Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2020 bekleme odası
-
@mendebur Bizimkisi 4 yaşında , çok uğraştık zaptetmek için en sonunda başardık. Darısı başınıza

-
@mendebur biz 2.5 yaşındaki oğlumun fotoğrafını fotoğrafçıda çektirdik, farklı bir ortam olunca rahat durdu :)) belki sizde de işe yarar.
-
@mendebur Bizde bir hayli uğraşmıştık bizim ufaklık için fakat fotoğrafçılar deneyimli o konuda. Çocuğu görünce hemen vik vik ses çıkaran ördek oyuncağını çıkarıyorlar
Sonrasında kolaylıkla çekti. -
@freeworld ilk akşam beceremeyince dün akşam eve gelirken ufak bi araba aldım belki durur diye yine durmadı en iyi haliyle annesine yeni arabasını gösteriyordu
artık yarın göreceğiz ortada durmazsa artık bir aya yakın bizim evde akşamları fotoğraf seansı var 
-
arkadaşlar https://www.idphoto4you.com/ adresine fotoğraf yükleyip düzelteceğim ama boyut ne seçmeliyim ? onu çözemedim
4 seçenek var 9x13 cm, 10x15,1,10x13 birde single fotoğraf, hangisini seçmem gerekli, yada sizin önericeğiniz başka bir program var mı ? teşekkürler -
@taner single photo seçmelisiniz.
-
@likable ben hala buralardayım malesef..
-
Arkadaslar .abim lise mezunu degil fakat istanbulda buyuk bir resturantta mutfak sefi..ustalik belgesi vs. var... basvuru yapabiliyor mu bu sekilde
-
Bu ABD konsolosluğunun önerdiği fotoculardan birini aradım şimdi, Yakın zamanda kimliklerimizde değiştireceğimizden, oğlanda durmadığından, ikisini birden fotoğrafçıda halledelim diye düşündük, boyutları ayrı olduğu için 2 farklı foto çekmem lazım dedi. Kişi başı 20 tl lik bir fiyat verdi. Yani şöyle green card fotosu için 20 TL , biyometrik foto için 20 TL, 3 kişilik bir aile için 120 TL ücret çıkarttı.Sektörü tamamen bilmediğimden soruyorum, 2 ayrı foto çekmesi ve fiyat normalmi?
-
Bu ileti silindi! -
@mendebur DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bu ABD konsolosluğunun önerdiği fotoculardan birini aradım şimdi, Yakın zamanda kimliklerimizde değiştireceğimizden, oğlanda durmadığından, ikisini birden fotoğrafçıda halledelim diye düşündük, boyutları ayrı olduğu için 2 farklı foto çekmem lazım dedi. Kişi başı 20 tl lik bir fiyat verdi. Yani şöyle green card fotosu için 20 TL , biyometrik foto için 20 TL, 3 kişilik bir aile için 120 TL ücret çıkarttı.Sektörü tamamen bilmediğimden soruyorum, 2 ayrı foto çekmesi ve fiyat normalmi?
selam iki ayrı fotoğraf çekmeyecek, bir pozu iki boyuta göre baskı yapacak ve evet baskı için iki kere çekmiş gibi ücret alacak
-
@tanti DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@semavi DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Düşün çocuğun yakasından . Amerika'ya adapte olamıyor

ne ayıp laflar bunlar müdür

Vallahi şu an ondan daha stresli si yoktur işleri toparlamaya çalışıyor . Bir süre sonra hala sizi hatırlıyor ise ve Alzheimer falan Olmadıysa gelir

Amerika'ya İlk girişte Eğer hazır bir yere gelinmiyor ise genellikle bir şok yaşanır ve forma çok fazla geri dönüş olmaz birkaç hafta içerisinde
-
bende üni. öğrencisiyim some university courses seçtim
-

Vallahi şu an ondan daha stresli si yoktur işleri toparlamaya çalışıyor . Bir süre sonra hala sizi hatırlıyor ise ve Alzheimer falan Olmadıysa gelir

Amerika'ya İlk girişte Eğer hazır bir yere gelinmiyor ise genellikle bir şok yaşanır ve forma çok fazla geri dönüş olmaz birkaç hafta içerisinde
Sizin özelinizde ulusa sesleniş yapalım o halde, Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir dedirtmeyin arkanızdan :))) Hem fikiriz doğrudur yaşanılanlar veya yaşanacaklar. Sıfırdan hayat kurma durumu.. Kolaylıklar herkese
-
sitede check status 2020 yazıyor ancak suanlık bir işimiz yok değil mi o butonla?
bir şeyi kontrol etmemiz falan gerekiyor mu ?
numaramı yazdıgımda geçersiz diyor çünkü -

Sizin özelinizde ulusa sesleniş yapalım o halde, Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir dedirtmeyin arkanızdan :))) Hem fikiriz doğrudur yaşanılanlar veya yaşanacaklar. Sıfırdan hayat kurma durumu.. Kolaylıklar herkese
Bu durumun Aslında birkaç haklı nedeni var. Mesela ben çok aktif Tim ama bir anda o aktifliğim gitti ilk etapta. İnternet sorunu yaşadım ilk hafta sonrasında işe girdiğimde telefon kullanamıyordum.
ne olursa olsun Türkiye'deki ne göre daha fazla beden yorgunluğu oluyor burada işler de. O nedenle insan vakit ayıramıyor ya da Yatağan yolunu gözlüyor resmen.
Hatta çok iyi hatırlıyorum benim Forum'a tekrardan aktif olarak dönüş tarihin 3 ay sonra iş değişikliği ile olmuştu. Bir süre yine aktif kaldım sonrasında ise iş yoğunluğu nedeniyle tekrar giremez hale gelmiştim...
-
@hsndmn DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Dün akşam çok yorgundum 8 gibi uyuyakalmışım ama bu sabah başvurumu yaptım. Hayırlısı ile DV2020 talihlisi olmayı dört gözle bekliyorum..
Ayrıca başvuru yaparken adres bilgilerini geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkçe girdim. (cadde, sokak) vs. Bir sorun olmaz değil mi?sorun olmaz .
-
@bakumurat DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells başvurudan sonra eşimin burun estetiği ameliyatı olacak, çekilişi kazanırsak sorun olur mu? uygun başlık bulamadım buraya yazıyorum. tecrübe edinen varsa bu konu ile ilgili cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler.
hayir, hicbir sorun olmaz.
-
@mavi12 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
ama formda enter city do not province,counyt, district diye yazıyor yani on yuzde ne yaziyorsa o olucak değilmi? Birde bu foto tool olayini ne yapicaz ben us konsolosgu icin cekmesini istedim foğrafcidan mail olarak aldim tekrar foto toolda duzeltme yapmalımı bu linkteki site ise yararmi ? @crazycells http://www.idphoto4you.com/
evet, isterseniz o siteyi kullanabilirsiniz. Ayrintili bilgi icin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilirbuyuk ihtimal fotografiniz uygundur zaten.
evet, on yuzde ne yaziyorsa siz de o sekilde yazin.
-
Herkese selamlar, bol şans dilerim hepimize.

Benzer Başlıklar
150
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k