Green kart fotoğrafçı tavsiyesi
-
@Engin sen green kart deme sadece beyaz fon arkası vesikalık çektir oynamasın ham halini kendine mail attır.
-
@Engin, içinde söyledi: Green kart fotoğrafçı tavsiyesi
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama, yeni yer açmaktansa buradan devam edelim dedim.
Her fotoğrafçı Green Card için fotoğraf çeker mi? yoksa İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz fotoğrafçılar var mı? Çektiren arkadaşlar ilçe olarak yazarsa sevinirim.Bunu burada sorma nedenim, fotoğrafçıya girince Green card için çektirmek istiyorum dediğimde, bi ton nasihat, gereksiz eleştiri hatta vatan haini gibi yargılanmak istemiyorum.. Böyle boş konuşulunca sinirlerim bozuluyor haliyle.
sayin @ayvalik10 'un dedigi gibi arkasi beyaz, vesikalik foto deyince olmasi lazim. Isterseniz bir de omuzlarin gorunecegini ekleyin ve orijinal fotoyu isteyin. Omuzlarin gorundugu fotoyu cekilise uygun hale getirmeniz oldukca kolay oluyor.
-
@ayvalik10 @crazycells aynen dediğiniz gibi hallettim. Teşekkürler.
-
Merhaba Green Card Fotoğrafı Kriterlere Gören Çeken İstanbul Kadıköy de bi yer. https://www.serhatsirin.com/green-card-fotograf-cekimi/
-
@Ceren-Ceylan, içinde söyledi: Green kart fotoğrafçı tavsiyesi
Merhaba Green Card Fotoğrafı Kriterlere Gören Çeken İstanbul Kadıköy de bi yer. https://www.serhatsirin.com/green-card-fotograf-cekimi/
Teşekkür ederiz çok faydalı oldu.
-
bende bi fotoğraf çektirdim bavuru için sistem kabul ediyor. ama green card sayfasından photo example dan kontrol ettirince (Görüntü aşırı sıkıştırılmış. Lütfen 20:1'den küçük bir sıkıştırma oranı kullanın) şöyle bi uyarı çıkıyor bu sorun teşkil edermi
-
@mehmet-ekinci, içinde söyledi: Green kart fotoğrafçı tavsiyesi
bende bi fotoğraf çektirdim bavuru için sistem kabul ediyor. ama green card sayfasından photo example dan kontrol ettirince (Görüntü aşırı sıkıştırılmış. Lütfen 20:1'den küçük bir sıkıştırma oranı kullanın) şöyle bi uyarı çıkıyor bu sorun teşkil edermi
eger boyut 600 x 600 piksel ise sorun yok, kullanabilirsiniz.
-
Merhaba, bize uğurlu gelen fotoğrafçı Bursa Beşevler’de Tuşba fotoğrafçı
belki başkasına da uğur getirir 
-
Arkadaşlar fotoğrafçıya gitmenize gerçekten gerek yok. Telefon değil de dijital fotoğraf makinesi ile düz renk bi yerde fotoğrafınızı çok yakın olmayacak şekilde çekin. Sonra idphoto4you.com sitesine yükleyip United States ve single photo seçip yükleyin ve yeşil çizgi arasında çene ve saçınıza gelecek şekilde ayarlayın indirin ve başvuruda kullanın. Bu kadar basit. Telefon ile çekseniz bile olur ben geçen sene telefon kamerası ile çekmiştim ama dijital fotoğraf makinesinin çözünürlüğü daha yüksek. Önemli olan fotoğrafın sizin olduğunun anlaşılması. Daha önce webcam ile başvurup greencard alanlar var para harcamayın boşuna
-
Beylikdüzü - Perlavista Fotoshop direkt green card için denildiğinde çekiyor. Ben oradan çektirip başvurmuştum ama bu sene şahsen kendim telefondan çekeceğim. Eşiminde oradan kalma bi fotoğrafı var acaba onun için aynı fotoğrafla başvursak sorun olurmu diye düşünmüyor değilim
-
Orijinal sitesinde Photo Requirements bölümünde "We recommend you use a professional visa photo service to ensure your photo meets all the requirements." diye bir şey var o yüzden profesyonel çekim gerekebilir. Sonuçta fotoğraftan elenen çok oluyor 3-5 kuruş için risk almaya değer mi tartışılır.
-
@Yeşim-Serdal profesyonel fotoğrafçılar dediğiniz yerle gittiğiniz zaman sizlere biometrik yapıp veriyorlar. Sonuçta aşağıdaki gibi ayarları kim yapıyor. Fakat kullandığımız program bu ayarları otomatik yapıyor. Bizler tek bir şey istiyoruz vesikalık olsun ki program 1-2 dakika da yapabilsin.
