Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Bu sene bir cok yakın arkadaşımız başvuru kararı aldı. Biz de sonuçları heyecanla bekleyeceğiz. Umarım herşey gönlünüzce olur 💪🏻☺


  • Hey yavrum hey yeni sezon başlamış gene bin bir türlü sorular fotolar 🙂 @crazycells hocam napsın :)) şaka bir yana gerçekten isteyen herkese çıkması ümidiyle iyi geceler


  • İyi gunler green kart basvuru sayfasında mailling adres soruyor ben yurt dısındayım ve ikametgahım burda yani şunda yurt dışında olduğum adresimimi yazmam lazım ikametgahımı buraya adırmıştım konsolosluktan.Birde kimliğimde doğum yerim ön yüzde ilçe arka yüzde ill yazıyor ama benim ill yani city olanı yazmam gerekli galiba değimi. şimdiden cevaplarınız için teşekürler


  • Evveeeeeeett Bizde başvurumuzu yaptık...artık doğru yaptığımızı düşünüyoruzz tabi:).....Tüm ama Tüüümmm (Gerçekten İsteyen ve Gerçekten Gidecek Olan ama Ayrıca En Çok İhtiyacı olannn .......vs.) forumdaki ahalinin başvurusu hayırlı uğurlu olsun .....Çıksada Çıkmasadaaaa herşey gönlünüzce olsun:)........iyi geceler


  • çifte başvurumuzu yaptık bakalım, annemedemi başvuru yaptırsam acaba 3x olur şansımız arada ablamlarda sebeblenir:)


  • bu fotto tool’tıklayınca bir dosya iniyor ve acılmıyor bilen varmı


  • @mavi12 bu sitedeki aracı kullanabilirsiniz : http://www.idphoto4you.com/

    Sitede kullanmaniz gereken ayarlar:
    Country : United States
    Photo: Pasaport & Visa (2x2")
    Print size: Single Photo

    Şurdan fotoğraf için detaylara bakabilirsiniz;
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir


  • @lordbolton 22 olacağım gelecek ay 🙂 yaşım genç de artık amerika eskisi gibi değil gözümde 🙂 İstanbul'da güzel bir işim var ailem burada her ne kadar hayat pahalı olsa da ülkem gibi olmayacak orası bunu biliyorum 🙂 Belki bu yazıyı görenler bana kızacaklar emin olun ben de sizler gibiydim terkedip gitmek istiyorum bir an önce ama insan elindekilerinin değerini sonradan anlıyor 🙂 Biz katılalım yine de bol şans herkese :))


  • @sbarissonmez Ya aslında ben fotoğrafı fotoğraf sütüdyosunda çektirdim mail olarak almıştım fotoğraf amerika pasaport ölçüsünde tekrar düzeltme yapmak gereklimiki


  • Fotoğraf olayını halledip başvuracağım 🙂 Geçen sene 100 kere formu doldurup gönderememiştim heyecandan yanlış bir şey yapmışımdır diye 🙂 Şimdi gram umursamıyorum direkt yapıp göndereceğim şansıma artık çıkarsa çıkar çıkmazsa ki büyük ihitmal çıkmayacak yolumuza bakarız siz de böyle yapın dostlar sakın ola büyük umut bağlamayın 🙂 Bol şans herkese hakkımızda hayırlısı olsun.

  • ⭐⭐

    @jesus-christ aynen yaşın çok genç bende gelecek ay 22 olacağım 🙂 fikirler değişebilir saygı duyarım tabi ki güzel bir işin varsa ailen varsa hayat pahalılığı da küçük bir detay olur çıkar. doğaldır fikirlerinde değişebilir zamanla. senin aksine benim elimde bir şey yok burada yani benim fikrim kesin. umarım her şey istediğin gibi olur :)) yalnız tek bir şey merak ettim bu kaçıncı başvuruşun acaba?


