teşekkürler inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz. 🙏

• @Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Mrblar arkadaşlar Aralıkta 34yaşına girecem 9yıllık evliyim ve bi çocuğum yok :( çünkü bakamıcağımı bildiğim için yapmak istemiyorum, ben çok zorluk çektim o çekmesin dedim , ve onun her istediğini alıp yapamıcaksam anne olmama gerek yok dedim... bana dua edin de çıksın. çıksın da gideyim , biliyorum oradaki hayat şartları buradan kat be kat iyi o zaman inşallah bi çocuk sahibi olurum... yaptığım herşey bütün çabam bunun için....
    bugün biraz duygusalım, kusuruma bakmayın... umarım gerçekten yürekten isteyen ihtiyacı olan herkese çıkar , banada inşallah..

benim 3 tane çocuğum var. Bence çok yanlış yapıyorsunuz. Çocuk berekettir emin olun benim kızım olduğunda ev aldım hiç bir hazırlığım yokken, oğlum olduğunda araba aldım Allah nasip etti son ufaklıkta ise eşimle fabrika kurduk Allah eşimden razı oldun bir projesi vardı ve kabul edilerek kurduk. Ama yukarda da yazdım ülkede her şeyin suyu çıktı. Cennet gibi ülkede yaşadıklarımıza bakın. Emin oldun bizi bu hale yöneticiler getirdi. Bu din diye diye bizi söğüşleyenlerin yüzünden Allah ıslah etsin. Yine diyorum çocuk berekettir.

• ⭐⭐

@vuslatim, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

benim 3 tane çocuğum var. Bence çok yanlış yapıyorsunuz. Çocuk berekettir emin olun benim kızım olduğunda ev aldım hiç bir hazırlığım yokken, oğlum olduğunda araba aldım Allah nasip etti son ufaklıkta ise eşimle fabrika kurduk Allah eşimden razı oldun bir projesi vardı ve kabul edilerek kurduk. Ama yukarda da yazdım ülkede her şeyin suyu çıktı. Cennet gibi ülkede yaşadıklarımıza bakın. Emin oldun bizi bu hale yöneticiler getirdi. Bu din diye diye bizi söğüşleyenlerin yüzünden Allah ıslah etsin. Yine diyorum çocuk berekettir.

o sizin düşünceniz , yinede teşekkür ederim ama , eşim asgari ücrete çalışıyor ev kira artı borçlarımız var, o dediğinize pek inanmıyorum özür dilerim , gökten para yagacak hali yok gelir belli gider belli ... haa çocuk bereketiyle gelir deyip çocuk yapamam üzgünüm... Rabbim hayırlısını hayırlısıyla versin diyorum hep ....

• @Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

o sizin düşünceniz , yinede teşekkür ederim ama , eşim asgari ücrete çalışıyor ev kira artı borçlarımız var, o dediğinize pek inanmıyorum özür dilerim , gökten para yagacak hali yok gelir belli gider belli ... haa çocuk bereketiyle gelir deyip çocuk yapamam üzgünüm... Rabbim hayırlısını hayırlısıyla versin diyorum hep ....

rica ederim. Ben yaşadıklarımdan dolayı söylüyorum. Allah ev alanla evlenene yardım eder diye bir inanı var. Ben yaşayarak bunu gördüm. Tabiki karar sizin ama dünyaya bir meyve bırakmak çok güzel.

• Birden bire aklıma geldi iki sene önce çok konuşulan vallahi çıktı videosundaki arkadaş gidebildi mi acaba :)

• ⭐⭐⭐

@this-time89, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Birden bire aklıma geldi iki sene önce çok konuşulan vallahi çıktı videosundaki arkadaş gidebildi mi acaba :)

Evet hatta 30 eylülde vizesi basıldı son günde 😅😂

• @ayvalik10 daha önce hiç mektup duymamıştım ne mektubu?

• ⭐⭐⭐

Benimde cocugum kısmetiyle gelmişti ev araba olmasada yine bu söz adettendir ama bu yuzden cocuk olur mu bilmem ama sunu söyleyebilirim buraya geldikten sonrada işe güce girişiceksinz ve cocuk sahibi olmayı yine erteleyebilirsiniz. Neyle gelirseniz gelin ister turist ister kart fark etmez.. düzen kurayım diyebe kadar 1 sene geçicek o arada cocuk mocuk hakkgetire.. bu arada illa cocuk sahibi olmak istiyorum diye şartlarsanız beyin enerji falan çok anlamam ama öyle diyorlar beden kendimi kitlermiş ve engel olurmuş tıpkı kilo vermeyi düşünmek ama hiç verememek gibi düşünebilirsiniz..

• @waterman bizim hatun MSA da gitti. Çok memnun kaldı.

• @waterman yok yazilmadim spora zor gidiyorum :D

• @Lossantosdy en güzel en dogru zamanda nasip olsun ins üzme canini sen hayat bu ne süprizler getiririr :)

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    K
    @turkeycel 27 icin bitti artık. Boşuna polyanna olmaya gerek yok. Ama inşallah 28 açılır ekimde
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k