-
@Yeşim-Serdal, içinde söyledi: Green kart fotoğrafçı tavsiyesi
Orijinal sitesinde Photo Requirements bölümünde "We recommend you use a professional visa photo service to ensure your photo meets all the requirements." diye bir şey var o yüzden profesyonel çekim gerekebilir. Sonuçta fotoğraftan elenen çok oluyor 3-5 kuruş için risk almaya değer mi tartışılır.
evde kendiniz cekebilirsiniz, risk almis olmuyorsunuz, merak etmeyin

Ben tum vize/pasaport fotolarimi evde kendim cektim, bugune kadar da sorun yasamadim... 2 fotoya 30 dolar odemek yerine, 10 sent odemek icin su basligi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/718/pasaport-ve-vize-fotograflarini-ucuza-almanin-yolu
-
Hocam cidden bunlarla mı uğraşıyorsunuz :). Kendimiz çektiğimizde güzel çıkmıyor , 30$ a sen nerede çektiriyorsun öyle
Bu işi profesyonel yapan yer de bile 5-6 $ oda ,yani 15000 $ bütçe ayırıp gitmek istediğim yer için söz konusu bile edilemez. Ayrıca şöyle bir şey var bu iş için ne kadar önem verdiğini gösterir bana göre yapılan her profesyonel hizmet. Cv gibi düşünebilirsiniz, basit şeylerde dediğiniz mantıklı ama green card bu 15 günlük turistlik vizesi değil ki . Fotoğraftan elenen çok fazla kişi var sadece dikkat etmeniz gereken şey bu işi yapan fotoğrafçılara çektirmek ve kontrollerini kendiniz sağlamak. Sisteme yüklenen her fotoğraf green card fotoğrafı değildir, diğer kriterlere de dikkat edilmesi gerek. Ben fotoğrafçıdan aldığımı veriyi bir kaç platform da test edip öyle başvuru yapıyorum. https://tsg.phototool.state.gov/photo sağ paneldeki örnek fotoğraflarda profesyonel çekim. Yine de kişinin kendi tercihidir, kimsenin kaderiyle oynamak doğru değildir. Umarım herkes hayallerine kısa zamanda kavuşur. -
@Zaferks, içinde söyledi: Green kart fotoğrafçı tavsiyesi
Hocam cidden bunlarla mı uğraşıyorsunuz :). Kendimiz çektiğimizde güzel çıkmıyor , 30$ a sen nerede çektiriyorsun öyle
Bu işi profesyonel yapan yer de bile 5-6 $ oda ,yani 15000 $ bütçe ayırıp gitmek istediğim yer için söz konusu bile edilemez. Ayrıca şöyle bir şey var bu iş için ne kadar önem verdiğini gösterir bana göre yapılan her profesyonel hizmet. Cv gibi düşünebilirsiniz, basit şeylerde dediğiniz mantıklı ama green card bu 15 günlük turistlik vizesi değil ki . Fotoğraftan elenen çok fazla kişi var sadece dikkat etmeniz gereken şey bu işi yapan fotoğrafçılara çektirmek ve kontrollerini kendiniz sağlamak. Sisteme yüklenen her fotoğraf green card fotoğrafı değildir, diğer kriterlere de dikkat edilmesi gerek. Ben fotoğrafçıdan aldığımı veriyi bir kaç platform da test edip öyle başvuru yapıyorum. https://tsg.phototool.state.gov/photo sağ paneldeki örnek fotoğraflarda profesyonel çekim. Yine de kişinin kendi tercihidir, kimsenin kaderiyle oynamak doğru değildir. Umarım herkes hayallerine kısa zamanda kavuşur.Manhattan'da 5-6 dolara fotograf ceken yer bulamazsiniz
tanesine 15 dolar istiyorlar... Bu sanirim sizin yeteneginize bagli, benim cektigim fotolar her yerde kullanilabilir oluyor
sadece kendim icin degil cevremdekilere de vize fotosu cekiyorum, bugune kadar hickimse sorun yasamadi.Fotoğraftan elenen çok fazla kişi var demissiniz, bana fotograftan elenen tek bir kisi gosterebilir misiniz? Bence cok iyi bilmediginiz konularda ahkam kesmeyin.
-
çok sağol kardeşim . Bugün ailem ile birlikte gidip halletik sağolsunlar sonunda istediğimiz gibi bir çekim yaptırabildik. Daha önce başka bir fotoğrafçıda çektirdim, biyometrik fotoğraf gibi yaptılar arka fon ile oynadılar photoshop yaptılar iptal ettim. Serhat kardeşimiz sağolsun çok ilgili fotoğraf aydınlık ve netti. Fotoğrafı bizim yanımızda test ettiler ve mail olarak gönderdiler. Bize biraz uzak olması dışında bir sorun yaşamadık

-
başvurduğumda fotoğrafçıya anlatmıştım gc için nasıl olmasını gerektiğini oda zaten çekiyoruz sıkıntı yok dedi ama daha sonrasında sistem hata verdi :))
Ben de Kadıköy hasanpaşadaki Serhat şirin foto ya gittim, hiç sıkıntı olmadan hallettim, iyi pozitif biri tavsiye ederim. -
teşekkürler
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
çok teşekkür ederim.