Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

• @denizci10 tebrikler :thumbs_up: tekrardan hayirli olsun.

• @crazycells teşekkürler üstad.

• @zehra8787 rica ederim Zehra hanım. hayırlı olsun vizeniz. çok sevindim adınıza.

• Bende aldim bu sabah vizemi eve varinca yazacam uzun uzun

• @Rhonster Hayırlı olsun, çok sevindim, adım adım Amerika yolu görünüyor:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:

• ⭐⭐⭐

@Rhonster hayırlı olsun Ekrem tebrik ederim çok sevindim 🤗

• @Programmer hayır, iş için yaklaşık 4 ay kadar orada bulunacağız sadece.

• Sabah 7 15 gibi kaldigim otelden ciktim taksiyle 10 dk da yeni konsolosluktaydim cok buyuk fena olmus konsolosluk randevuya gore 4 er 4 er guvenlik kontrolunden gectik 8 gibi icerdeydim 8 30 randevum 3 vezne 3 te banko calisiyordu asiri kalabalikti 100 kisi saydim goz ucuyla 😂 konsolosun biri 10 a 2 onay verdi izlerken icim karardi dedim bana gelmez umarim digeri yari yariyaydi fena degildi 3. Sonradan geldi seri seri onay verdi aha dedim konsolosum bu tam bana sira geldi kapandi o gise yanindaki acildi oraya denk geldim uzun boylu gozluklu kumral beyefendi vardi parmak izini aldi sonra sorulara gectik.
    K: konsolos B: ben
    K: evli misin ?
    B: hayir
    K: ne is yapiyorsun?
    B: hemsireyim
    K: ne zamandir calisiyorsun?
    B: 1 yil
    K: daha once yurtdisina ciktin mi?
    B: hayir
    K: nereye gideceksin?
    B: Tampa Florida
    K: ne kadar kalacaksin ?
    B: 10 gun
    K: ne icin gidiyorsun?
    B: tatil icin Gasparilla festivaline gidecegim
    K: muzik festivalimiydi ?
    B: korsan temali bir festival ama muzik festivali de var ayni tarihte
    K: hangi tarz calacak?
    B: rock 😂
    K: vizeniz onaylandi.
    B: tesekkurler
    Profilim 1 yildir üniversite hastanesinde calisiyorum hic yurtdisina cikmadim bekarim. Evraklari da ben bosa toplamisim hic bakmadi bile 😂

• @Rhonster
    Tebrikler harika haber, çok sevindim.
    Umarım çok güzel vakit geçirirsin, iyi tatiller

• ⭐⭐

@Rhonster Hayirli olsun abi darisi vatandasliga 🙏

• @Rhonster bütün şehir efsanelerini boşa çıkarmışsın yahu 😂 bekar erkek, 1 yıldır çalışıyorsun ve hiç yurtdışına çıkmamışsın😬 böyle yazınca çok zor denilir onay alması ama demek ki döneceğine ikna olmuş görevli 💪🏻 tekrardan tebrikler 🎉

• @dytmelek teşekkürler abla

• @dytmelek vallahi ben de çok şaşırdım ama helal olsun almış.

• @denizci10 sayende abi 😁

• @Rhonster saçmalama kardeşim. tamamen senin temiz kalbinle aldın bunu... ben bişey yapmadım.

• ⭐⭐⭐

@Rhonster hayırlı olsun tanıdık simalar vize alınca çok seviniyorum 😅😂

• ⭐⭐⭐

@Rhonster Ekrem planın gidiş dönüşmü tek yönmü😃

• Merhabalar bende kendi vize deneyemi anlatayım..
    07/10/2022 sabah 08:00 istanbul konsolosluktan randevu aldım. Vizeyi aracı bir acente ile baş vurdum. ( Size tavsiyem acente ile baş vurmak daha sağlıklı olabilir. Acente zaten size hemen söylüyorlar “abi alırsın yada abi işin zor alamazsın “ , iyiki acenta ile yapmışım cünki ilk randevum eylül 2023 attı akabinde yarım saat sonra 7 ekime çekti randevu mu🥰) Neyse pasaportu verdim, arkasından hemen parmak izine ,sonrasında son interview . Sıra mı bekler diğer mülakatta girenleri dinliyorum. Gelene gecene red . Anam!! dedim benim işim zor. Neyse . Sonra kendi kendime dedim “ zaten Turistik gidiceksin ! Olmzsada canım sağolsun. Bu arada bir kızı red etti kız avukat şengeni var, ( Bu arada benim şengen ve ingiltere vizedem var bence ÇOK BÜYÜK ARTIK VİZE İÇİN) kız red yiyince avurapayada girşi çıkışları var , dedim bu kıza vermedilerse demekki işi çok katı tutuyorlar aldı beni bir telaş…. Bu arada vize için güvenlik prosüdürlerini gecerken arkamdam ki cin vardı yeni nesil yetme hemen cinlik yapıp önüme geçti tam 3 sıaray geçeyim derken bu dal dı . Bende 4 . Nü cü KG gittim, Çok tatlı bir bayan . Güler yüzlü
    KG: Merhaba
    Ben: Günaydın. nasılsınız
    KG : iyi çok teşekkür edrim pasaportunuzu ala bilirmiyim.
    Ben : Buyrun
    KG : nereye gidiceksiniz ?
    Ben : New york
    KG : Kaç gün ?
    Ben : 10 gün
    KG: Kimle gidiceksiniz
    Ben : Arkadaşlarımla
    KG : Bilgisayarına biraz baktı . Tamam dedi Onaylıyorum vizenizi
    Ben : Çok teşekkür ederim
    Elimde beyaz kağıt ile güle oynaya gidiyorum kapıya doğru.
    Ahanda bir baktım önümde bizim cin mırıl mırıl küfür küfür kafir!! Dedim ne oldu? abi vermedi vize … hayda niye : abi ben zaten kanadada okuyorum turist için başvurdum vermedi. İçimden belkide banada vermicekti o KG. BAŞVURACAKLAR ARKADAŞLARA TAVSİYEM NET OLUN …🥰🥰🥰🥰

• ⭐⭐⭐⭐

@denizci10 Tüm deneyimler ışık tutuyor. Sizin anlattıklarınızla İstanbul Konsolosluğuna araçla gidersem nereye park edebilirim sorusuna cevap almış oldum 🙏 Çok teşekkürler.
    Benim merak ettiğim randevu saatinde hemen alınıyor muyuz veya ne kadar bir gecikme yaşanabiliyor. Benim randevu saatim 08:15 acaba oradan en geç kaça kadar çıkabilirim?

• ⭐⭐⭐⭐

@Serap-2 İstanbul da gecikme genelde olmuyor eğer özel bir durum varsa gecikme olur. 08.15'te ise randevunuz en geç 07.35 gibi orada olmanız lazım. 30 dk öncesinde sizi çağırıyorlar. güvenlik kontrolü yukarı çıkış falan derken zaten 15-20 dk geçiyor. 08.15-08.30 arası görüşmeye girmiş olursunuz en geç de 08.45 de çıkmış olursunuz. Bu tabii her şey normal giderse.

Benzer Başlıklar

• B1-B2 vizesiyle oturum uzatma

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) b1 vizesi b2 vizesi oturum
    4
    0 Oy
    4 İleti
    606 Bakış
    S
    merhaba turist vizesi yenilemede greencarda başvurulan fotoğrafla aynısı olursa sorun olurmu? 6 aylık değil bu denilirmi?
  • 0 Oy
    10 İleti
    4k Bakış
    melihguneyM
    @mr-bozturk Yani bu işin bir matematiği yok. Genel kanı ülkenle bağlarının kuvvetli olduğunu göstermek. Şirketin Amerika'daki ofisini ziyaret edeceğim dediğinde vize görevlisi farklı bir algıya kapılabilir. Diğer taraftan şirketi ziyaret edeceksin o zaman neden şirket sponsorluğunda gitmiyorsun da diyebilir. Tabii bu söylediklerim tamamıyla farazi. Eşinizle aynı şirkette çalışıp şirketin Amerika'daki ofisini birlikte ziyaret edeceğiz demek biraz şüpheli bir hareket olabilir.:) Yani bilmiyorum. Daha tecrübeli arkadaşlar farklı yorumlar yapabilir.
  • AP - İDARİ İŞLEM - TURİSTLİK VİZE B1-B2

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    22
    0 Oy
    22 İleti
    2k Bakış
    M
    @ayvalik10 Kardeşim mrb bi arkadaş vardı bi forumda tanıştık onunda 1 yıl falan olmuş hala çözülmemişti bakanlığa kadar gittiğini ancak bir netice alamadığını falan yazmıştı bende kendisine konsolosluğa hitaben sürenin çok uzadığına dair bir mail yazmasını hatta başvuru tarihini konu kısmına yazmasını söyledim dediğimi yaptı 2 saat içinde cvb geldi ve pasaportunu göndermesini sürenin uzadıgi icin özur dilediklerini belirttiler çünkü diğer türlü otomatik msj yolluyo konsolisluk yani normalde 6-8 aydan sonra işlemi hızlandırıyorlar sen yeterki dikkat çekecek bir mail gönder hiç bir sebeple 23 ay seni yeniden başvurma hakkından mahrum edemez bir defa
  • 7 Oy
    14k İleti
    1m Bakış
    SerappS
    @hamitt25 said: Merhaba arkadaşlar, daha önce forumda konuşulmuş olabilir tekrara düşüyorsam kusura bakmayınız. "Have you made specific travel plans?" bu soruya ne cevap vermemiz gerekir, biliyorsunuz ki konsolosluk "vizeniz onaylanmadan uçak bileti satın almayın" diyor, yes dediğimde ise kesin olarak varış tarihi, varış şehri gibi kesin bilgiler istiyor. no dediğimde ise tahmini bilgiler istiyor. özetle ne cevap vereceğim konusunda tereddütte kaldım yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar. Eğer belirli bir planınız yoksa hayır deyip mülakat tarihinden sonraki bir tarihi gidiş tarihi olarak yazmanız, kalış süresine de örneğin 2 hafta yazmanız yeterli olur. Kalacak yer olarak bir yakınınızın ev adresi veya otel adı girebilirsiniz. Uçak bileti elbette almanız gerekmiyor. Diğer konularda takıldığınız bir yer olursa: https://yesilkartforum.com/forum/assets/uploads/files/1621235730986-ds160-formu-doldurma.pdf
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k