@fragmore surecler birbirini etkilemez, EB2'yi Icisleri'ne bagli USCIS'e yapiyorsunuz, cekilis basvurusunu ise Disisleri bakanligina...
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@Ehtiram, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells yani bana ciktiginda ben esimi ve kizimi konsolluga goturmuye bilirim..yalniz kendim gide bilirim..
sadece Green Card alacak kisiler surece devam etmeli.
-
@Ferhat-Kar, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells neden devam etmedigini bilmiyorum fotograftandir diyor herkes ama herseyi denedim fotograflarin kb kuculttum her yerden check ettim hic bir sorun yok ama ikinci sayfaya gecmiyor
ilk sayfaya hicbir soruya cevap vermeden fotoyu yukleyin ve
continuetusuna basin. eger baglanti kopuyorsa fotodan kaynaklaniyor demektir. -
Merhaba fotoğraf işlemini yapamadım yardımcı olacak biri varmı lütfen
-
Bu ileti silindi! -
Videonun 17:00 dakikasina getirip oradan yapılanları yapabilirsiniz çok basit bir işlem. -
@Ballistix, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Ben 2 yıllık ön-lisans bitirdim (yüksekokul) diplomam var. DGS ile de mühendisliğe geçiş yaptım ve an itibariyle 4. sınıf mühendislik öğrencisiyim.
(4) Vocational school - yüksekokul diploması
(5) Some university courses - üniversite terk ya da üniversite öğrencisi3 tane sorum olacak sizlere;
- Bunlardan hangisini seçmem doğru olur?
- Bunların elenme vb. konularda etkisi var mı? Örneğin hazır diploması olan birisi olmak mı daha iyidir yoksa öğrenciliği devam eden bir birey olmak mı iyidir gibi?
- Bir aksilik olmazsa Haziran 2023'te mezunum. Lisans mezunuyum diye mi işaretlemeliyim?
Teşekkürler.
"some university courses" olarak isaretleyebilirsiniz, "university degree" olarak yazsaniz da problem olmaz.
-
@Perihan, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba çekilişe başvurduk eşimle ben yanlız türkçe karakter kullanmadık ama onay numarası verirken türkçe karakter çıktı yani nısancı yaptık ama nişancı oldu ve kaydettik bir sorun olurmu
sorun yok. yesil "success" yazisini gormeniz yeterlidir.
-
@Erkand çok teşekkürler
-
Basvurumu iptal etmek istiyorum
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Ballistix mezun olacaksan university degree yazabilirsin.
Teşekkür ederim hocam. Bu fotoğraf konusunda beyaz arkaplan şart mı? Mesela evin duvarları kum beji / krem gibi bir renk. Bu sorun olur mu?
Fotoğrafçıda çektirirken ne söylemeliyim fotoğrafçıya? Boyutlar için soruyorum. Arkaplanı tamamen beyaz yapıyorlar zaten. Bazıları da çok beyaz olmayacak falan yazmış. Örnek fotoğraflarda da arkaplan tam beyaz değil.
-
@crazycells
üstad selamlar,
başvuru formunu bitirdikten sonra onaylıyorum, ama şu hatayı alıyorum
The following are not accepted: &, #, !, double quotes (" "), <, >. You must remove before continuing.bu hata 7. soruda fotografı yükledigim yerde fotografın hemen altında yazıyor
yardımlarınızı beklemekteyim saygılar.Not: türkce karakter vs dıkkatlı baktım hıc bır yanlıs göremedim.
-
Başvuru formunu doldururken büyük veya küçük harf ile doldurmak farkeder mi?
-
@alisimsek, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Basvurumu iptal etmek istiyorum
maalesef yesil "success" yazisini gorduyseniz iptal edemezsiniz.
-
@Ballistix, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@ayvalik10, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Ballistix mezun olacaksan university degree yazabilirsin.
Teşekkür ederim hocam. Bu fotoğraf konusunda beyaz arkaplan şart mı? Mesela evin duvarları kum beji / krem gibi bir renk. Bu sorun olur mu?
Fotoğrafçıda çektirirken ne söylemeliyim fotoğrafçıya? Boyutlar için soruyorum. Arkaplanı tamamen beyaz yapıyorlar zaten. Bazıları da çok beyaz olmayacak falan yazmış. Örnek fotoğraflarda da arkaplan tam beyaz değil.
beyaz olmasi problem yaratmaz.
Amerikan vizesi icin deyip "dijital" seklini USB veya email ile alirsaniz o fotografi kullanabilirsiniz. Ya da vize/pasaport icin cektirip kesilmemis orijinal fotoyu isteyin.
Ayrica fotoyu evde kendiniz cekebilirsiniz, bilginize.
-
@kubilay1985, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells
üstad selamlar,
başvuru formunu bitirdikten sonra onaylıyorum, ama şu hatayı alıyorum
The following are not accepted: &, #, !, double quotes (" "), <, >. You must remove before continuing.bu hata 7. soruda fotografı yükledigim yerde fotografın hemen altında yazıyor
yardımlarınızı beklemekteyim saygılar.Not: türkce karakter vs dıkkatlı baktım hıc bır yanlıs göremedim.
fotografin ismini "foto.jpg" olarak degistirip bir daha deneyin lutfen...
-
@Oguzhanozylmz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Başvuru formunu doldururken büyük veya küçük harf ile doldurmak farkeder mi?
farketmez.
-
Bir takipçim sormuş, eşi başvurmak istemiyor dolayısı ile fotoğrafı da yok. Yine de başvurabilir mi ?
-
Soyadı/Aile Adı alanı bir harfle başlamalı ve yalnızca harf, kesme işareti, kısa çizgi veya boşluk içerebilir. Lütfen devam etmeden önce değiştirin.
Ya sürekli bunu diyor yani ismindemi sıkıntı var yoksa sitedemi genel problem var anlamadım (i) harfi kullanıyorum olmuyor (ı) harf kullanıyorum olmuyor neden böyle oluyor bilmiyorum
Nasıl düzelte bilirim? -
@crazycells teşekkür ederim
-
@vikki_yaan Başvurmayı isteyen kişi eğer evli olmasına rağmen eşinin bilgilerini ve resmini kayıt etmezse kazandığı zaman ret alır. Ondan dolayı eşinin resmini almadan başvuru yapmasın sakin.
Benzer Başlıklar
110
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k