[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@iyilikyapveiyilikbul dimi sade net, tane tane
-
@akyl47 sıkıntı olmaz form hata vermemiş ve success ekranını gördüyseniz bahsettiğiniz durumlar için sorun yaşamazsınız, çekilişte bol şans
-
üstat eline emeğine sağlık.
-
@Muhtaradana Teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
Ayse fatma hayriye de bi videoyu durdurmak zorunda kaldım :)
-
@Muhtaradana umarım eski talihli olarak size de çıkar. Benim cok umudum kalmadı fotoğrafçılar bile camlara green card fotoğrafı çekilir yazmış öyle bi durumdayız. Schengen vizesi için başvuru yapıyorum, pasaportumu doldurucam sonrasında ABD inşallah.
-
@waterman ben pasaport şartı yokken kazandım. Çekilişe 14 milyon kişi katılmıştı. Şans bu o katılanlardan biri sizin seçilmenizi sağlayacak belki. Şansımız bol olsun. Umarım Mayıs ayında imzanızı güncelleyin deriz size
-
@Muhtaradana çok hevesliydim aslında olacakları görüyorduk tahmin ediyorduk başvurunun bu kadar yoğun olacağını ama ihtimaller ve yüzdeleri hesaba katınca pek bilemedim. Kendimi asla kaptırmamalıydım tek hata bu bugun başvuracağım arkadaşımla bakalım.
-
@crazycells sen harika bir detaysın.Teşekkür ederim.Eline sağlık 😃
-
@Programmer, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@A-Samoglu Bu tavsiye edilebilecek bir durum değil. Farklı e-posta adresleri kullanmanızı öneririm.
Dikkat edeceğiz teşekkür ederim öneriniz için.
-
Bu ileti silindi! -
merhaba, “sitki kocman sk.” yazdım ama sokağın kısaltması “Sok.” imiş herhangi bir sorun teşkil eder mi?
-
@Muhtaradana Ben de pasaport şartı varken kazandım, kaç kişi vardı bilmiyorum. Ama inşallah bu sefer yine kazanırız.
-
@Talive, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhaba, “sitki kocman sk.” yazdım ama sokağın kısaltması “Sok.” imiş herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Etmez. Kimse sizin adres bilginiz yüzünden elemez sizi. Nereden bilsinler doğrusu nedir, mülakat döneminde yanlış beyan verenler ediliyor, o yüzden insanlar başvuruyla karıştırıyor. Elenme nedeni fotoğraftan sahte başvurudan absürt kelimeler ile dolduranlardan oluyor
-
Arkadaşlar şuan başvuru yapıcam ama siteler kafamı karıştırdı.https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos/digital-image-requirements.html sitesinden baktıgım zaman fotoğrafım vize kurallarına uygundur diyor. Diğer sitelere bakınca fotoğrafınız uygunsuzdur diyo. Tabi ki insan resmi siteye güvenmeli ama nedense aklımı karıştırdı yardımcı olucak biri varmı? Fotoğraf özellikleri tamamen yazanla aynı.
-
Fotoğraf işi halledildi. @crazycells videosunda göremedim The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. hatasını alıyorum bilgisi olanların yazmasını rica ederim
-
Merhaba arkadaşlar ben ilk defa başvuru yaptım bu sene ama bir yanlış yaptım 😔 2 kere başvuru yapmış bulundum ilkin de heyecandan İsim yazan yere İsim Soyad yazmışım soyadı da yok olarak işaretledin sonra doğrusunu öğrenince beynimden kaynar sular döküldü sonra 2. Kez herşeyi doğru şekilde girerek başvurdum bir sorun olur mu acaa ya bilen var mı ?
-
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. hatası alan arkadaşlar fotoğrafların ham hali ile yüklemeye çalıştığı için bu hatayı alıyorlar. Fotoğrafın kb'nı düşürerek (kalitesinden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın) sorunu çözebilirler.
https://imagecompressor.com/tr/ siteyi kullanabilirsiniz
-
Selamlar, iyi çalışmalar değerli meslektaşlarım. Greencard başvuru formunu doldururken yanlış mahallenin posta kodunu girdim. Bu bir ret sebebi olur mu ? İyi çalışmalar dilerim tekrardan
-
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️
Arkadaşlar yine YouTube felaket bir Green Card başvuru videosu yüklenmiş. Hani devamlı forumda dile getiriliyor ya "pasaport şartı kalktı önüne gelen başvuracak sonra mülakata bile katılmayacak, asıl gitmek isteyenlerin önü kesiliyor"Asıl pasaport şartının kaldırılmasında daha büyük sorunumuz en azından bu yukarıda bahsettiğimiz kişilerin belki şartlarını zorlayıp gitme ihtimali var. Ama şu anda YouTube da yayında olan çok izlenmeli bir videoda, sırf daha çok beğeni ve izlenme uğruna Dv2024 başvurusunu fake bilgilerle doldurup submit butonuna basan ismini, kanalını paylaşmıyacağım bir zat var.Videosu yeni yüklenmiş
İşte bu fake başvurular o kadar zararlıki belki senin, benim, ailenin seçilmesini engelledi/engelliyecek. Ama videoda kişi fake başvurudaki confirmation numbera bakarak "çok önemli değil" diyerek aymazca, sorumsuzca konuşabiliyorlar.
Belki bu videoyu izleyen fazla meraklılar aman zaten çok önemli değilmiş diyerek yüzlerce, binlerce fake başvuru yapacak kim bilebilir ki. Bunun benzerini dv2021 sürecinde Amerikada yaşayan bir YouTuber yapmıştı.Bence bizim yapmamız gereken bu videoyu bulup dislike butonuna basmak değil. Doğru olan büyük emek ve zaman harcayarak sabahlara kadar işinden gücünden konforundan vazgeçerek Tüm Püf Noktalarıyla Hatasız Greencard Çekiliş Başvurusu videosunu bizlere yetiştirmeye çalışan sn. @gucarslan ın yeşilkartforum YouTube kanalına yüklediği başvuru videosunu her gördüğümüz platformda paylaşmamız olacaktır.⬇️
Hadi el birliğiyle bu videonun izlenme, beğeni ve paylaşılma sayısını patlatalım. Sosyal medyada hatalı bilgilere karşı anca doğru kaynakları yayarak mücadele edebiliriz.
Ayrıca bu tweeti ⬇️
ve bu instagram postunu beğenelim,paylaşalım, kaydedelim
https://www.instagram.com/p/CjXh-JTKQPP/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Yeşilkartforumun ve doğru bilgilerin sosyal medyada hakkettiği değeri görmesine el birliğiyle destek olalım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum