[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@laporte, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Kaydolurken high school, not graduate olarak işaretledim. Olur da kazanırsam Ds260 Formunda mı bunu düzelteceğim?
Evet, "duzeltme" degil de guncel bilgi vermek diyelim.
Formdaki bilgilerin formu doldurdugunuz gune gore dogru olmasi yeterlidir.
-
@waterman, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@nesekaraban1995, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells email foto Farklı diğer bilgiler aynı olsa da iptal oluyor mu yani fotoğrafları da eşliyorlar mı
neden farkli bir fotograf kullaninca farkli biri oldugunuzu dusundugunuzu anlayamadim maalesef... farkli fotograf kullanmak sizi baska biri yapmiyor, herkesin tek bir basvuru hakki var. eger her fotograf yeni bir basvuru sayilsaydi, herkes farkli fotolarla surekli basvuru yapardi.
Maalesef arkadaş özelden bana da ekstra olarak bu yolları denemenin faydası olup olmayacağını soruyor. 1 kere başvuru yapmanın nesini irdeliyor anlamadım. Elendin bitti.
evet, ben de tam anlayamadim sorularin nedenini...
-
@Hamza-Kalender, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhaba bir arkadasim green card basvurusu yapmis ama tam olarak yapabilmis mi yapamamis mi emin degil , confirmation numarasinin ciktigi ekrani tam hatirlayamiyor. eger basvuru yapabilmis ise tekrar basvuru yapip diskalifiye olmasini istemiyorum. nasil bir yol izlemek gerekiyor?
"yesil success" yazisini gorduyse basvuru yapmistir, gormediyse yapmamistir.
maalesef bu dediginizi kontrol etmenin baska yolu yok.
-
@Hamza-Kalender, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
confirmation numarami kaybettim kismindan bakmaya calistim henuz yeni basvurular icin bakilmiyor,
hayir, o kisim 6 Mayis'tan sonra aciliyor maalesef...
-
@emre1975, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar. Greencard başvurumda isim ve soyisim bilgilerimi ters yazdığımı farkettim. Başvurum geçersiz olur mu. Tekrar düzeltme imkanım var mı. Yeniden başvursam sorun olur mu. Teşekkürler.
talihli olursaniz dogru bilgilerle devam edebilirsiniz. Daha once ayni deneyim ile vize alan kisiler oldu...
-
@c0nz4, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
selamlar, Türkiye saatiyle başvuru süreci ne zaman bitecek bilgisi olan var mı?
Sali gunu 20:00'da...
-
@umudusa, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar.
Eşim ben ve çocuğum olarak toplamda 2 başvuru gerçekleştirdik. (eşim ve ben)
Bana çıkması halinde her şey yolunda gider ve tüm onayları almamız halinde benim önden gidip iş ve barınma durumlarını önden ayarlayıp eşim ve çocuğumun daha sonrasında gelmesi mümkün müdür? bunu hangi aşamada belirtiyoruz? malum sarı dosya herkese tek tek mi veriliyor?
ilk girisi yaptiktan sonra diger aile uyeleri geri donebilir.
-
@mesut-inalkac, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhabalar ben yanlışlıkla isim yerine soyisim, soy isim yerine ise isim girdim bir sıkıntı olur mu, yada tekrardan başvurabilirmiyim
başvursam sıkıntı olur mukesinlikle yeniden basvuru yapmamalisiniz.
-
@EMRAH-0, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar başvuru esnasında istenilen adres kısmına eşimin green kartınıda doldururken otomatik doldur seçeneğinin gelmesi ile il ve ilçeyi yanlış girdiğimi farkettim... adres kısmına güncel adresimi yazmışım. ancak il ve ilçe doğum yerimi yazmışım. bir problem olur mu?
sorun yok, adres cok da onemli degil...
-
@Azər-Əli, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba greencard başvurusu zamanı yanlışlıkla soyisim yerine ismimi isim yerinede soyismimi yazdım bunu nasıl düzelte bilirim ve ya nasıl bir sorun oluştura bilir bana?
duzeltemezsiniz. Yeniden basvuru yapmayin...
Eger talihli olursaniz Ankara'daki ABD Konsoloslugunda mulakata girmeye calisin. Ankara'daki konsolosluk bu tur durumlari sorun etmiyor. Bu sekilde talihli olup vize alanlar oldu.
-
@serko01, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Ben e-maili yazarken hotmail.com yerine gmail.com yazmışım :( . Secilirsem bu hata beni eler mi?
sorun yok, iletisim adresinizi talihli olduktan sonra guncelleyebilirsiniz.
-
@serko01 Gmail olarak boştaysa o hesabı şimdiden alın köşede dursun
-
@crazycells icimi rahatlattınız , cok teşekkürler 🙏
-
@Muhtaradana hemen dediginizi denedim zaten ama o e-mail baskası tarafindan kullanıliyor maalesef
-
Merhaba chrome dan girince bağlantı sorunu veriyor siteye ulaşılamıyor diyor ne yapmalıyım?
-
@crazycells Tam istediğim cevap. Bu tür hatalarda konsolosluğun insiyatifli davranması ve vize alanlar olması umutlarımızın devam etmesine yardımcı oluyor ve heyecanımızı korumamızı sağlıyor. Teşekkürler.
-
Merhaba, önlisans bitirdim fakat sadece stajım kalmıştı ve şuan dönem içi stajımı yapıyorum. Önlisans bölümünde hala aktif öğrenci olarak görünüyorum ve diplomamı almadım. Aralık ayına kadar önlisans bölümünden mezun olmuş ve diplomamı almış olacağım.
Bu sene de yeni bir lisans bölümüne başladım ve devam ediyorum. Sizce başvuru formunda eğitim bölümünde hangi seçeneği işaretlemeliyim?
-
@timtim, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba chrome dan girince bağlantı sorunu veriyor siteye ulaşılamıyor diyor ne yapmalıyım?
firefox'tan deneyin isterseniz. ben su an girebiliyorum...
-
@osmnakalin, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba, önlisans bitirdim fakat sadece stajım kalmıştı ve şuan dönem içi stajımı yapıyorum. Önlisans bölümünde hala aktif öğrenci olarak görünüyorum ve diplomamı almadım. Aralık ayına kadar önlisans bölümünden mezun olmuş ve diplomamı almış olacağım.
Bu sene de yeni bir lisans bölümüne başladım ve devam ediyorum. Sizce başvuru formunda eğitim bölümünde hangi seçeneği işaretlemeliyim?
vocational schooldiye isaretleme yapabilirsiniz. -
@timtim merhaba Bende 5. defa olan basvurumu bu sefer son gün yapma totemi uygulamıştım ama pişman oldum :) butun gün hata aldım çeşitli tarayıcıları denedim olmamıştı ama az önce firefox dan hem kendim hemde eşim için tek bir hata almadan yaptım. şuan deneyin mutlaka oluyor ben 2 basvuruyuda 5 dk once yaptım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum