DV2020 bekleme odası
-
Cevap veren herkeze tesekkur ederim ;)
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar bugun fotoğraf çekildim gidip.
Gözlük takıyorum normalde ama fotoğrafcı cıkar parlamasın dedi, bi sorun olur mu acaba ? -
@mert-ergül zaten gözlüksüz çekilmeniz gerekiyor diye hatırlıyorum
-
@mert-ergül
Başvuruda Gözlüksüz Foto kullanılması gerekiyor. -
Merhaba, bende foruma yeni katıldım. Herkese şans diliyorum.
-
Dün akşam çok yorgundum 8 gibi uyuyakalmışım ama bu sabah başvurumu yaptım. Hayırlısı ile DV2020 talihlisi olmayı dört gözle bekliyorum.. 😊 Ayrıca başvuru yaparken adres bilgilerini geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkçe girdim. (cadde, sokak) vs. Bir sorun olmaz değil mi?
-
Merhaba, siteyi uzun zamandır takip ediyorum.Yeni üye oldum. Dün eşimle birlikte ilk başvurumuzu yaptık, umarım kabul olur ve son olur:) Herkese bol şans dileriz.
-
Herkese merhabalar geçen aralık ayından itibaren siteyi takip ediyordum. Bugün ilk kez başvurumu yapmamla birlikte üyelik açtım. Bu senenin büyük kısmını bu konuyu takip ederek geçireceğiz öyle görünüyor. Herkese bol şans.
-
@crazycells başvurudan sonra eşimin burun estetiği ameliyatı olacak, çekilişi kazanırsak sorun olur mu? uygun başlık bulamadım buraya yazıyorum. tecrübe edinen varsa bu konu ile ilgili cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler.
-
Bende basvurumu yaptım dün gece ve herkese bol sans :)
-
@gözde aa öyle mi? Bilmiyordum. Teşekkürler.
-
ama formda enter city do not province,counyt, district diye yazıyor yani on yuzde ne yaziyorsa o olucak değilmi? Birde bu foto tool olayini ne yapicaz ben us konsolosgu icin cekmesini istedim foğrafcidan mail olarak aldim tekrar foto toolda duzeltme yapmalımı bu linkteki site ise yararmi ? @crazycells http://www.idphoto4you.com/
-
Vay arkadaş, taaa 2016'da başvurup, 2017 mayısta kazanıp, 2018'de vize alırız diye beklerken, tilkinin kürkçü dükkanına gelmesi gibi döndük dolandık yine başvuru formuna geldik iyimi... Hala kararsızım başvurmak konusunda, bakalım günler biraz ilerlesin... Herkesin gönlünce olsun...
-
Arkadaslar merhaba, oglum Temmuz"da 21 yasina girdi. Bu surecten yararlanamiyor. Kendisi basvuru yapacak. Ancak universiye 3. Sinif ogrencisi. Arkadasi da 4. Sinif. Formda gecen sene : Universiyeeen bazi dersler aliyor : secenegini isaretlemistik. Bununla ilgili kendisi ve arkadasi hangi secenekleri isaretleyecek. Gordugum kadariyla o secenekte universiteden bazi dersler alliyor ya da universite terk secenekleri ic ice. lise mezunu fa olmaz sanirim. Cevaplarsaniz sevinirim.
-
21 yasina yeni giren kisiyi greencard basvurusunda benim basvuruma dahil edecek miyim? Yani aile fertleri kac yasinda olursa olsun resimleri ve bilgisi ilave ediliyor mu?
-
@asilcenk hoş geldiniz
-
@bakumurat eşiniz burun ameliyatı oluyor yüz nakli değil bol şanslar
-
Merhabalar, benim de bir sorum olacak. Fotoğrafçıya gidip GC için fotoğraf çektireceğiz dedik, tabi ölçüler bizde var dedi fotoğrafçı. Resimleri çekti mail attı, ben de kontrol amaçlı idphoto4 da denedim ama ölçülere göre kafa uygun değil, büyük. Fotoğrafçıyı aradım biz günde 70 GC foto çekiyoruz bunlar uygun ölçü dedi, kontrol etmesini rica ettim, GC başvuru sitesine girdim başvuru yapar gibi sizin fotoyu koydum hata almadım dedi. İlk defa başvuracağım, belki çok basit bir soru olabilir ama siteye girince başvuru da fotoğrafı yükleyince hata vermiyorsa sorun yok demek mi? Fotoğrafçıya güvenemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Eeee simdi ne yapcaz... basvuru yaptik...oyle elimiz kolumuz bagli bekleyecek miyiz😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum