@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2020 bekleme odası
-
Bu sene bir cok yakın arkadaşımız başvuru kararı aldı. Biz de sonuçları heyecanla bekleyeceğiz. Umarım herşey gönlünüzce olur

️ -
Hey yavrum hey yeni sezon başlamış gene bin bir türlü sorular fotolar
@crazycells hocam napsın :)) şaka bir yana gerçekten isteyen herkese çıkması ümidiyle iyi geceler -
İyi gunler green kart basvuru sayfasında mailling adres soruyor ben yurt dısındayım ve ikametgahım burda yani şunda yurt dışında olduğum adresimimi yazmam lazım ikametgahımı buraya adırmıştım konsolosluktan.Birde kimliğimde doğum yerim ön yüzde ilçe arka yüzde ill yazıyor ama benim ill yani city olanı yazmam gerekli galiba değimi. şimdiden cevaplarınız için teşekürler
-
Evveeeeeeett Bizde başvurumuzu yaptık...artık doğru yaptığımızı düşünüyoruzz tabi:).....Tüm ama Tüüümmm (Gerçekten İsteyen ve Gerçekten Gidecek Olan ama Ayrıca En Çok İhtiyacı olannn .......vs.) forumdaki ahalinin başvurusu hayırlı uğurlu olsun .....Çıksada Çıkmasadaaaa herşey gönlünüzce olsun:)........iyi geceler
-
çifte başvurumuzu yaptık bakalım, annemedemi başvuru yaptırsam acaba 3x olur şansımız arada ablamlarda sebeblenir:)
-
bu fotto tool’tıklayınca bir dosya iniyor ve acılmıyor bilen varmı
-
@mavi12 bu sitedeki aracı kullanabilirsiniz : http://www.idphoto4you.com/
Sitede kullanmaniz gereken ayarlar:
Country : United States
Photo: Pasaport & Visa (2x2")
Print size: Single PhotoŞurdan fotoğraf için detaylara bakabilirsiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir -
@lordbolton 22 olacağım gelecek ay
yaşım genç de artık amerika eskisi gibi değil gözümde
İstanbul'da güzel bir işim var ailem burada her ne kadar hayat pahalı olsa da ülkem gibi olmayacak orası bunu biliyorum
Belki bu yazıyı görenler bana kızacaklar emin olun ben de sizler gibiydim terkedip gitmek istiyorum bir an önce ama insan elindekilerinin değerini sonradan anlıyor
Biz katılalım yine de bol şans herkese :)) -
@sbarissonmez Ya aslında ben fotoğrafı fotoğraf sütüdyosunda çektirdim mail olarak almıştım fotoğraf amerika pasaport ölçüsünde tekrar düzeltme yapmak gereklimiki
-
Fotoğraf olayını halledip başvuracağım
Geçen sene 100 kere formu doldurup gönderememiştim heyecandan yanlış bir şey yapmışımdır diye
Şimdi gram umursamıyorum direkt yapıp göndereceğim şansıma artık çıkarsa çıkar çıkmazsa ki büyük ihitmal çıkmayacak yolumuza bakarız siz de böyle yapın dostlar sakın ola büyük umut bağlamayın
Bol şans herkese hakkımızda hayırlısı olsun. -
@jesus-christ aynen yaşın çok genç bende gelecek ay 22 olacağım
fikirler değişebilir saygı duyarım tabi ki güzel bir işin varsa ailen varsa hayat pahalılığı da küçük bir detay olur çıkar. doğaldır fikirlerinde değişebilir zamanla. senin aksine benim elimde bir şey yok burada yani benim fikrim kesin. umarım her şey istediğin gibi olur :)) yalnız tek bir şey merak ettim bu kaçıncı başvuruşun acaba? -
@mavi12 ben de fotoğraf stüdyosunda çektirmiştim hatta konsolosluğun önerdiği fotoğrafçılardan birine gittim, fotoğrafçı yine de sitedeki photo tool'u kullanarak düzeltme yaptıktan sonra yüklemelisin demişti, maalesef sitedeki araç çalışmıyo resmi yüklüyorum düzeltme yaptıktan sonra bilgisayarıma indiremedim (farklı bilgisayar ve tarayıcılarda deneme rağmen).
Zaten http://www.idphoto4you.com/ sitesindeki araç da aynı işlemi yapıyo doğrudan burada düzeltme yaptıktan sonra yükleyebilirsiniz.
-
@mavi12 IDphoto4 sayfasından istenilen ölçüsel ayarlarını bir kontrol etmenizde fayda var
-
@lordbolton 2. başvurum olacak
geçen sene derdim ki '' hayırlısı da olmasın çıksın gideyim yeter ki '' :))) Çok fazla umut bağlama hocam koskaca forumda 200 kişi arasında 1-2 kişiye çıktı
Bol şans ama sakın büyük umut bağlama dediğim gibi 
-
Formda Türkçe karakterler kullanmadan, pasaportunuzda nasıl yazıyorsa isminizi o şekilde yazın deniliyor aşağıdaki sitede fakat pasaportumda adım ve soyadım Türkçe karakterler kullanılarak yazılmış. Nasıl doldurmam gerekiyor?
https://yesilkartforum.com/basvuru/ -
@sbarissonmez siz Türkçe karakterler kullanmadan başvurunuzu yapın derim
-
@mavi12 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
İyi gunler green kart basvuru sayfasında mailling adres soruyor ben yurt dısındayım ve ikametgahım burda yani şunda yurt dışında olduğum adresimimi yazmam lazım ikametgahımı buraya adırmıştım konsolosluktan.Birde kimliğimde doğum yerim ön yüzde ilçe arka yüzde ill yazıyor ama benim ill yani city olanı yazmam gerekli galiba değimi. şimdiden cevaplarınız için teşekürler
evet, yurtdisindaki adresi yazmaniz en dogrusu olur.
arkadaki bagli bulundugunuz il idir, tek bir dogum yeri hanesi oluyor kimliklerde o da on taraftaki. Siz de dogum yeri hanesinde yazan ilceyi yazin. -
@jesus-christ DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Fotoğraf olayını halledip başvuracağım
Geçen sene 100 kere formu doldurup gönderememiştim heyecandan yanlış bir şey yapmışımdır diye
Şimdi gram umursamıyorum direkt yapıp göndereceğim şansıma artık çıkarsa çıkar çıkmazsa ki büyük ihitmal çıkmayacak yolumuza bakarız siz de böyle yapın dostlar sakın ola büyük umut bağlamayın
Bol şans herkese hakkımızda hayırlısı olsun.size cikarsa, kosa kosa gideceginize eminim
gecen yil cok ugras vermistiniz bir yol bulabilmek icin... -
@sbarissonmez DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Formda Türkçe karakterler kullanmadan, pasaportunuzda nasıl yazıyorsa isminizi o şekilde yazın deniliyor aşağıdaki sitede fakat pasaportumda adım ve soyadım Türkçe karakterler kullanılarak yazılmış. Nasıl doldurmam gerekiyor?
https://yesilkartforum.com/basvuru/isminizi pasaportta yazildigi sekilde yazmaniz gerekiyor ama turkce karakter kullanmadan.
Pasaportta isminiz "Fatma Sezen Yıldırım" ise, siz isminizi "Sezen Aksu" seklinde yazmamalisiniz, "Fatma Sezen Yildirim" seklinde resmi adinizi fakat turkce karakterleri ingilizce yazarak yazmalisiniz.
-
@crazycells gece gece allahta seni güldürsün

Benzer Başlıklar
153
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k