  • @mavi12 ben de fotoğraf stüdyosunda çektirmiştim hatta konsolosluğun önerdiği fotoğrafçılardan birine gittim, fotoğrafçı yine de sitedeki photo tool'u kullanarak düzeltme yaptıktan sonra yüklemelisin demişti, maalesef sitedeki araç çalışmıyo resmi yüklüyorum düzeltme yaptıktan sonra bilgisayarıma indiremedim (farklı bilgisayar ve tarayıcılarda deneme rağmen).

    Zaten http://www.idphoto4you.com/ sitesindeki araç da aynı işlemi yapıyo doğrudan burada düzeltme yaptıktan sonra yükleyebilirsiniz.


  • @mavi12 IDphoto4 sayfasından istenilen ölçüsel ayarlarını bir kontrol etmenizde fayda var


  • @lordbolton 2. başvurum olacak 🙂 geçen sene derdim ki '' hayırlısı da olmasın çıksın gideyim yeter ki '' :))) Çok fazla umut bağlama hocam koskaca forumda 200 kişi arasında 1-2 kişiye çıktı 🙂 Bol şans ama sakın büyük umut bağlama dediğim gibi 🙂


  • Formda Türkçe karakterler kullanmadan, pasaportunuzda nasıl yazıyorsa isminizi o şekilde yazın deniliyor aşağıdaki sitede fakat pasaportumda adım ve soyadım Türkçe karakterler kullanılarak yazılmış. Nasıl doldurmam gerekiyor?
    https://yesilkartforum.com/basvuru/


  • @sbarissonmez siz Türkçe karakterler kullanmadan başvurunuzu yapın derim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mavi12 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    İyi gunler green kart basvuru sayfasında mailling adres soruyor ben yurt dısındayım ve ikametgahım burda yani şunda yurt dışında olduğum adresimimi yazmam lazım ikametgahımı buraya adırmıştım konsolosluktan.Birde kimliğimde doğum yerim ön yüzde ilçe arka yüzde ill yazıyor ama benim ill yani city olanı yazmam gerekli galiba değimi. şimdiden cevaplarınız için teşekürler

    evet, yurtdisindaki adresi yazmaniz en dogrusu olur.
    arkadaki bagli bulundugunuz il idir, tek bir dogum yeri hanesi oluyor kimliklerde o da on taraftaki. Siz de dogum yeri hanesinde yazan ilceyi yazin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @jesus-christ DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Fotoğraf olayını halledip başvuracağım 🙂 Geçen sene 100 kere formu doldurup gönderememiştim heyecandan yanlış bir şey yapmışımdır diye 🙂 Şimdi gram umursamıyorum direkt yapıp göndereceğim şansıma artık çıkarsa çıkar çıkmazsa ki büyük ihitmal çıkmayacak yolumuza bakarız siz de böyle yapın dostlar sakın ola büyük umut bağlamayın 🙂 Bol şans herkese hakkımızda hayırlısı olsun.

    size cikarsa, kosa kosa gideceginize eminim 🙂 gecen yil cok ugras vermistiniz bir yol bulabilmek icin...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sbarissonmez DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Formda Türkçe karakterler kullanmadan, pasaportunuzda nasıl yazıyorsa isminizi o şekilde yazın deniliyor aşağıdaki sitede fakat pasaportumda adım ve soyadım Türkçe karakterler kullanılarak yazılmış. Nasıl doldurmam gerekiyor?
    https://yesilkartforum.com/basvuru/

    isminizi pasaportta yazildigi sekilde yazmaniz gerekiyor ama turkce karakter kullanmadan.

    Pasaportta isminiz "Fatma Sezen Yıldırım" ise, siz isminizi "Sezen Aksu" seklinde yazmamalisiniz, "Fatma Sezen Yildirim" seklinde resmi adinizi fakat turkce karakterleri ingilizce yazarak yazmalisiniz.


  • @crazycells gece gece allahta seni güldürsün 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

110
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum