(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@ob16222 neden DS-160 formumda hata olduğunu düşündüğünüzü anlamadım çünkü doldurmadan önce epey bi araştırmıştım gerçekten de. Üniversite sınavına hazırlanıyorum evet gezeceğim tarihte sınavdan sonra idi zaten sadece belki yılbaşı içinde gidebilirim dedim. Masrafları kimin karşılayacağı kısmında kendimi yazmamın sebebi birikmiş paramın olması bankada ve onu gösterecek olmam. Birde acaba yanımda ilaç aldığıma dair bir rapor götürsem işime yarar mı ? Bir sağlık sorunum nedeniyle ayda 1 olmak üzere iğne alıyorum bu geri dönüş için kanıt olur mu ?
-
@ob16222 ve unutmadan formumun geçerlilik süresinin yitirdiğini söylemişlerdi bu sebepten yeni form dolduracağım ve mülakatta onu da yanımda getireceğim acaba formumu güncellerken hata yaptığımı söylediğiniz yerleri değiştirebiliyor muyum yoksa sadece gerçekten değişen seyahat tarihi, fotoğraf ve daha önce yurtdışına çıktınız mı sorusunu mu düzeltmeliyim
-
@rabiaminaegemen ben de dün temmuz ayına randevu alabildim, her gün kontrol edicem artık öne çekmek için
-
@Kekw aralarindan red alanda olabilir belli olmuyor.
-
@historian Ben de önce Temmuz'a almıştım. Sonra çok sık kontrol ettim ve Ocak ayına alabildim. Sık sık kontrol etmek iyi olur.
-
@denizci10 oğullarının neden red aldığını düşünüyorsunuz
-
@LordBolton inanın fikrim yok ama çocuk 24 yaşında, askerlik yapmamış, maaşı düşük belki bundan dolayı ama söylememişler.
-
@denizci10 askerlik belgesi talep ettikleri yada sordukları birşey değil ama genel olarak genç olması bir olumsuz duruşa neden oluyor sanırım bu aralar
-
@LordBolton kesinlikle
-
@Serap-2 gece saatlerinde mi aldınız acaba? Ya da sabah çok erken mi?
-
@historian Şimdi mailime baktım gece 23'te almışım
-
arkadaslar merhaba bu forumda bisey okumustum sanırım ikisinden biriydi galiba ama hatırlamıyorum
1- ds160 formunu güncellemek için yeni ds160 formu doldururken ilk fotoğraftakiyle aynı olmasın yada
2- green card basvurusu yaparken eski ds160 formundaki fotoyla aynı olmasın
hangisi acaba
sorum şu yani ben ds160 formunu temmuzda doldurdum şimdi green carda basvurcam aynı fotoyu tekrar koyiyim mi yeni mi çekiliyim -
arkadaşlar merhaba. ds-160 formunda amerikada tanıdığını var mı sorusunu yokdiyip geçemiyorum. daha önce kendime doldurdum tanıdığım vardı sorun olmadı.
şimdi eşime dolduruyorum, tanıdığı yok. boş da geçemiyorum. ya kişi ya da company istiyor. var mı bir bilen? -
@kyorur ds160 icin eger yakin zamanda yenileme yapacaksaniz ayni fotograf olabilir biz ayni fotografi kullandik bi sorun cikmadi vizelerini aldilar.
-
Arkadaşlar randevu tarihini birden fazla kez öne çekebiliyor muyuz? Sistem buna izin veriyor mu yoksa 1 kere mi veriyor?
-
Merhaba arkadaşlar eşimle ben 3 ay önce almanya'ya taşındık eşim burada hemşire olarak işe başladı ben şuan çalışmıyorum. ABD vizesine başvuracaz Almanya'da oturma ve çalışma iznimizin olması ve hesapta 14 bin euro para göstermek vize almamızı sağlar mı?
-
@historian Birden fazla veriyor. Dediğim gibi ilk olarak Temmuz'a almıştım. Daha sonra Haziran'a sonra da Ocak'a aldım. Hatta yine bakıyorum Aralık ayına bulabilir miyim diye :)
-
@lbsryts peki green card için
-
@kyorur o konuda bilgim yok
-
@mqkerqkermwer ben görüşmeye girdim vizem onaylandı 3. Gün pasaportum elimdeydi hatta muğla/ fethiye’ye benden önce döndü pasaport bence telaş yapmayın hemen gönderiyorlar pasaportu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum