Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

SAT Komandosu Eğitimi almış birisi GC'a başvurabilir mi?

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
23 8 1.3k 6

Benzer Başlıklar

• Çifte vatandaşlar için GC süreci

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    5
    0 Oy
    5 İleti
    184 Bakış
    smartcellsS
    @snopdragon, içinde söyledi: Çifte vatandaşlar için GC süreci Rhonster sn. Rhonster aydınlatıcı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.lakin kendimi tam olarak anlatamadığımı gördüm.diyelim ki ab ismim le GC katıldım ve kazandım daha sonrasında benim üniversite diplomalarını istediğinde usa hükümeti diplomada türk adı yazdığı için isim uyuşmazlığı nedeniyle red verir mi o kısmı netleyemedim yani kazanan sun isimli biri fakat diplomada güneş ya azıyor olacak böyle bir durumla karşılaşan varsa nasıl bir yöntem izledi paylaşırsa minnettar olurum. Farklı isimlerle farklı ülke pasaportlarına sahip bir kişi bunların aynı kişiye olduğunu ispatlayabiliyorsa (anne-baba adları, doğum tarihi, doğum yeri, isim değişikliğine dair mahkeme kararları veya diğer kanuni belgeler vs) sorun çıkmaması lazım. Zaten her halükarda bu belgeleri sunmak zorundasınız çünkü kazanırsanız gönderilen formlarda sahip olduğunuz bütün vatandaşlıkları, pasaportları, isimleri bildirmek zorundasınız. Ve sonrasında da mülakat sırasında bunların resmi belgelerini sunmak zorundasınız.
  • Danışman Şirketlerine Başvurmak Gerekli Mi?

8
    0 Oy
    8 İleti
    496 Bakış
    ayvalik10A
    @mahsunnas forumda ki ucu bucağı bilgilere rağmen hala danışman şirketinin ismini yazabiliyorsan ozaman forumda ne işin var. Foruma 2 gün olmuş geleli daha forumun ne olduğunu içeriğini bilmiyorsun ondan sonra sorduğun soruya bak. Önce bir incele neler var nasıl işliyor bu kadar tembel olma hazıra konma cebinde boşuna verecek bir paran varsa gidip yatır. Biz diğer forumlar gibi değiliz. Biz burada aileyiz. Her üye aile ferdi olduğu için birbirimize yardımcı oluruz. Her başı sıkışana koşarız ondan dolayı 2023 bekleme odasına gelirsin orada her soruyu sorabilirsin. Orada yazılanları okursun. Biz seni yönlendiririz bilgi alacağın linklere
  • 0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    FourayF
    @Rhonster, içinde söyledi: Green card çekilişini kazandıktan sonra tekrar başvuru yapabilir miyiz? @Fouray lütfen forumu kullanmaya devam etmeden önce forum kurallarını okuduğunuzdan emin olun. zaten cevabı olan soruları ya da ilgili başlığı bulunan sorularınız için yeni başlıklar oluşturmayın. sorunuzun cevabı ise evet başvuru yapabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/14/forum-kuralları Forumda arama yaptım istediğim cevabı bulamadığım için açtım zaten. Yoksa konu aramak yeni konu açmaktan daha kolay bende biliyorum! Öneri için teşekkürler.
  • GC ilk başvuru hk.

6
    0 Oy
    6 İleti
    608 Bakış
    crazycellsC
    @recebus basvuru zamani forumu takip edip sorularinizi sorabilirsiniz. Boylece hata yapmamis olursunuz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k