Gocmen Vize ve 21 Yas Siniri Problemi
-
Bu ileti silindi! -
Büyük oğlum 24 Haziran 2002 doğumlu. 20 yaşını doldurdu 21 den gün almaya başladı. Oğlumun DV-2024 de başvuruya eklenmesi gerekiyor mu? Forumdaki 21 yaş ile ilgili konuları CSPA protection mevzusunu felan okudum ama çözemedim. Başvuru tarihinde 21 yaşına basmamış (gün almamış) olmak ya da 21 yaşını doldurmamış olmak gibi ayırıcı bir şart göremedim. 21 yaşından küçük olmak denilerek geçilmiş. Yaş hesabında 2022-2002 = 20 yaşındasın sen başvurabilirsin mi? Yoksa 20 yi doldurmuşsun, 21 den gün almaya başlamışsın sen başvuramazsın mı? Bu konuda deneyimi ya da bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Yani temel soru bu doğum tarihi ile oğlum aile başvurumun altında yer almalı mı?
-
@Heisenberg Ekleyin. Henüz 21 yaşın içinde 21 yaşını bitirmiş değil. Eklemezseniz kazansanız bile mülakatta red yersiniz. 21 yaşını gün ay yıl olarak yaşayınca 21 yaşında olmuş olacak. Ve diyelimki 8 Kasım da başvuru yapacaksınız, 20 yıl 4 ay 16 gün olmuş olacak ki henüz 21 yaşını doldurmamış olacak.
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar 21 yaşından büyük bir kız evladımız var 2024 çekilişine ekleyemiyorum 2 çoçuklau biri kuçuk biri büyük 2 çoçuk var diyorum sonra büyük olan kız çoçuğunun bilgilerini giriyorum ama hata veriyor nasıl yapmam gerekiyor o kızı nasıl eklemeliyim.
başta 2 çoçuk var diyorum ama 2 ci sayfaya geçince 2 çoçuğunda bilgilerini giriyorum biri 2000 olunca sistem kabul etmiyor
nasıl yaparım.??
-
@serkanist kötü bir durum ama ekleyemezsiniz sanırım. yönergelerde ve başvuru sitedinde açıkça 21 yaş altı çocuklar yazıyor. 21 yaş üstü herkesi ayrı birer birey kabul ediyor.
tecrübeli arkadaşlar daha iyi açıklar durumu ancak sizin önden gidip sponsorluk/aile birleşimi/öğrenci gibi vizeleri kovalamanız gerekir. bence uzun vadede çözülür ancak çözümü dv çekilişinde imkansıza yakındır. -
@serkanist Yeşilkartforum YouTube kanalına yüklenen Tüm Püf Noktalarıyla Hatasız Greencard çekiliş başvurusu videosunun 10:50 den sonraki bölümü ve özellikle 13:20 den sonraki kısmını izlemenizi tavsiye ederim.Bu konuyla ilgili açıklamalar ve eğer bu kişiler eklenmek isterse karşılaşacağınız uyarılar burada gösterilmiş
-
@Muhtaradana hemen bakıyorum :) tamam 2 çoçuk var biri 21 yaş üstü onu eklemiyorum :) çok çok teşekkürler ...
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
Haziran 2002 doğumluyum. dv-2024'e ailem için başvursam çıkarsa gidemeyecek miyim ?
-
İyigunler. Cekilise yeni basvuru yapacagim. Formda cocuk sayisini soruyor. Benim bir cocugum var ve 30 yasinda. Simdi formda cocuk sayisi kismina sifir yazmammi gerekir. Lutfen bilgi rica ediyorum
-
@farukoner evet
-
-
A alibilen bu başlıktan bahsetti
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
DV2023 kazananiyiz ailecek ve ben 21 yaşındaki oğullarıyım, 4 haziran 2001 doğumluyum ve 16xxx cn, hesaplarıma göre ocakta current olmamız gerekiyordu fakat ocak ayında yayımlanan şubat bülteninde current olduk
Ve bu durumda şansım ölmüş oluyor 210 gün eklenince, ancak benden 9 ay büyük 31 ekim 2000 doğumlu arkadaşımın vizesi bugün basıldı ve 22 yaşında. Bu durumda bana yarın mülakat daveti gelse ben vize alamıyorken benden 9 ay büyük birisi alabiliyor
Hesaplamayı mi yanlış yapıyorum yoksa sistem mi eksik efendim
-
Merhaba,
Benim amcam amerikan vatandaşı, babam için uzun yıllar önce f4 kategoriden bir vatandaşlık başvurusu yapmış. Başvuru yapıldığında ben 9 yaşındaydım, başvuruya yanıt geldiğinde 21 yaşındaydım, ancak pandemiden dolayı süreler çok uzadığı için henüz randevu alamadık. Ds-260larımız ve civil documentlarımız hepsi tamam, priority date’imiz de currenta geldi, randevu bekliyoruz şu an. Bu durumda ben hakkımı kaybetmiş mi oluyorum ? Şu an 25 yaşındayım. @crazycells
-
@suzers bildiğim kadarıyla ds260ı submit ettiğiniz zaman 21 yaşındaysanız hakkınız yanmamış oluyor bu gecikme sizden kaynaklı değil sonucunda evlendiyseniz süreciniz iptal olabilir
-
@waterman merhaba, ds 260 submit ettiğimde 22 yaşındaydım sanırım. Evlenmedim, o yüzden bir umut sürecim devam eder diye düşünüyorum. Bir de pandemiden dolayı 2 yıl vida bulletin f4 için hiç ilerlemedi, mağduriyet de var. Mülakat için gelen mailde ismimin olup olmadığına bakacağım. Tabii belki mülakatta eleyecek beni. Daha önceden benzer bir durumla karşılaşan birileri varsa bilgilendirmesi çok makbule geçer.
-
@suzers, içinde söyledi: Gocmen Vize ve 21 Yas Siniri Problemi
@waterman merhaba, ds 260 submit ettiğimde 22 yaşındaydım sanırım. Evlenmedim, o yüzden bir umut sürecim devam eder diye düşünüyorum. Bir de pandemiden dolayı 2 yıl vida bulletin f4 için hiç ilerlemedi, mağduriyet de var. Mülakat için gelen mailde ismimin olup olmadığına bakacağım. Tabii belki mülakatta eleyecek beni. Daha önceden benzer bir durumla karşılaşan birileri varsa bilgilendirmesi çok makbule geçer.
İsterseniz konu hakkında Muslu Hukuk Bürosuna yeni bir konu açarak soru sorabilirsiniz açıkçası benim bu vize türünde bilgim çok kısıtlı;
https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
-
@waterman soru sorabileceğimiz bir yer olduğunu bilmiyordum, yönlendirme için çok teşekkürler :)
-
T tufank bu başlıktan bahsetti
-
-
R raskarnos bu başlıktan bahsetti
-
L lumos bu başlıktan bahsetti
-
L lumos bu başlıktan bahsetti
-
-
-
-
T tufank bu başlıktan bahsetti
-
-
-
-
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
bu tarih hesabını nasıl yapıyorsunuz
-
@Busra-Dezen, içinde söyledi: Gocmen Vize ve 21 Yas Siniri Problemi
bu tarih hesabını nasıl yapıyorsunuz
Öncelikle sürecinizi imzaya taşıyarak başlıyor.
-
D deebee bu başlıktan bahsetti
-
-
-
-
U ugursway bu başlıktan bahsetti
-
-
-
Selamlar
Yaş hesaplama işini kafam almadı.26.09.2003 doğum tarihli biri için (asıl talihlinin çocuğu) geçerlilik durumu nedir ? 2024 Kasım ayında form doldururken bekar olarak forma ismini girebilmiştik.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum