Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@sudegül-bayram Başvuru formunu doldururken o anki bilgilerin ışığında doldurmanız gerekiyor. Açıklanma tarihi değil şu an 21 yaşından küçük olduğunuz için eklemek zorundasınız kendinizi
-
@kebabci bahsettiğim olayı tersini nasıl ispat edecek KCC seni elesin ALLAH aşkına yukarıda ki iletileri okuyun ki bu kadar basit hataları eleme unsuru görmeyin
-
@kebabci, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar Adım Ahmet Can şeklinde geçiyor pasaportta.
Ben Middle name kısmını tik ile kapatıp Ahmet Can şeklinde First name kısmına yazdım çünkü pasaportumda middle name şeklinde bir ibare belirtilmiyor. Bu bir elenme sebebi midir?sorun yok, elenme nedeni degil. Turkiye'de "middle name" diye ayri bir bilgi yok ama Ahmet ve Can iki ayri isim oldugundan bundan sonra formlarda ayirarak yazmanizi tavsiye ederim.
-
@Tekatlı, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
anladığım kadarıyla 21 yaşından büyük çocuğu olanlar "Çocuk sayısı" kısmına 21 yaşından büyük olan çocuğunu dahil etmeyecekler doğru mudur?
etmeyecekler, dediginiz sekilde yapacaksiniz.

-
@sudegül-bayram, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhabalar 01.01.2002 doğumluyum annem adına başvururken kendimi çocuklar kısmına eklemili miyim acaba çünkü çekiliş sonuçlarının açıklanma tarihinde yaşım 21olmuş olmuyor
basvuruyu yaptiginiz gun durum ne ise, o gune gore bilgileri doldurmalisiniz. 21 yas altindaysaniz kendinizi su an eklemelisiniz.
-
Selamlar, eğer ki çocuklar için istenen fotoğraf kısmına 6 aydan önce çekilmiş kendi çocuğumuzun fotoğrafını koyarsak yine de kabul olur mu?
-
@crazycells
Merhaba tekrar, teşekkürler cevabınız için. Kardeşim için başvuru yapıyorum şu an ve lise son sınıfta eğitim kısmında neyi seçmem gerekiyor? -
@Seda-7 bu yıl sonu mezun olacağı kesin ise ozaman high school degree seçebilirsin. Çünkü mülakatlar ekim ayında başlıyor ondan
-
Merhabalar, 26.10.2022 tarihinde başvurduğum Green card çekilişinde sorgulama ekranına geldiğim zaman Please review your Diversity Visa Program Year, Last/Family Name, First Name, Middle Name, Date of Birth, and E-mail Address to ensure that you have entered them exactly as they were entered on your initial application yazısı çıkıyor.Başvuruda herşeyi doğru yazdığıma eminim. Şimdide o yazıyı göremeden g-mail adresimin yanlış olduğunu söylüyor.Başvururken Gmail adresi kullandım sadece gmail adresimi küçük harflerle yazdım, büyük harflerle yazarsam email yollayamazlar diye. Nasıl bir yol izleyebilirim. Bütün bilgilerimin doğruluğundan eminim. E-mail yoluyla uğlaşsam yardımcı olurlarmı.
-
merhaba! eşimin ilk evliliğinden olan 11 yaşında bir oğlu var, velayeti eşimde fakat nüfusta benim üzerime değil, formu doldururken nasıl bir yol izlemeliyim, samimi cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
Bi konu var aklıma takılan. Çocuk kısmında 21 yaş altı çocukları başvuruya dahilk edilir diyoruz hep ama başvuru formunda geçen
Children include all biological children, legally adopted children, and stepchildren who are unmarried and under the age of 21 on the date you submit your entry. You must include all eligible children, even if they do not live with you or if they do not intend to apply for a Diversity Visa as your derivative. Failure to list all eligible children is grounds for disqualification. If your child is a U.S. citizen or Lawful Permanent Resident, do not list him/her in your entry.
Bu bölümde geçen "Children include all biological children" cümlesi tüm çocukları kapsıyor gibi anlıyorum ben.
@crazycells @ayvalik10 bu konudaki fikrinizi öğrenebilir miyim? -
@avar evet vukuatlı nüfus örneğinde ne kadar çocuk gözüküyorsa o kadar kişiyi ekleyeceksin çünkü kazandığın zaman bu evrağı isteyecekler ondan.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@avar evet vukuatlı nüfus örneğinde ne kadar çocuk gözüküyorsa o kadar kişiyi ekleyeceksin çünkü kazandığın zaman bu evrağı isteyecekler ondan.
Teşekkürler cevap için
Hayatta olan, 21 yaş altı ve bekar olan bütün çocuklarınızı başvuruya eklemelisiniz. Çocuklarınız üvey, evlat edinilmiş ya da velayeti eski eşinizde olsa dahi, ayrıca ABD'ye sizinle gelmeyecek olsalar bile çocuklarınızı başvuruya eklemelisiniz. Fakat, ABD vatandaşı olan ya da Green Card sahibi olan çocuklarınızı başvuruya eklemenize gerek yoktur.
Bu konunun ilk mesajında anlatım kısmında 14. maddenin dolduruluşu için yapılan açıklama bu. Burda sanki 21 yaş üstü çocuklar yok gibi anladım ben.
-
Merhaba, ailem GreenCarda başvurdu, ayrıca bende başvurdum eğer bana çıkmazsa ve aileme çıkarsa bende gidebilecek miyim? Şimdi 20 yaşındayım fakat açıklandığında 21 yaşında olmuş olacağım.
-
Herkese selam dostlar bu gün green card başvurmu yaptım.Başvurmdan önce resmi olmayan fotoğraf kontrol sitesinde fotağrafı yüklediğmde hiç bir sorun gözükmedi. Başvurduktan sonra resmi olan sitede fotoğraf kontrolü yaptığım zaman 20:1 hatası verdi ayrıca fotoğraf 43 kb dı sizce bir sorun olurmu
43 kb harcinde tüm ölçülere uyuyor fotoğraf, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. -
@Flexin-Hard, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Selamlar, eğer ki çocuklar için istenen fotoğraf kısmına 6 aydan önce çekilmiş kendi çocuğumuzun fotoğrafını koyarsak yine de kabul olur mu?
Eger fotograftan taniniyorsa sorun olmamasi lazim.
-
@Seda-7, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells
Merhaba tekrar, teşekkürler cevabınız için. Kardeşim için başvuru yapıyorum şu an ve lise son sınıfta eğitim kısmında neyi seçmem gerekiyor?high school, no degreeyi secebilir,high school degreeolarak isaretlese de sorun olmaz. -
@asrinardivar, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar, 26.10.2022 tarihinde başvurduğum Green card çekilişinde sorgulama ekranına geldiğim zaman Please review your Diversity Visa Program Year, Last/Family Name, First Name, Middle Name, Date of Birth, and E-mail Address to ensure that you have entered them exactly as they were entered on your initial application yazısı çıkıyor.Başvuruda herşeyi doğru yazdığıma eminim. Şimdide o yazıyı göremeden g-mail adresimin yanlış olduğunu söylüyor.Başvururken Gmail adresi kullandım sadece gmail adresimi küçük harflerle yazdım, büyük harflerle yazarsam email yollayamazlar diye. Nasıl bir yol izleyebilirim. Bütün bilgilerimin doğruluğundan eminim. E-mail yoluyla uğlaşsam yardımcı olurlarmı.
sonuclar 6 Mayis'ta aciklanacak, beklemeniz lazim.

-
@uğur-kara-0, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhaba! eşimin ilk evliliğinden olan 11 yaşında bir oğlu var, velayeti eşimde fakat nüfusta benim üzerime değil, formu doldururken nasıl bir yol izlemeliyim, samimi cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
kendisi sizin uvey oglunuz oldugu icin basvuruya eklemelisiniz.
-
@avar, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Bi konu var aklıma takılan. Çocuk kısmında 21 yaş altı çocukları başvuruya dahilk edilir diyoruz hep ama başvuru formunda geçen
Children include all biological children, legally adopted children, and stepchildren who are unmarried and under the age of 21 on the date you submit your entry. You must include all eligible children, even if they do not live with you or if they do not intend to apply for a Diversity Visa as your derivative. Failure to list all eligible children is grounds for disqualification. If your child is a U.S. citizen or Lawful Permanent Resident, do not list him/her in your entry.
Bu bölümde geçen "Children include all biological children" cümlesi tüm çocukları kapsıyor gibi anlıyorum ben.
@crazycells @ayvalik10 bu konudaki fikrinizi öğrenebilir miyim?gocmenlik yasalarina gore 21 yas ustu "cocuk" kabul edilmiyor, bilginize.
zaten isteseniz de ekleyemiyorsunuz, video'nun 13:00'dan sonrasini izleyebilirsiniz:
Benzer Başlıklar
148
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k