[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Ballistix mezun olacaksan university degree yazabilirsin.
Teşekkür ederim hocam. Bu fotoğraf konusunda beyaz arkaplan şart mı? Mesela evin duvarları kum beji / krem gibi bir renk. Bu sorun olur mu?
Fotoğrafçıda çektirirken ne söylemeliyim fotoğrafçıya? Boyutlar için soruyorum. Arkaplanı tamamen beyaz yapıyorlar zaten. Bazıları da çok beyaz olmayacak falan yazmış. Örnek fotoğraflarda da arkaplan tam beyaz değil.
-
@crazycells
üstad selamlar,
başvuru formunu bitirdikten sonra onaylıyorum, ama şu hatayı alıyorum
The following are not accepted: &, #, !, double quotes (" "), <, >. You must remove before continuing.bu hata 7. soruda fotografı yükledigim yerde fotografın hemen altında yazıyor
yardımlarınızı beklemekteyim saygılar.Not: türkce karakter vs dıkkatlı baktım hıc bır yanlıs göremedim.
-
Başvuru formunu doldururken büyük veya küçük harf ile doldurmak farkeder mi?
-
@alisimsek, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Basvurumu iptal etmek istiyorum
maalesef yesil "success" yazisini gorduyseniz iptal edemezsiniz.
-
@Ballistix, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@ayvalik10, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Ballistix mezun olacaksan university degree yazabilirsin.
Teşekkür ederim hocam. Bu fotoğraf konusunda beyaz arkaplan şart mı? Mesela evin duvarları kum beji / krem gibi bir renk. Bu sorun olur mu?
Fotoğrafçıda çektirirken ne söylemeliyim fotoğrafçıya? Boyutlar için soruyorum. Arkaplanı tamamen beyaz yapıyorlar zaten. Bazıları da çok beyaz olmayacak falan yazmış. Örnek fotoğraflarda da arkaplan tam beyaz değil.
beyaz olmasi problem yaratmaz.
Amerikan vizesi icin deyip "dijital" seklini USB veya email ile alirsaniz o fotografi kullanabilirsiniz. Ya da vize/pasaport icin cektirip kesilmemis orijinal fotoyu isteyin.
Ayrica fotoyu evde kendiniz cekebilirsiniz, bilginize.
-
@kubilay1985, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells
üstad selamlar,
başvuru formunu bitirdikten sonra onaylıyorum, ama şu hatayı alıyorum
The following are not accepted: &, #, !, double quotes (" "), <, >. You must remove before continuing.bu hata 7. soruda fotografı yükledigim yerde fotografın hemen altında yazıyor
yardımlarınızı beklemekteyim saygılar.Not: türkce karakter vs dıkkatlı baktım hıc bır yanlıs göremedim.
fotografin ismini "foto.jpg" olarak degistirip bir daha deneyin lutfen...
-
@Oguzhanozylmz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Başvuru formunu doldururken büyük veya küçük harf ile doldurmak farkeder mi?
farketmez.
-
Bir takipçim sormuş, eşi başvurmak istemiyor dolayısı ile fotoğrafı da yok. Yine de başvurabilir mi ?
-
Soyadı/Aile Adı alanı bir harfle başlamalı ve yalnızca harf, kesme işareti, kısa çizgi veya boşluk içerebilir. Lütfen devam etmeden önce değiştirin.
Ya sürekli bunu diyor yani ismindemi sıkıntı var yoksa sitedemi genel problem var anlamadım (i) harfi kullanıyorum olmuyor (ı) harf kullanıyorum olmuyor neden böyle oluyor bilmiyorum
Nasıl düzelte bilirim? -
@crazycells teşekkür ederim
-
@vikki_yaan Başvurmayı isteyen kişi eğer evli olmasına rağmen eşinin bilgilerini ve resmini kayıt etmezse kazandığı zaman ret alır. Ondan dolayı eşinin resmini almadan başvuru yapmasın sakin.
-
@lucanzo harfleri hepsini BUYUK harflerle yazarsan eğer ozaman sorun kalmaz sadece ingilizce karakter kullanmak zorunluluğu yok tüm harfleri büyük yazabilirsin. Sadece büyük yazarken örneğin i harfini İ değil I olarak yazman gerekiyor.
-
@ayvalik10 dediğin gibide denedim ama formu doldurdugum zaman komple yine aynı sorunla karşılaşıyorum
-
kardeşim, sorunu çözdüm sizinde bilginiz olsun diye yazıyorum alta
dosya ismini büyük harflarle yazdım ve sorun cozuldu, formuda buyuk harflerle doldurmuştum
ayrıca fotografcıda foto cekilirken arka fonla kesinlikle oynanmasına izin vermeyin. soft olsun temiz olsun kalın saglıcakla
-
Merhaba fotoğraf için beyaz kıyafet giysek sıkıntı olurmu acaba telegramda olmaz dedilerde ?
-
@ricky123 bir sıkıntı olmaz ama arkaplanla kendinizi ayri tutacak renkler yani koyu renkli kiyafet giyseniz daha iyi olabilir.
-
Merhabalar, ''The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.'' fotoğraf yüklerken böyle bir uyarı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
-
@İrşad mesaj atıldı sizlere kontrol edebilir misiniz
-
Country of eligibility for the DV program (çekilişe uygunluk ülkesi) sorusunu yanlış anladığım için T.C. vatandaşı, Türkiye doğumlu ve burada yaşayan biri olarak hayır seçeneğini seçip açılan listeden uygunluk ülkesi olarak Türkiye'yi seçtim, başvurunun geçersizliğine veya talihli olursam mülakatta elenmeye neden olur mu?
-
@vikki_yaan, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Bir takipçim sormuş, eşi başvurmak istemiyor dolayısı ile fotoğrafı da yok. Yine de başvurabilir mi ?
eski ve cok uygun olmayan bir foto da olsa kullanabilirsiniz, zaten vize almayacagi icin problem yasamazsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum