Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐

@utkuuck merhaba Dv24 için başvurmanıza engel değil 23 kazananı olmanız. Başvuru yapabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar formu gönderdim henüz bir mail almadim ,KCC ye mail yolu ile sorgulama yapabilirmiyim ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@murat-sarıgül-0 kcc evrak gönderim süreci kaldırıldı.
    şuan sadece mülakat bekleyeceksiniz. bunun için de case numberınız bültende cutoff olmalı.
    lütfen süreci bu başlıktan takip edin..

• @Muhtaradana 2022 mülkatlarınında red alanların neden red aldıklarını biliyor musunuz ? (özel bir durumları yoksa tabi ) merak ettim

• @ogzylmz redler çekilişe başvururken yapılan ciddi hatalar mesala doğum yerine Türkiye yerine Tuvalu yazmak gibi.Ciddi suç geçmişi olan kişiler, lise mezunu olmayanlar ve mesleki yeterliliği karşılayamanlar. Redler Ankara için 3 başlıkta toparlanabilir suç, lise mezuniyeti, çekilişe başvururken yapılan ciddi hatalar (doğum yeri gibi..). Başka sebeplerden red alanlarda var yalan beyan gibi ama asıl yukarıdaki 3 sorun Ankaranın şu anlık en önemsediği meseleler. Diğer konsolosluklarda fotoğraftan tutun, isimde ki bir harf için bile sıkıntı çıkan vakalar var. Ankara ya nazar değmesin,anlayışlılar

• Excel'e bakıyorum da 172 current olan kişi / CN var sadece 54ü mü mülakat alabilmiş. İnanılmaz düşük değil mi sizce de. Yoksa excele kayıt olan arkadaşlar mülakat maili aldıktan sonra veri girişi yapmıyorlar mı? Konsolosluğun yavaş çalışması durumunu aklıma getirmek bile istemiyorum

• Merhabalar,

• DV2023 talihlisiyim telegram grubuna girmek istiyorum.

• Ds 260 formunu gönderdikten sonra pasaportumun süresi yakın zamanda biteceğinden yeni pasaport çıkarttım çok daha uzun süreli. Pasaport numaramı güncellememe gerek var mı yoksa iki pasaportu da mülakata getirmem yeterli olur mu?

• Son olarak case number ve ds-260 formunu gönderme tarihime göre mülakat sıram ne zaman gelir sizce?

• @achillesoag teşekkürler teknik olarak katılabiliyoruz sanırım ben mülakatta falan bir sorun olur mu diye sormak istemiştim aslında kusura bakmayın eksik yazmısım.
    Bir de form doldurdum telegrama katılmak için

• @Emre-Birand Excel sürekli güncel tutulmaya çalışılıyor.arada mülakat alsa ds Excel girmeyen elbette vardır ama alamayan kişiler submit date leri baz alınan bir submit tarihi olup ondan sonra submit ettiği tahmin edilen kişiler .ayrıca beklenenden az mulakat veriyor Ankara ama geçmiş senelere nazaran iyi bile başladı.

• @gucarslan özür dilerim anlayamadım case numaranın bültende cutoff olduğunu nasıl öğrenicem tesekür ederim

• ⭐⭐⭐

@binbasitom, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Merhabalar,

• DV2023 talihlisiyim telegram grubuna girmek istiyorum.

• Ds 260 formunu gönderdikten sonra pasaportumun süresi yakın zamanda biteceğinden yeni pasaport çıkarttım çok daha uzun süreli. Pasaport numaramı güncellememe gerek var mı yoksa iki pasaportu da mülakata getirmem yeterli olur mu?

• Son olarak case number ve ds-260 formunu gönderme tarihime göre mülakat sıram ne zaman gelir sizce?

Öncelikle aynı mesajı belirli aralıklarla yazınca daha hızlı cevap gelmez ,

1. Soru şu konuda biraz geriye doğru okursan @gucarslan link paylaşmıştı oradan formu dolduruyorsunuz arkadaşlar sizi gruba dahil ediyor.
    2. DS260 formunuzu kurcalamayın, geçen sene bunu yapanlar çok zor durumda kaldı, 2 pasaport birlikte götürün orda söylerseniz sorun olmayacaktır.
    3. Gönderme zamanınız iyi case number da çok yüksek değil ancak ilk zamanlar Ankara çok yavaş hareket ediyor sonradan hızlanıyor o yüzden şu zaman da sıranız gelir demek özellikle son zamanlarda neredeyse imkansız

• @binbasitom

Lütfen Buradan kayıt formunu doldurun.

Eski ve yeni pasaportu yanınızda götürün. Bir güncelleme yapmanıza gerek yok.

Mülakat sıra tahmini konusunda bir şey demek şu anda çok zor.

Sürecinizde bol şans.

• @Erkan-Gürsoy @tolgasatir

Çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

@tolgasatir ilk iletim olduğundan gönderildiğinden emin olamadım o nedenle tekrar göndermeyi denedim. Kusura bakmayın forumda rahatsızlık verdiysem. İyi günler diliyorum.

• Sırbistan Konsolosluğuna dosya taşımakla ilgili bir mail attım 8 gün oldu herhangi bir dönüş yok tekrar atmalımıyım yine sabırla beklemeli miyim? :)

• @burcugulsn biraz bekleyin, kcc den nasıl dönüşler alıyorsunuz

• @binbasitom, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Erkan-Gürsoy @tolgasatir

Çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

@tolgasatir ilk iletim olduğundan gönderildiğinden emin olamadım o nedenle tekrar göndermeyi denedim. Kusura bakmayın forumda rahatsızlık verdiysem. İyi günler diliyorum.

Yok estagfurullah ne demek sadece bazen yaşıdığımız konular olduğundan baştan söylememiz gerekiyor açıkçası herkes forum da yaşamıyor biz tecrübeli olduğumuzdan söylemek istedim sadece

• @Muhtaradana ben şimdilik sadece Belgrad konsolosluğuna mail attım. Oturum iznine sahip olursam dosyamı size taşıyabilirmiyim sizden mülakat alabilir miyim tarzında. Henüz dönüş almadim. KCC ye yazmadım daha :)

• Merhaba, mulakat sirasi tamamen case numbera mi baglidir.

• KCC'den sadece ds260 doldurdugum donemde bir onay emaili almistim, bu sene belge talep edilmeyecigini okumustum ancak belge talep emaili alan arkadaslarda var. Surec nasil ilerliyor son durumda ?

Benzer Başlıklar

• Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    908 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • 8 Oy
    294 İleti
    20k Bakış
    KalpK
    Ben bir soru sorucaktım da ben 16 yasındayım açık lise mezunuyum yani erken bitirdim green carda başvurabilir miyim uygun mudur?
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k