Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Taşındı İletişim ve Teknoloji
1.4k 291 175.6k 249

• Alman menşeli oluşu nedeniyle Avrupa ve TR aramaları çok uygun...diger servis saglayicilarda ise Kanada ve Mexico ucuz...benim ki bir tavsiyedir.Siz de bir girin Mint mobili inceleyin...ayrica hat başına $15 (toplamda 6 referans/ $90 hakkım vardı, 3'ünü hali hazırda kullandım) birlikte çift taraflı indirim kazanmak isteyenlere referans teklifim geçerli...Bence Mint mobile'i seçecek arkadaşlar diğer uygun hat arayışında olacak arkadaşlara ve kendilerine aynı avantajı sağlamaya çalışmalı...Malumunuz ayda $ 15 'dan baslayan seçenekle hat bulabilen varsa , grubumuza yazsin lütfen, memnuniyetle tavsiyelerini almak isterim.

• @darkside Şaka gibi değil mi? $20'a 10GB data (high speed). Aylık 10 GB kullanımdan sonra data kullanimi kesilmiyor, hiz 128 kilobyte 'a iniyor...ve Buna sinirsiz ulke ici text ve telefon dahil.
    Ben buraya yalnizca benim gibi 4 kisilik kalabalik ailelerde, telefon kullaniminin ne derece masrafli oldugunu bilen ebeveynlerin hayır dualarını almak için yazdım...ayrica 3 hat icinde karsilikli $15 avantaj saglayalim neden olmasın ?

• @darkside mint mobile sayfasindan girip bölge secip sinyal ve cekim kalitesini gorebilirsiniz.

• Bu arada az önce kredi eklemesi yaparken kontrol ettim hesabımı...TR yönlü aramalarda, mobile hat aramaları $ 0.18 DEĞİL $ 0.09 İMİŞ...
    Peki sabit numaralar...$ 0.02 ...inanılır gibi değil...

• O değilde isteğen bir şekilde iphone alabiliyor en son iphonumu iphone 6 almıştım usa bu ay bıraktım çünkü iyice eskidi gitmiyor artık yenısını alamıyorum zaten :/
    bilgisayarım macbook ikisi bir iyi oluyordu ama şuan artık xiomiye geçtim

alım gücü iyice bitti - buradan usa olanlara sesleniyorum ne olursa olsun usa kalın - insanın doyduğu yer onemli doğduğu yer değil, …. :(

• @serkanist Mersin Mut dan bayagi bi arkadas burdayiz. Arkansas dan selamlar.

• @clubhasankara, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri

@serkanist Mersin Mut dan bayagi bi arkadas burdayiz. Arkansas dan selamlar.

Mersinliler!! Ben de bir Mersinli olarak, Delaware'den selamlar :)

• Ailece 2015'den bu yana T-mobile kullaniyoruz. Su anda 4 hat var ve hersey dahil aylik $100 oduyoruz. Sinirsiz data, internet, text message and phone calls. Simdiye kadar hic sorun yasamadik!

• Sayın Mysea T-Mobile prepaid olarak 12 GB data (sınırsız olmayan) $ 35 olarak listelenmiş gözükmekte resmi web sitesinde...sanıyorum sizin tarifeniz hem 4 kisilik - çoklu kullanıcı avantajlı aile tarifesi olmalı...Bir prepaid mi yada faturalımı? Malumunuz yeni gelen arkadaşların çoğu single yada çocuksuz aile...kıyas yapabilmeleri açısından base tarifeleri paylaşırsak bir nebze de olsa karar süreçlerine ve bütçelerine katkımız olur diye düşünüyorum...

• Tarsus ‘ dan selamlar. :)

• @u_akcay Hocam, ilk hat icin $70, diger her bir hat icin $10 oduyoruz. Toplamda su anda 4 hat var. Tum hatlarda hersey sinirsiz. Faturali hatlar, her ay otomatik $100 hesaptan online oduyoruz.

• Sayın Mysea , gerçekten de harika bir aile planı fırsatı yakalamışsınız .Ancak, özellikle ülkeye yeni giriş yapmış, henüz SSN veya GC 'ları gelmemiş, adres beyan edemeyecek (proof of address) durumda olan genç arkadaşların uygun hat arayışlarını forum sayfalarında sürekli görüyoruz...benim tavsiyem özellikle ilk defa hat alacak ve uygun tarife ve iyi hizmet arayanlara ,tecrübe ettikten sonra bir tavsiye niteliğinde sadece...Diğer yandan Mint zaten sizin de kullandığınız T-Mobile firmasının bir alt operasyonu...Saygılar ( Forum paylaşımlarınızı da ilgi ile takip ediyorum...sonuçta hepimiz ilk geldiğimizde tavsiyelere ihtiyaç duymadık mı?)

• Buraya gelen cogu kisi bekar ve aylik 70$ tek bir hatta odemek akil kari degil. Cekim kalitesinin iyi oldugu yerlere iyi bakmak ve ona gore kullanmak lazim.Su an Bestbuy'da Mint mobile 3 aylik paket alanlara 3 ay da hediye kampanyasi var. Toplamda 60$+vergi odeyip 6 ay sinirsiz dk+mesaj+10GB internet veriyor. Aylik 10$+vergiye hicbir firma 5G hizinda 10GB internet vermez.
    https://www.bestbuy.com/site/mint-mobile-10gb-phone-plan-3-months-of-wireless-service/6022211.p?skuId=6022211
    Screenshot at Oct 22 04-12-23.png

• @okvekilic Ucuza Verizon kullanmak isteyenlere US Mobile öneririm. (Verizon veya T-mobile seçme şansı veriyor)

• ABD'ye gitmeden önce henüz Türkiye'de ABD için telefon hattı (sim kart veya e-sim) satın alabilir miyiz?
    Alabilirsek bunu nasıl yapabiliriz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

geçmiş iletiler de e sim alıpta amerikaya inince aktif hale getiren vardı arama kısmından bir arayım bulursam yazarım sana

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• @ayvalik10 aslında benim istediğimde bu, ABD'ye gitmeden online olarak telefon hattı almak

• Daha önce Mint Mobile prepaid kullanacağımı belirtmiştim fakat 10 gb lık data paketi alacağımı söylemiştim; öyle bir kampanyaya denk geldim ki aylık $30 a 3 aylık aldığımda 3 ay da ilave verdiler promosyon olarak. Şu an vergiler dahil $100 a 6 aylık unlimited üyeliğim var; mobile datada hiçbir problem yaşamadım. Voice ve text de zaten sıkıntı yok. Denk getirebilirseniz kaçırmayın derim; Best Buy lardan alabilirsiniz SIM paketini. Bilgilerinize.

• ⭐⭐⭐

@Rosenrot ya biz verizondayız 2 faturaya aylık 100$ kazıklanıyo gibi hissetttim.. bunu bırakıp sizin dediğinize geçebilir miyim acaba..

Benzer Başlıklar

• Telefon numaranızı değiştirmeden operatör değiştirme

İletişim ve Teknoloji
    2
    1 Oy
    2 İleti
    524 Bakış
    Temel İspanyolcaT
    ÖNEMLİ NOT: MUTLAKA AMA MUTLAKA HATTA MUTLAKA, YENİ GEÇTİĞİNİZ HATTIN APP'ini indirin ve AUTO RENEW varsa kapatın. Kredi kartınız kayıtlı ise silin.
  • ABD'ye gelince Türkiye banka hesaplarına nasıl gireceğiz?

İletişim ve Teknoloji
    7
    0 Oy
    7 İleti
    820 Bakış
    E
    @new_life https://yesilkartforum.com/forum/topic/70/abd-türkiye-arası-para-transferleri?page=1 Bu başlığa bir göz atabilirsiniz.
  • ABD'de Canlı Spor Yayını izlemek için TV Kanalı Abonelikleri

30
    1 Oy
    30 İleti
    4k Bakış
    J
    @vartorian, içinde söyledi: ABD'de Canlı Spor Yayını izlemek için TV Kanalı Abonelikleri Bence IP TV en iyisi, hepsini içeriyor :) Sadece “bir maçı izleyeyim, sonra kapatırım” diyorsan, Inat TV iş görebilir — ama riskleri bilerek kullan. Ama “ben rahat rahat, donmadan, HD izleyeyim” diyorsan, yasal platformları kullanmak çok daha iyi, sadece biraz daha maliyetli.
  • Türkiye'den getirilen elektronik cihazları ABD'de kullanmak

57
    1 Oy
    57 İleti
    20k Bakış
    D
    @Tarık-B ileti eski ama ben de benzer bir durumdayım. 3D artistim ve ona göre burda güzel bir sistemim var bir masaüstü. kasayı götürmek istiyordum ama emin olamadım. siz ne yaptınız güç kaynağı ile çözebildiniz mi? Benzer deneyimleri olan varsa yazabilir mi? ilk gidişte benzer bir sistemi kurmam biraz başta zor olabilir ama elimdekinden de olmak istemiyorum orada elektrik yüzünden bozup.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k