DV2024 Sohbet Odası
-
Hadiii herkese bol şanslar......
-
Şu kopan fırtına süfli ordusudur yâ rabbi.
GC uğrunda ölen ordu, budur yâ rabbi.
tâ ki yükselsin çekiliş sonuçlarında nâmımız,
galib et, çünkü bu son ordusudur greencardın. -
Herkese Selamlar inşallah en çok ihtiyacı olanlara çıkar. Nasipse bizde alıp çıkmak istiyoruz. Tüm arkadaşlara bol şanslar.
-
Arkadaşlar neden eksilediniz yorumumu, yanlış birşey mi sordum, sorun nedir?
-
@iyilikyapveiyilikbul kıskanıyoruz ama henüz eksilememiştim. yapayım bari :D
-
@iyilikyapveiyilikbul, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herkese günaydın, 2023 kazananıyım.. Evet kazanmış olmak green card sahibi olacaksın demek değil;
Fakat 2024'e katılsam mı, katılmasam mı düşünüyorum > istemediğimden(!) katiyen değil...
Sadece 2023'ü GC'ı bekleyip alabilecekken o sırada 1 kişinin hakkına girer miyim, algoritmaları bozar mıyım diye düşünüyorum.
Bu konu hakkında siz neler düşünüyorsunuz?Kimsenin hakkını yemezsin. Başvur kardeşim. Belki bu sene yetişmeyecek seneye tekrar çıkacak alacaksın.
Herkes kendi rızkını yer.😉
-
king kong kardeşim h1b alabildin mi
-
@iyilikyapveiyilikbul, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herkese günaydın, 2023 kazananıyım.. Evet kazanmış olmak green card sahibi olacaksın demek değil;
Fakat 2024'e katılsam mı, katılmasam mı düşünüyorum > istemediğimden(!) katiyen değil...
Sadece 2023'ü GC'ı bekleyip alabilecekken o sırada 1 kişinin hakkına girer miyim, algoritmaları bozar mıyım diye düşünüyorum.
Bu konu hakkında siz neler düşünüyorsunuz?Başvur hocam, neden başvurmayacakmışsın? Bu sene yetişmezse de biz senin hakkına girmiş oluruz o zaman. İnşallah yetişir tabi ama yetişmeme ihtimali de var
-
Günaydın herkese.. Heyecanlı mıyız? Sonuç açıklanma gününü geçtim başvuru günü bile heyecan bastı bizi. Hayırlısı olur umarım..
-
ay bugün akşam olmaz artık :D
-
başvuru ekranı saat kaçta açılacak acaba?
-
Günaydın, başvuruyu gece ya da yarın yapacağız. Heyecan illa ki var ilk defa başvuruyoruz biz.
-
Has been selected yazısı ile bilgisayarı kırdığım bi çekiliş olsun
-
arkadaşlar daha önce cevaplandıysa kusura bakmayın. Bu sene de başvuru yaparken pasaport bilgilerini girmek zorunlu olacak mı? bilen var mı?
-
@freedom, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
arkadaşlar daha önce cevaplandıysa kusura bakmayın. Bu sene de başvuru yaparken pasaport bilgilerini girmek zorunlu olacak mı? bilen var mı?
Pasaport şartı yok hocam.
-
ben microsoft edgeden girecem dili türkçeye çeviriyor, sizce doğrumu çevirir internet tarayıcıları.. gerçi ben adım adım not aldım ama bilmiyorum ingilizce olarak kalsa daha iyi gibi
-
@mehmet090, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Has been selected yazısı ile bilgisayarı kırdığım bi çekiliş olsun
ek olarak "randomly" yazıyor. "you have been randomly selected"
-
Herkese bol şans arkadaşlar. Karın ağrısı sezonu başladı :)
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
ben microsoft edgeden girecem dili türkçeye çeviriyor, sizce doğrumu çevirir internet tarayıcıları.. gerçi ben adım adım not aldım ama bilmiyorum ingilizce olarak kalsa daha iyi gibi
bazı seneler türkçe instructions çıkıyor belki yine çıkar.
-
Selamlar. Geçen sene 1 hafta-10 gün ile başvuru zamanını kaçırmıştım. Bu sene ilk kez başvuracağım. Hayırlısı olsun bakalım herkese.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum