DV2024 Sohbet Odası
-
ay bugün akşam olmaz artık :D
-
başvuru ekranı saat kaçta açılacak acaba?
-
Günaydın, başvuruyu gece ya da yarın yapacağız. Heyecan illa ki var ilk defa başvuruyoruz biz.
-
Has been selected yazısı ile bilgisayarı kırdığım bi çekiliş olsun
-
arkadaşlar daha önce cevaplandıysa kusura bakmayın. Bu sene de başvuru yaparken pasaport bilgilerini girmek zorunlu olacak mı? bilen var mı?
-
@freedom, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
arkadaşlar daha önce cevaplandıysa kusura bakmayın. Bu sene de başvuru yaparken pasaport bilgilerini girmek zorunlu olacak mı? bilen var mı?
Pasaport şartı yok hocam.
-
ben microsoft edgeden girecem dili türkçeye çeviriyor, sizce doğrumu çevirir internet tarayıcıları.. gerçi ben adım adım not aldım ama bilmiyorum ingilizce olarak kalsa daha iyi gibi
-
@mehmet090, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Has been selected yazısı ile bilgisayarı kırdığım bi çekiliş olsun
ek olarak "randomly" yazıyor. "you have been randomly selected"
-
Herkese bol şans arkadaşlar. Karın ağrısı sezonu başladı :)
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
ben microsoft edgeden girecem dili türkçeye çeviriyor, sizce doğrumu çevirir internet tarayıcıları.. gerçi ben adım adım not aldım ama bilmiyorum ingilizce olarak kalsa daha iyi gibi
bazı seneler türkçe instructions çıkıyor belki yine çıkar.
-
Selamlar. Geçen sene 1 hafta-10 gün ile başvuru zamanını kaçırmıştım. Bu sene ilk kez başvuracağım. Hayırlısı olsun bakalım herkese.
-
@iyilikyapveiyilikbul hocam tabi ki başvur. dv23 işler yolunda giderse sorun yok ama mülakata çağırılmazsan 2 senen boşa gidecek. Bu işler nasip işleri, ince düşüncen için ayrıca seni kutluyorum, inşallah dv23 işlemlerin bir an önce sonuçlanır. Hakkında hayırlısı olsun.
-
Çıkıp tekrar başvurayım mı diyen arkadaşlar lafım meclisten dışarı fakat hiç aklımdan geçmeyen bir şeydi, ben çıktığında işime gücüme bakmayı düşünüyordum, mülakat alamam falan diye düşünmezdim sevinçten, çıkarsa case düşük bile olsa ben de tekrar başvuracağım, ne olur ne olmaz :D
-
@Lossantosdy :😂 😂 😂 Olur olur az kaldı.
-
@JesusLord Başkasının hakkına girmeyeyim diye başvurmamıştım. Pişman oldum mu ? Tabi ki, evet.
-
@Lossantosdy Heyecandandır o :)
İngilizce kalsın. Başvuru adımları zaten çok basit. Çeviri özelliği Chrome'da da var. -
@deckerloki Hayırlı olsun. En sıkıntılı adımı geçmiş oldunuz.
-
@Lossantosdy Fotoğraf tam istenilen özelliklerde. Sıkıntı olmaz. Hayırlı olsun. :)
-
@Programmer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord Başkasının hakkına girmeyeyim diye başvurmamıştım. Pişman oldum mu ? Tabi ki, evet.
Geçmiş olsun; Dv2022 gerçekten kabus gibiymiş dertlisi çok var
-
@mehmet090 bilgisayarınıza yazık etmeyin. İki yıl boyunca hayatı hep ertelemiş ve sonunda mülakat dahi alamamış biri olarak tavsiyem; size o Bilgisayar yine lazım olabilir 🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum