@Emre-ERDUR, içinde söyledi: Green card lotosu ve devam eden acik lise
Merhaba 06 haziran 2020 de bizede greencard cekilisi hakki cikti kazanmis esim.Esim Ankara'da ozel bir universitenin ingilizce isletme bolumu mezunu turkiye de satinalma ve ithalat islerinde calisti senelerce.O*net online dediginiz siteden yaptigimiz islerimi secmemiz gerekiyor yoksa islerimiz bu sitede yoksa ds260 formunu doldursakta konsolosluk bizi kabul etmeyecek anlamina mi geliyor ? Biz formu henuz doldurmadik. Esim kazandigi icin onun isi suan onemli degil mi ? Yani beni yaninda goturecegi icin benden ds260 formunda bahsetmis olacak ? Cevaplarsaniz sevinirim.tesekkurler.
Basvuru sartlarini esinizin saglamasi yeterli, su basligi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2587/green-card-çekilişi-başvuru-şartları

️
Eşim benim kadar istekli değil , ben ise daha önce Work and Travel yapmış olduğum ve gözlemlediğim bi ülke olduğu için aşırı istekliyim. Israrla bana çıkarsa sen git önceden bi bak bakalım falan diyor. Zaten sana çıkarsa senin kesin gitmen lazım diye diye dilimde tüy bitti. Bana çıkarsa giriş yaparız sonra istersen sen dön ben kurarım ortamı gelirsin diyorum. Bi nevi soruma da cevap almış oldum bu sayede. Bir daha da son günlere kalma durumunda kalmam umarım ve bu tekrar başvuru yapmak durumu ile değil , umarım kazanarak olur