DV2020 bekleme odası
-
arkadaşlar ben fotoğrafçıyım. Fotoğrafın boyutu değil ama ışığı, duruş pozisyonu ve kontrası ile ilgili görüş almak isterseniz @yucel_durmaz instagram hesabına dm atabilirsiniz.
-
fotoğrafın tam cepheden çekilmesi, mimik olmaması ve dişlerin gözükmemesi gerekiyor
-
Girin fotoğraf yükleyeceginiz kısımda 2 link var ikisinde de size yardım edecek bir siteye yönlendiriyor ordan orneklerine bakın hatalı fotograflarıda gosteriyor
-
Yerimizi alalım bakalım odada :D Mayıs ayından beri başvurmayacağım diyordum ama akşam dayanamadım yine.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@uslanmaz evet, ikisi de dogru. Bu fotograflari kullanabilirsiniz.
-
@umutcum DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Crazycells hazır buralarda seni yakalamışken soru sorayım dedim:) Başvuru için resimleri ölçeklendiriyorum sitede bi yerde 50x50mm yazarken diğer yerde 600x600px den 1200x1200px e kadar kabul ediliyor diyor, ben garanti olsun diye 600x600px yaptım 600ile 1200 arası herhangi bi px yapabilir miyim acaba netlik bakımından?
http://www.imgim.com/932incim3288307.jpg
http://www.imgim.com/ekranalıntısı2222.jpg"mm" gercek dunyadaki olcu :) "px" ise sanal dunyada. Siz dijital yukleyeceginiz icin pikselli olan kistasa gore yapin. Evet, 600 px ya da ustu kabul edilir.
-
Başvurduk bakalım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun dostlar ^_^
-
Bu sene bir cok yakın arkadaşımız başvuru kararı aldı. Biz de sonuçları heyecanla bekleyeceğiz. Umarım herşey gönlünüzce olur 💪🏻☺️
-
Hey yavrum hey yeni sezon başlamış gene bin bir türlü sorular fotolar :) @crazycells hocam napsın :)) şaka bir yana gerçekten isteyen herkese çıkması ümidiyle iyi geceler
-
İyi gunler green kart basvuru sayfasında mailling adres soruyor ben yurt dısındayım ve ikametgahım burda yani şunda yurt dışında olduğum adresimimi yazmam lazım ikametgahımı buraya adırmıştım konsolosluktan.Birde kimliğimde doğum yerim ön yüzde ilçe arka yüzde ill yazıyor ama benim ill yani city olanı yazmam gerekli galiba değimi. şimdiden cevaplarınız için teşekürler
-
Evveeeeeeett Bizde başvurumuzu yaptık...artık doğru yaptığımızı düşünüyoruzz tabi:).....Tüm ama Tüüümmm (Gerçekten İsteyen ve Gerçekten Gidecek Olan ama Ayrıca En Çok İhtiyacı olannn .......vs.) forumdaki ahalinin başvurusu hayırlı uğurlu olsun .....Çıksada Çıkmasadaaaa herşey gönlünüzce olsun:)........iyi geceler
-
çifte başvurumuzu yaptık bakalım, annemedemi başvuru yaptırsam acaba 3x olur şansımız arada ablamlarda sebeblenir:)
-
bu fotto tool’tıklayınca bir dosya iniyor ve acılmıyor bilen varmı
-
@mavi12 bu sitedeki aracı kullanabilirsiniz : http://www.idphoto4you.com/
Sitede kullanmaniz gereken ayarlar:
Country : United States
Photo: Pasaport & Visa (2x2")
Print size: Single PhotoŞurdan fotoğraf için detaylara bakabilirsiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir -
@lordbolton 22 olacağım gelecek ay :) yaşım genç de artık amerika eskisi gibi değil gözümde :) İstanbul'da güzel bir işim var ailem burada her ne kadar hayat pahalı olsa da ülkem gibi olmayacak orası bunu biliyorum :) Belki bu yazıyı görenler bana kızacaklar emin olun ben de sizler gibiydim terkedip gitmek istiyorum bir an önce ama insan elindekilerinin değerini sonradan anlıyor :) Biz katılalım yine de bol şans herkese :))
-
@sbarissonmez Ya aslında ben fotoğrafı fotoğraf sütüdyosunda çektirdim mail olarak almıştım fotoğraf amerika pasaport ölçüsünde tekrar düzeltme yapmak gereklimiki
-
Fotoğraf olayını halledip başvuracağım :) Geçen sene 100 kere formu doldurup gönderememiştim heyecandan yanlış bir şey yapmışımdır diye :) Şimdi gram umursamıyorum direkt yapıp göndereceğim şansıma artık çıkarsa çıkar çıkmazsa ki büyük ihitmal çıkmayacak yolumuza bakarız siz de böyle yapın dostlar sakın ola büyük umut bağlamayın :) Bol şans herkese hakkımızda hayırlısı olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum