DV2024 Sohbet Odası
-
@Koray283, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhabalar....isim kısmında Full buyuk harfmi kullanacagiz ?
İsmim Selahattin....Pasaportta SELAHATTİN yaziyor.
Ben formu dolduruken nasil yazmaliyiz?
Selahattin mi SELAHATTIN mi?Büyük, küçük, ilk harfi büyük fark etmez. Her şekilde başvuru yapabilirsiniz. Yalnızca dikkat etmeniz gereken husus başvuru formu üzerinde İngilizce karakter hariç (Türkçe; ı ö ü ğ ç ş gibi harfleri) başka karakter kullanmayınız. Örneğin; Selahattin ise şu şekillerde yazabilirsiniz.
- SELAHATTIN
- Selahattin
- selahattin
Bu şekilde işlem sağlayabilirsiniz. Zaten isim soyisim kısmında hata yapmanız mümkün değil. Sistem hata yapmanıza olanak vermiyor.
Edit// kazanmanız durumunda ds260 formunun yalnızca bir bölümünde “native alphabet” şeklinde yanş dediğiniz gibi SELAHATTİN olarak yazacağız.
-
Arkadaşlar mrblar , ufak bi sorum olacak kızmazsa bazı arkadaşlar, çünkü forumda bulamadım :)
turist vizesi ile gidildiğinde orada saglık sigortası yaptırma hakkımız varmı? hak degilde yapabiliyor muyuz diyelim sonuçta oranın vatandaşı degilim -
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar mrblar , ufak bi sorum olacak kızmazsa bazı arkadaşlar, çünkü forumda bulamadım :)
turist vizesi ile gidildiğinde orada saglık sigortası yaptırma hakkımız varmı? hak degilde yapabiliyor muyuz diyelim sonuçta oranın vatandaşı degilimBildiğim kadarıyla hayır yaptıramazsın. Bunun için ülkenden çıkmadan önce uluslararası sağlık sigortası yaptırmanız gerekli. Poliçenin içerdiği teminatları, kloz ve muafiyet durumlarını inceleyerek Türkiye’deki sigorta şirketlerinden teklif toplamalısınız. Çoğu uluslararası sağlık poliçeleri acil durumlar hariç kronik rahatsızlıkları teminat altına almayı sevmez.
-
Bu ileti silindi! -
@Lossantosdy Türkiye 90 güne kadar sigorta yapar daha fazla karşılamaz bilgin olsun.
-
Merhaba benim bir sorum olacaktır. Daha önceden soruldu mu bilmiyorum o yüzden şimdiden özür dilerim.
Benim 1 yaşında bir kızım var. Bu hafta sonu eşim ve kendim için başvuruda bulunacağım. Kızım için fotoğraf özellikleri nasıl olmalı ? İnternette veya forumda 1 yaş için her hangi bir şey bulamadım. Genelde hep yeni doğan bebekler veya 6 aylık bebekler için örnekler var.
Şimdiden yanıtlar için teşekkür ederim
-
@gnollzy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
turist vizesi ile gidildiğinde orada saglık sigortası yaptırma hakkımız varmı? hak degilde yapabiliyor muyuz diyelim sonuçta oranın vatandaşı degilimBildiğim kadarıyla hayır yaptıramazsın. Bunun için ülkenden çıkmadan önce uluslararası sağlık sigortası yaptırmanız gerekli. Poliçenin içerdiği teminatları, kloz ve muafiyet durumlarını inceleyerek Türkiye’deki sigorta şirketlerinden teklif toplamalısınız. Çoğu uluslararası sağlık poliçeleri acil durumlar hariç kronik rahatsızlıkları teminat altına almayı sevmez.
pff- anladım benimkide kronik rahatsızlık, kullandığım ilaçları alabilmek için sormuştum... teşekkür ederim cvp için
-
@Lossantosdy Allahım yarabbim yaaaa ben sana diyorum ki bavulunu hazırla sen diyosun ki turist vizesi napıcaksın turist vizesini azcık daha sık dişini 😂
-
@Blacksocks valla ben şahsen Türkiye’den kaçmak için başvuruyorum 😂 Türkiye’nin durumu iyi olsa neden kurulu düzenimi bırakıp gitmek isteyeyim ki 😂
-
@sytahmt hali hazırda turist vizemiz olsaydı keşke diyen yüzlerce talihli var şu anda. Hiç bir zararı olmaz alabilme şansınız varsa turist vizesini alın bulundurun
-
@diablo_ercan ulan ne güzel bi kisi daha eledik :D :D tc insani beklerim... :cat_face_with_tears_of_joy:
-
@Blacksocks kardes ne anlatiyorsun sen ya kacmak degilde cart curt suan amerika isteyeni aliyoruz dese bi tane akilli , akli selim insan kalmaz ülkede bence kendize yalan söylemeyin :D
-
@sytahmt katiliyorum
-
@deniz16 en az B1 almanca isterler eskiden A2 yeterli oluyormus ama simdi mecbur kursa gönderip , ögrenmeyi mecburi tutuyorlar
-
@Emre-Kurtulmuş mülakat tarihi alabildinizmi
-
-
@debbieLA77 cografya kaderdir .. sacmalamak icin bile zamanimiz ve nakitimiz yok maalesef :D
-
@goyro666 😈😈😈 :D
-
@diablo_ercan :snake: :snake: :D
-
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy Allahım yarabbim yaaaa ben sana diyorum ki bavulunu hazırla sen diyosun ki turist vizesi napıcaksın turist vizesini azcık daha sık dişini 😂
yine güldürdün beni ya :D inşallah Allah duysun seni başka kurtuluşumuz yok, her yolu denicez napalım :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum