2 kere başvuru yaptım
-
@amrah1to evet, konuda soylenenleri bir de onlar tekrar etmisler.
-
@amrah1to bende 2 kere başvuru yaptım 2 farklı confirme nuamrası var dikalifeyi ediliyorum birini iptal ettirme hakkım yok mu bu neden 2.ciyi kabul ediyor anlamıyorum. bir öneriniz var mı?
-
2 kez hatalı olarak başvurdum 2 adet konfirme numaram var ne yapmam gerekiyor?
-
Hocam okuduğum kadarı ile mükerrer başvurudan dolayı sistem sizi direkt eliyor imiş. DV2024'te şansınız sıfır olarak görünüyor sanırım. DV2025'te dikkatli olmanız dileği ile artık.
-
@Fatih-Uludağ, içinde söyledi: 2 kere başvuru yaptım
@amrah1to bende 2 kere başvuru yaptım 2 farklı confirme nuamrası var dikalifeyi ediliyorum birini iptal ettirme hakkım yok mu bu neden 2.ciyi kabul ediyor anlamıyorum. bir öneriniz var mı?
maalesef ayni yil 2 kez basvuru yapmaniz durumunda diskalifiye oluyorsunuz.
-
@crazycells hocam bende yanlışlıkla 2 kere başvuru yaptım şansım 0 dimi ? Bide resmi bilgi mi bu acaba ?
-
@darkcells ad - soyad ve resim aynı olduğu için ret veriyor.
-
hocam peki ad soyad aynı resim farklı olursa ne olur ?
-
@darkcells esmer iken sarışın resmini mi koyacaksın kısacası ret aldın
-
@darkcells, içinde söyledi: 2 kere başvuru yaptım
@crazycells hocam bende yanlışlıkla 2 kere başvuru yaptım şansım 0 dimi ? Bide resmi bilgi mi bu acaba ?
evet, yonergelerde acikca yaziyor. Herkes sadece tek basvuru yapabilir.
Sizin adiniza baskasi mi basvuru yapti?
-
hocam peki ad soyad aynı resim farklı olursa ne olur ?
ayni kisisiniz sonucta, farkli fotografinizi kullaninca baska biri olmuyorsunuz; o nedenle sonuca etkisi olmayacak maalesef.
-
@crazycells, içinde söyledi: 2 kere başvuru yaptım
hocam evet kardeşim yapmış haberim yoktu bende bi kez daha yaptım?
-
@darkcells gecmis olsun seneye artik
-
@Fatih-Uludağ direk elendin. Yapacağın hiçbişey yok
-
@crazycells, içinde söyledi: 2 kere başvuru yaptım
hocam evet kardeşim yapmış haberim yoktu bende bi kez daha yaptım?
kotu olmus, maalesef bunun geri donusu yok. Gelecek sene icin DV sureci baslamadan kardesinizle iletisim kurun, yine cifte basvuru olmasin.
-
@ayvalik10 bu son sorum hocam sonuçlar açıklandığında bendeki confirmation numarasını girdiğimde has not been selected yazacak dimi. Yoksa başka bir uyarımı verecek.
-
@darkcells fbi seni arıyor yazmayacak evet bu cümleyi göreceksin.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: 2 kere başvuru yaptım
kjskjdskjdksd hocam çok sağolun bütün cevaplarınız için WAT'a kaydoldum bende öyle ya da böyle gidicez inş.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: 2 kere başvuru yaptım
kjskjdskjdksd hocam çok sağolun bütün cevaplarınız için WAT'a kaydoldum bende öyle ya da böyle gidicez inş.
WAT surecinizde bol sanslar. Mulakat deneyiminizi foruma tasimayi unutmayin:
https://yesilkartforum.com/forum/category/134/work-and-travel-wat-programı
-
Merhaba ben başvuru yaparken eminim ismime büyük harflerle AYKUT yazdım onaydan sonra bir baktım AYKÜT yazıyor başvuruyu nasıl güncelleyebilirim?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum