Florida
-
@redsat2000 Oh my God! O nedir öyle ? Akşam birkaç video izledim, rüzgar esmiyor, resmen saldırıyor.
Bu arada twitteki yazı haksız da değil. -
Şimdi buradaki sayfaları okudum. Daha çok soru sormuşuz burada. Florida'yı da araştırırken - ki green card'a başvurmayı Florida'yı araştırırken düşünüp karar verdim - hangi siteye hangi içeriğe bakarsam bakayım olumsuz yönlerinden bahsedenler de var fakat olumlu yorumlar yapılıyor. Taa ki ekşiye girmeye karar verene kadar. Her okuduğum entryde sıcak baktığım Florida'ya önce soğumaya başlıyorsun, sonra korkmaya başlıyorsun. En sonunda da vazgeçiyorsun :)
-
@kendinifavlayan Florida denizi, sahilleri ve sıcak iklimi sebebiyle bir çok insanın hayallerini cezbediyor. Ama kasırga görüntüleri tabi ki korkutucu geliyor. Emin değilim ama sanırım her yıl kasırgadan en az etkilenen yer Tampa. Bilenler daha iyi cevap verecektir bu cümleme.
Mesela beni başta iş açısından ve yıl boyu güneşli ve serin olmasından dolayı Los Angeles çekiyor. Yine iş açısından Chicago, New Jersey ve New York da cezbediyor. Ama buraların da kışı meşhur. Bu dört şehrin diğer düşündüren kısmı ise başlangıç için pahalı oluşları.
Maddi birikim sağlanabilirse iyi bir araştırma ve plan ile hepsine de gidilebilir. -
@Programmer, içinde söyledi: Florida
@kendinifavlayan Florida denizi, sahilleri ve sıcak iklimi sebebiyle bir çok insanın hayallerini cezbediyor. Ama kasırga görüntüleri tabi ki korkutucu geliyor. Emin değilim ama sanırım her yıl kasırgadan en az etkilenen yer Tampa. Bilenler daha iyi cevap verecektir bu cümleme.
Mesela beni başta iş açısından ve yıl boyu güneşli ve serin olmasından dolayı Los Angeles çekiyor. Yine iş açısından Chicago, New Jersey ve New York da cezbediyor. Ama buraların da kışı meşhur. Bu dört şehrin diğer düşündüren kısmı ise başlangıç için pahalı oluşları.
Maddi birikim sağlanabilirse iyi bir araştırma ve plan ile hepsine de gidilebilir.Açıkçası kış yaşamak vazgeçme sebebi değil de yaşam maliyetlerini düşünüyorum ilk zamanlarda. Ben yıllardır freelance olarak çalışan biri olarak henüz 2.5 aydır sabit bir işteyim ek olarak vaktim olduğu için çalışıyorum. Gittiğim varsayımı üzerine plan yapıyor ve konuşuyorum tabii, ilk etapta freelance işlerim biraz aksayacağı için hazırdan harcamak mantıklı gelmiyor. Bu sebeple yaşam refahının yanında düşürebildiğim kadar maliyetleri de düşürme çabasındayım. Tampa hakkında ben de çok okudum. YT'da da araştırmaya çalışınca Türk youtuberların videosu çıkıyor maalesef. İsterdim ki 'eğlence' adı altında değil de daha çok bilgisel bir şeyler bulayım. Bakalım yolumuz uzun vaktimiz bol. Değerlendireceğiz her boşluğu araştırmaya da gitmeye çalışmaya da koşturacağız. Green Card'a bel bağlamak çok çok doğru gelmiyor. Bir şekilde yapmak lazım.
-
@kendinifavlayan Düşünceleriniz gayet mantıklı. İşin içine eş ve çocuklar da girince daha bir düşünmek zorunda kalıyorsunuz.
Maalesef youtuberlarımızın çoğu geyik muhabbeti tarzında video çekiyor. Onlara kalsa sokaklardan para toplanıyor. İnsanların işine yarayacak bilgilerden uzaklar.
Hakkınızda hayırlısı olsun. -
@Programmer, içinde söyledi: Florida
@kendinifavlayan Düşünceleriniz gayet mantıklı. İşin içine eş ve çocuklar da girince daha bir düşünmek zorunda kalıyorsunuz.
Maalesef youtuberlarımızın çoğu geyik muhabbeti tarzında video çekiyor. Onlara kalsa sokaklardan para toplanıyor. İnsanların işine yarayacak bilgilerden uzaklar.
Hakkınızda hayırlısı olsun.Çok teşekkürler.
Florida'da yaşayan ya da bilgisi olan birileri belki bir şeyler paylaşır bizim için.
-
https://www.youtube.com/c/AmerikadaNerdeYaşanır/search?query=florida
virginadan floridaya taşındılar
https://www.youtube.com/c/HAPPYNAZO/videos
georgiadan floridaya taşındı
-
@ayvalik10 Teşekkür ederim öncelikle. İlk iki video bende açılmadı fakat.
-
-
-
Teşekkürler hocam buldum o şekilde.
-
videolarına bakarsan nazo objektif yaptı diğeri zaten nerede yaşanır her eyalet için bilgileri yazıyor sağ üstte büyüteç florida yazarsan daha kolay bulursun çünkü florida ile 2-3 tane videosu var
-
Haftasonu izleyeceğim kaydettim hepsini hocam. Ben niye denk gelmemişsem bunlara.
-
2kasimda floridada olacağım hiç bir tanidigim yok bir macera bakalım. Fazla paramda yok küçük sanayi sitelerini gezeceğim. Tekne tamir yerlerine gideceğim. Bilmiyorum sırf havasi güzel diye gidiyorum. Bahanem bir fuar etkinliği ama kışı geçirecek gözüm yok, birde dışarda kalırsam korkusundan
-
@Abraham-Trust hiç tanıdığım yok deme çünkü burada bir aileyiz hemen yukarıda dünya simgesine tıklıyorsun sonra o haritadan florida isimleri üzerine tıklayıp mesaj atarsan sana yardımcı olurlar ayrıca daha önce miami marina da @redsat2000 çalıştı sana yardımcı olur
-
@ayvalik10 Yıllardır takip ettiğim bir çok konuda forum bana cesaret kaynağı olmuştu ve olmayada devam ediyor. Artık öğrendiklerimizi yaşama zamanı geldi. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar foruma fazla katkıda bulunamadim. Umarım artik (güzel) deneyimlerimizi paylaşma fırsatımız olur.
-
Hurricane Nicole bu defa dogu kiyilarindan Florida'yi ekliyecek.
https://www.cnn.com/2022/11/09/weather/nicole-florida-path-wednesday/index.html
-
boca raton da açılan yepyeni bir mekan açan sahibi kimsenin aklına gelmeyecek birisi şaşıracaksınız.
-
@divionyedi sizin oraya yeni bir mekan açılmış belki ilgini çekebilir
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum