Orange County (California)
-
@emankcinon elinize saglik.
-
Gayet faydalı ve güzel bilgiler, sayenizde gitmiş kadar olduk neredeyse :)
-
@emankcinon California içerisinde ve özellikle güneye doğru yerleşecek yer arayan birisi olarak çok faydalandım, elinize sağlık, teşekkürler.
-
Elinize Sağlık.
-
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Lise yıllarımda Cnbc-e de çok sevdiğim bir gençlik dizisi vardı ‘The O.C.’ adı, bayılırdım yaşadıkları yere ve o hayata çok sonra öğrendim Orange County'nin kısaltması olduğunu. Şimdi de okuyunca yine o dizi geldi aklıma. Hayalimde hep CAda yaşamak var, belli mi olur belki bir gün biz de dizilerde gördüğümüz yerde yaşayabiliriz
-
Bilgiler için teşekkürler. İncelemeye değer bir yer olabilir.
@dytmelek, içinde söyledi: Orange County (California)
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Lise yıllarımda Cnbc-e de çok sevdiğim bir gençlik dizisi vardı The O.C. bayılırdım yaşadıkları yere ve o hayata çok sonra öğrendim Orange County'nin kısaltması olduğunu. Şimdi de okuyunca yine o dizi geldi aklıma. Hayalimde hep CAda yaşamak var, belli mi olur belki bir gün biz de dizilerde gördüğümüz yerde yaşayabiliriz
Sizin CA tercihinizin dayanağı nedir acaba? Öğrenmemizde bir sakınca var mı? Olanakları hakkında bilginiz var mı? Vaktiniz varsa olumlu olumsuz bildiğiniz yönleri sizce neler?
-
@kendinifavlayan Öncelikle Mersinliyim ve ılıman sıcak iklimi olan bir yerde yaşamak istiyorum. Onun dışında eşimin ve başka arkadaşların anlattıklarına göre insanların çok nazik, sakin ve huzurlu olması, yüksek puanlı ve güvenli okulların bulunması temel nedenler. Ama maalesef yaşam maaliyetleri de bu güzellikilerden sebep daha yüksek o yüzden ilk olarak orada yaşamak gözümüzü korkutuyor. Yine de bir fırsat bulur da Ca da bir yere yerleşirsem çok çok mutlu olacağıma inanıyorum.
-
@dytmelek Bir dizi vardı eskiden. O diziden hatırlıyorum burayı. O zamanlar çok hoşuma giderdi. Güzel yermiş. Umarım oraya yerleşirsin ve umduğun mutluluğu bulursunuz.
-
@Programmer aynı diziden bahsediyorsak The O.C. dizinin adı, sonradan Tr versiyonu çekildi Medcezir adıyla, kesinlikle çok güzel bir yer. Dileklerinize de amiiin diyorum 🙏🏻🙏🏻
-
@dytmelek Evet hatırladım The O.C. :) Esas oğlan evlatlık alınan fakir bir çocuktu sanırım.
Bu arada ben de amin diyorum ve sizi iki amin ile Los Angeles'a yolluyorum :) -
Irvine hayata baslamak icin guzel bir sehir. Oncelikle cocuklu aileler icin okullari cok iyi puanlara sahip ve guzel bir egitim veriyorlar. Cok guvenli bir sehir. Universiteler sebebi ile cokca ogrenci var. Homeless yok diyemem ama LA ile karsilastirinca burada cok ama cok az karsiniza cikiyor, cikinca da zaten bir sasiriyor insan. Biz 2021 basinda yerlestik, pandemi ortasi gibi. O zaman kiyasla kiralar ve gida, benzin fiyatlari cok artti. Yasam pahali . Irvine da bir suru yuruyus parkuru ve her tarafa gitmenizi saglayan bisiklet yollari mevcut. Bazi bisiklet yollari sadece bisikletler icin bazilari yollarda bisiklet seridi bazilarinda ise yolu araba ile paylasiyorsunuz. .bolgede herkesi birbirine karsi cok saygili . Baslangc icin masrafli olsa da, yasanilasi bir yer.
-
@cnpist 2 seneye geliyorum 😂 cocuk okul çağına gelsin hele bi..
-
@ahsenaydgdu gelin gelin buralar cocuk olmak icin cok guzel yerler :)
-
@dytmelek şu kocanı ikna et artık Irvine a taşınalım:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@denizci10, içinde söyledi: Orange County (California)
@dytmelek şu kocanı ikna et artık Irvine a taşınalım:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Ahahahah bu konuyu okuduktan sonra Irvine okul puanlarını yolladım gaza gelsin diye ama sonra Zillowdan ev fiyatlarına bakınca hevesim kursağımda kaldı 😂😂 ama gerçekten içimde kaldı Irvine. İkna çalışmalarına seni, @ahsenaydgdu ve @OrlandoGücü nü de davet ediyorum lütfen 😬 Bir de bence gidip tekrar görünce bişeyler daha kolay değişecek 😂😂🙏🏻
-
@dytmelek boş ver ev fiyatını ona göre kazanırız ona göre harcarız. 😉😎
-
@dytmelek Bu Irvine benim de aklımda olan yerdi ama zillow'dan ben de baktım ev kiralarına. Baya artmış kiralar. Gelin siz beni dinleyin bu Irvine yanında falan yeni bir köy kuralım veya mahalle artık bir statü buluruz. :) Belediyeden tanıdığı olan yok mu , oralardan şöyle bir kaç dönüm parsellesek :)
-
@Programmer, içinde söyledi: Orange County (California)
@dytmelek Bu Irvine benim de aklımda olan yerdi ama zillow'dan ben de baktım ev kiralarına. Baya artmış kiralar. Gelin siz beni dinleyin bu Irvine yanında falan yeni bir köy kuralım veya mahalle artık bir statü buluruz. :) Belediyeden tanıdığı olan yok mu , oralardan şöyle bir kaç dönüm parsellesek :)
ahahahha California'nın Paterson'ını biz inşa edelim mi diyorsunuz yani:face_with_tears_of_joy: Şaka bir yana dün gece bizbuysell'den satılık iş yeri bakarken buldum kendimi:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
@denizci10 kazandığını bugün yeme en sevdiğim felsefe 😂 sanırım asla para biriktiremicem 🥹
-
@ahsenaydgdu hahahaa... süper benim de öyle:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum